Dondurulmus embriyo.

wuhuhuuuu..... sonunda şu sitede ümit vari laf edene gerektiği gibi cevap veren birinin yazısını okudum. Ümitli, sabırlı olan kişileri görünce çok mutlu oluyorum :) Benimde 2,5 senedir çocuğum olmuyor. Ağır bir ameliyat ve 3 başarısız tüp bebek denemesi yaşadım. Allaha çok şükür hiç karalar bağlamadım. Burda bazı arkadaşları bu kadar üzülürken görünce çok üzülüyorum inanın. Hayatı zindan ediyorlar hem kendilerine hem eşlerine hem ailelerine. En güzel yıllarını kahrolarak geçiriyorlar. Senin yazını tesadüfen okudum ve çok mutlu oldum. Rabbim bunca çektiğin sıkıntıları günahlarına kefaret eylesin inşallah ve tez zamanda gönlünden geçenden çok daha hayırlı, sağlıklı, imanlı, kendi ve bahtı güzel, acılarını görmeyeceğin evlatlar nasip etsin inşallah :)

canım hepimizin bir yarası varbazen konuşmak iyi geliyorben kendimi ezdirmemeyi öğrendim seni üzmek isteyeni resmen çatlatıyorRabbim annelerimize hayırlı,sağlıklı ömür versin inşaALLAH

amin canım benimde annem yanımda transfer den sonra bana bakmaya geldi ne de olsa bizde onların evlatlarıyız
aynı şekilde benim evladım bu konumda olsa kuş olur uçardım gene giderdi yanına Raabbim eksikliklerini vermesin inşallh

canım bi an ance gidip alalım dondurmalarımızı üşümesinlerr

gidelim alalim valla zira takatim kalmadiii..bu sabah randevum vardi bir iki ufak folikul gibi bisey gordu ama normal dedi insallah yine yumurtlamam nedir benim cektigim bu yumurtalardan yahuuuuuuuuuuu

canım çok sağol bende senin gibi düşünüyorum eşimle bu konuda birbirimizi hiç kırmadık bu yıllarımızı bir daha yaşayamıyacağız.o yüzden herşeyin kıymetini bilmek gerekirRabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin

gidelim alalim valla zira takatim kalmadiii..bu sabah randevum vardi bir iki ufak folikul gibi bisey gordu ama normal dedi insallah yine yumurtlamam nedir benim cektigim bu yumurtalardan yahuuuuuuuuuuu

baskılandığı halde yumurtlamanın sebebi neymiş canım olmamasının sebebi eşindemi bu kadar yumurta üretip hamile kalmaman enteresan geldi bna inşallah bi sorun olmazda bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar dualarım seninle

amin canım Rabbim annelerimizi cennetine kabul etsin inşaALLAH

bilmiyorumki canim sormadim valal neden yumurtladim diye ama nadirde olsa olabiliyormus..isin tuhaf tarafi onca ilac kullandim yumurtlamak icin sadece 5 olgun yumi toplandi ve anca 2 embiryomus 6. gune gelebilip donduruldu..sayi, morfoloji ve hiz sorunumuz var canim..bende teshis edilen bi sorun yok..fsh imi sordum bugun 8.2 imis iyimi kotumu bilmem..27 marti bekliyorum 4 gozleee bebislerimize kavusalim artik hepimizzz

Son düzenleme:

Aynen bizde hiç kırmadık birbirimizi. Sorun benden kaynaklanıyor ama birgünden bir güne kendimi kötü hissetmeme neden olacak bir lafı olmadı. Zaten sebeplerede hiç takılmadık. Rabbimin sınavı olarak gördük herşeyi. Yaşadığımız her sorunla dalga geçip eğleniyoruz bide. Benden çok daha kötü durumda olan insanlar varken nasıl isyan ederim. Allah bu günümü aratmasın derim her zaman. Seninde yazını görünce çok hoşuma gitti yazayım dedim. Bizler yazalım ki belki bir kişi okurda o buhrandan kurtulur bizlerde vesile oluruz. Elimden gelse konferaslar, terapi seansları düzenleyeceğim bu konuyla ilgili neredeyse. Kimse mutsuz olmasın kendini eksik hissetmesin bu konuda istiyorum hep.

canimnasilsin? yarin guzel haberleirni bekliyoruz insallah...benim fsh 8.2 imis simdi arastirma yapamicam sen bilirsin nasil degerim:)) bizim birde nanna miz vardi nerelerde yahuu onunda bugun randevusu vardi benim gibi..

canimnasilsin? yarin guzel haberleirni bekliyoruz insallah...benim fsh 8.2 imis simdi arastirma yapamicam sen bilirsin nasil degerim:)) bizim birde nanna miz vardi nerelerde yahuu onunda bugun randevusu vardi benim gibi..

canım benim yarını sabırsızlıkla bekliyorum.inşaALLAH yarın çifte bayram olur benim için8,2iyi bir sonuç canımnannayı yavrular rahat bırakmıyor herhalde

Fsh hormonu normal değerleri nedir?

Adetin 3. gününde bakılan FSH hormonu değerinin 10'un altında olması normal kabul edilir. Adetin diğer zamanlarında bakılırsa daha yüksek çıkabilir ve sonuç yanıltıcı olabilir bu nedenle özellikle foliküler fazın başlangıcında yani adetin ilk günlerinde ölçüm yapılmalıdır.

Kaynak: http://fshhormonu.nedir.com/#ixzz2vCPL0195

saol canimcim bir yandan calisiyorum bakamadim sormak daha kolay geldi iyi bari:) insallahhhhhhhhhh cifte bayram canim, guzel haberlerle don bizleri mutlu ettt...

burada paylaşımlarda bulunmak iyi oluyor bazen içimizdekileri paylaşınca o kadar rahatlıyoruz ki hayata bakışımız değişiyor.bende pkos hastasıyım canım doktorlar normal gebe kalmama engel yok diyor ama 13 yılı tamamladık inşaALLAH bu sefer Rabbim içimdeki yavruya can verecek ruh verecek bu büyük sınavdan başarı ile geçebilmenin tek cevap anahtarı bizi kimin sınava tabii tuttuğu bunu unutmazsak hayat daha lezzetli olur

saol canimcim bir yandan calisiyorum bakamadim sormak daha kolay geldi iyi bari:) insallahhhhhhhhhh cifte bayram canim, guzel haberlerle don bizleri mutlu ettt...

amin canım ben ezberden cevap vermeyeyim diye hemen kopyaladımooo sen benim gibi tembel değilsin ben evde yan gelip yatıyorumarkadaşlar arıyor iş başı yapmayacakmısın diye götürebildiğim kadar evde olacağım bu sefer inşaALLAH 9 süren bir hamileliğim olur.

keyfini cikar canim oyle bir imkanin varsa:))supersinnn...

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalbimdesin nasilsin bitanem bolbol dinlen cnm hakkindir
Flokcum gecmis olsun cnm hakkinda hayirlisi olsun inss cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…