Dondurulmus embriyo.

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii

inş canım rabbim çabalarını boşa cıkarmasın benim üçüncü denemem olacak cesaret edemiyorum sen çok çabalamışsın inş görürsün bebeğini ve pıt pıtları

canım yaaa 7.gün çok erken ama inşaALLAH pozitif olur canım bak ikindi ezanı okunuyor sana dua ettim inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün

canım arkadaşa yazmıştım senin için kopyaladım.dondurulmuş transferi idi benim estrofem,coraspin,crinone jel frax.kan sulandırıcı iğne birde folbiol bunları kullandım.transferin 14.günü lekelenmem oldu7 gün progestan iğne vurdurdum

canım yaaa 7.gün çok erken ama inşaALLAH pozitif olur canım bak ikindi ezanı okunuyor sana dua ettim inşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün

kuzucummm senden benden de daha tecrübelisin az da olsa varsa çıkar ya da kimyasal olma ihtimali de var tabi ama en azından bekleme sürecinde iyi bi motivasyon olur yoksa da dediğim gibi vardır bir hayr diyip 4. cü için hem iyi bir dinlenme hem de iyileşme süreci başlar iyi yaptım kız duan için Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin güzel Allah ım sana ve bebek bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

amin canım Rabbim gönlüne göre versinbizi habersiz bırakma

Canım ben transferimin 7. günü test yaptırmıştım. 33 çıkmıştı. Varsa mutlaka çıkar. İnşallah pozitif sonucu alırsın

Canım ben transferimin 7. günü test yaptırmıştım. 33 çıkmıştı. Varsa mutlaka çıkar. İnşallah pozitif sonucu alırsın

amiiinn inşallah canım benim varsa bence de çıkar diğerlerinde bekledim de noldu hiç gerek yok :) sana da sağlıklı hamişlikler canım keyfini sür :)

Canım nasıl gidiyor hamişlik _? Pıt pıtları ne zaman duyacaksın Allah'ın izniyle

canım şimdilik sessiz dünya oynuyoruz içerde çıt yokbu hafta cuma günü gideceğim inşaALLAH müjdelerle gelirimsen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

negatif ya da pozitif yarın 9.30 da sonuç burda şekerim söz sana

canım "kenzül arş"isimli bir dua var şimdi onu okudum sana tekrar dua ettim inşaALLAH yarın pozitif sonuç alırsın.çok güzel bir dua uzun ama anlamı çok iç açıcı sanada tavsiye ederim

canım "kenzül arş"isimli bir dua var şimdi onu okudum sana tekrar dua ettim inşaALLAH yarın pozitif sonuç alırsın.çok güzel bir dua uzun ama anlamı çok iç açıcı sanada tavsiye ederim

Allah bin kere razı olsun senden canım benim bu dualar hepimiz için Rabbim tedavi gören bebek isteyen herkese tez vakitte nasip etsin...

Perşembe günü donmuş transferim var benim de ama bir tuhafım ilk negatif olunca yine öyle olacak diye korkuyorum Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah. Donmuşta transfere girmeden önce ultrasona girdiniz mi? Yada kaç gün önce ultrasonla baktı doktorunuz?

amiiinn inşallah canım benim varsa bence de çıkar diğerlerinde bekledim de noldu hiç gerek yok :) sana da sağlıklı hamişlikler canım keyfini sür :)

Benim midem aşırı derecede yanmıştı. O yüzden erken yapmak zorunda kaldım canım. Ama iyi de oldu. İnşallah sen de güzel haberi erkenden alacaksın

canım şimdilik sessiz dünya oynuyoruz içerde çıt yokbu hafta cuma günü gideceğim inşaALLAH müjdelerle gelirimsen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

Ben de çarşamba gideceğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de diyorum ki sanal hamileyim Bazen unutuyorum hamileliğimi. Ama belirti dersen aşaırı halsizlik ve uyku halim var. Şu an bile işyerinde uyumak üzereyim Arada da bulantılarım oluyor. Bir iki kere kustum Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah ..

Sende belirtiler başladı mı ?

Bu duyguyu hepimiz yaşadık canım. Ben teste gitmek bile istemiyordum. Bekleyeceğim diyordum arkadaşlarıma. Regl olmazsam hamileyimdir. Çok normal hissettiklerin. Aklına negatifi getirme. Hep pozitif düşün iyiyi çağır.

Benim transferden önce hemşire sıkışıklık durumunu kontrol etti sadece. Doktorum geldi transferimi yaptı. Öncesinde bakılmadı yani.

canım en belirgin belirti ağzımın tadı yok.birşeyler yedikten sonrada midem bulanıyorbirde bazen şiddeti artan geçmeyen bir baş ağrım varinşaALLAH çarşamba günü herşey güzel geçer

Ben en son ayın 26sında ultrasona girdim Ayın 6sı transfer dedi doktorum arada bakmadı da merak ettim sizler de öyle mi diye?ilkinde heyecan da vardı korku da şimdi sanki hiçbişey yok ilki kadar stres de yok korku da heyecam hiç yok bende mi anormallik :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…