Kızlarrr
kocaman bir negatif aldım.az da olsa umudum vardı.ama olmadı.donmuslarımı denedim olmadı.emriyolarım cok güzeldi iki tane.tutunamadılar banaaaaa
Artık iyice bunaldım.salak gibi bir sürü insana söyledim bana dua etsinler diye.ama olmadı yine.
Allahım ne olur sabır ver benim gibi her gönüle.
Bu sefer bahceciye gitmek istiyorum.era testi diye birsey cıkmıs.tutunma için.ama yok ki paraaaaa
devlete mi gitsem napsam?
En son 3 sene önce krize girmiştim çapada ugrasırkennnnnn
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
allah razı olsun canım ya
era testi hakkında lütfen bizi de bilgilendir.benim dr embriyolar harika demişti her ikisinde de
bugünümüz dünden daha güzel geçsin inşaALLAHgün sayan hepimizin pozitif sonuç allmasını diliyorum
Neşeeeeeeeeenerelerdesin tatlım
sanada mutlu pazarlar canim, ama sen bunu okudugunda pazartesi olmus olacak:) nasil bebeciklerrrr iyidirler insallahh? bende son dogum kont hapimi cumartesi ictim simdi adetimi bekliyorum insallah son adetim olur:)
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
cok uzuldum canim ya, insallah Allah daha fazla aratmasin, sana yeni tedavi icin maddi maneviguc versin..cok zor bu isler..harika embriyolar niye tutmumu yaaakacinci gun embriyosuydu ve sizin sorununuz neydi canim?
Arkadaşlar günaydın bana bir akıl verir misiniz ?bugün benim donmuş transferinden sonra 9.günüm sabah test yaptım ve 5dk içinde ikinci çizgi silikte olsa çıktı,ama ben 6gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi midir sizce?birde birlikte tüp bebek yaptırdığım arkadaşımda yarım ünite çatlatma iğnesi oldu 3gün sonra test yaptı hiç bir şey çıkmadı.bende hala iğnenin etkisi devam ediyo mudur????
ben de anlamadım canım ya.bir yerde sorun var ama nerde.tabi herseyden önce Rabbim uygun görecek inşallah...
Allah razı olsun canım ya yapacak birsey.ama drum hersey mükemmel diyordu.neyse vardır bir hayır.Canim cok uzuldum rabbim sabir versin era testini bende yaptirmak istedigimi soledim doktoruma senin kan gurubun pozitif test negatif kan gurubuna yapiliyo dedi
canım yasal olarak rapor alma hakkın varsa hiç uğraşmıyorsun hemen orada çıkarıyorlar.ben 2013 EkiM ayı fiyatını biliyorum o zaman raporlu 2,500 tl idi ilaçlar senin vücuduna göre belli oluyor.bana çok iğne gitti sgk lı olsam iğnenin belli ünitesini devlet karşılıyor gerisini cebinden ödüyorsun her kontrolde muhakkak E2 yaptırıyorsun istenen tahlilleri sgk kapsamında ödüyorsun ama tüp bebek fiyatına dahil değil.E2 45 TL ye geliyor.2010 yılında ben Yeşilköydeki özel bir hastanede 149 tl ödüyordum aradaki farkı hesap et canıminşaALLAH zam gelmemiştir sen de telefon ile bir fiyat al istersen canım.2008 de cerrahpaşa da 2 tane denemem oldu o kadar gerilmiştimki orada yumurta gelişimi çok iyi idi hemşire yakında sana opu günü verirler dedi o gün stresten kanamam oldu.hep dua ettim öyle yerlere gidenlere Rabbim hemen yavrularını bağışlasın diye ALLAH düşürmesin onlarsızda bırakmasın canım
merhaba canım.bu aldığımız rapor peki heryerde geçerli olur mu acaba?baska merkezkerde geçer mi acaba?
bence de hamilesin inşallah tabi.ama ben birseyi merak ettim donmuşlarda çatlatma iğnesi yapılıyor muydu?
inşallah öyledir canım .tutunmaya yardımcı olsun diye yaptırdı sanırım doktorum transferden sonra .ama tabi emin değilim canım burdan okumuştum bende öyle olduğunu.
rapor anladığım kadarıyla sadece orada geçiyor:44:.ama açıkçası hiç sormadım tedaviyi orada olacağım için böyle bir detay aklıma gelmedi:44:
anladım canım cok teşekkürler.seni de takip ediyorum.Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla.senin nasıl gidiyor
kaçıncı denemen yas ve sorun ne acaba merak ettim.
demek sen hep medipol de yaptırdın
2.negatifi aldıktan sonra daha araştırmacı oldum malum.umarım sorduklarım canını sıkmaz?
canım kendini çok kasma bazı arkadaşlar transferin 3.günü işbaşı yaptı pozitif sonuç alanda oldu negatif alanda.kısmetimizde var ise herşekilde tutuyor.şeffaf akıntı doğal bir akıntı sorun değil inşaALLAH bu sefer seninde pozitif olur rahat bir hamilelik geçirip yavrunu yada yavrularını kucağına alırsın.sürekli yatma kendini yormadan yavaş yavaş evin içinde hareket etALLAH yardımcın olsun canım
canım öyle başından negatife hazırladım demek yokümidimizi kaybetmemeliyiz.bak ne güzel kendini meşgul edecek seni mutlu edecek gezmelere çıkmışsın yatmama konusunda haklısın kendini yormadan istediğini yap inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım pozitif düşün yavruların Rabbime emanet
canım çok haklısınbenim kahverengi akıntım oldu ama yinede kalktım evim içinde yürüdüm yavrularıma kan gitsin diye herşeyi kararında yaparak sonucu beklemeliyizi çok yatmadan kendimizi çok yormadan herşey kıvamında Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşaALLAH bu sefer olacak
inş canım rabbim isteyen herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın senin de inş senin kaçıncı denemen sonucu ne zaman alacaksın