Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et Allahımmm...
HAYIRLI CUMALAR
amin canımağzına, yüreğine, eline sağlık ne güzel bir dua Rabbim CUMA gününün hürmetine kabul etsin yüce yaradan uyguladığın kürlerden sana şafi ismiyle şifa versin(amin)
merhaba kızlarrrr,
ben de aceleci diğer müstakbel anneler gibi 7.gün idrar testi tabi tek çizgiii
aslında 8.gün zannettim.donmus 2 tane 5.gün blast verdiler banaaaa
bekliyorummmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmm
test günüm bu pazar ama heryer kapalı napcam ben?
kocam diyor pazartesiyi bekleeee
kızlar siz testleri nerde yapıyorsunuz?:44::44::44::44::44::44::44:
Benimde pazara geliyor. Bu pazar değil bir sonraki pazar ama beni pazartesi çağırdılar. Sanırım bir gün daha dayanır beklerim. Ama acile gidip rica etsen yaparlar herhalde dayanamayacaksan.
İnşallah hayırlı haberler alırsın
Sagol Nanna, benim hiv umudum yoktu ama allah yine ikiz gebelik yazmis alnima , ilk gebelikten cok canim yanimdi karnimda 23. Haftadan sonra doguma kadar bir kalbi durmus, birde kalpi pitt pitt atan bebek tasidim, ogluma da bisey olcak diye her gun u korka korka gecirdim, dogumda.bir kucagima bir mezara verdim. Ama ikiz anneligide hep. Icimde ukte kalmisti, oglum cok uslu bir bebekti ins.bunlarda oyle olur. Simdi oglum bildin canavar heke su aralar ne dersen tersini yapiyorrr, ama ilk goz agrim canimmm o benim ya sabirla idare ediyoz butun gun, ustune bide siddetli bunaktilar halsizlikkk zor be anam.
Bakimlari eminimki kolay olmiycak ama zaten bizim neyimuz kay olduki? Senin bunlatilar nasil? Ozel yaptin birsey varmi? Ben bide yurtdisindayim, ama burda devlet yardimci veriyor ikiz olunca hayirlisi bakalim ins.hic gerek kalmaz. Diger sevincimde hamileligin yaza gelmesi, kisin daha zor benim icin evde oglumu oyalamkta cok zorevimin yakinlarinda park cok hava bir isinsa doguruna kadar parklarda oturcam
nannacımcanım benim sağol canım inşaALLAH bu sefer kalp atışlarınıda duyabilirim
Hiic moralini bozma canimm zaman akip gidiyor gör bak nasil gececek bir bakacagiz test günü bekliyorsun =) Hem transferin cok güzel zamana geldi bahar ayinda tedavi en güzel mevsimmis ben inaniyorum insallah hersey cokk güzel olacak =)) Sanirim 16. Hafta gibi belli oluyo canim valla bende heyecanlaniyorum düsündükce =))
Sagol canim benim allah razi olsun hic sorma, bu bebekler simdiden beni acayip etti vallah olsun saglikli sihatli sipalar meydana gelsinde her seye agmenna, insan bunaltilarindan sikayet etmeye bile cekiniyorum bazen rabbimin.gucune gider diyee
nannacımcanım benim sağol canım inşaALLAH bu sefer kalp atışlarınıda duyabilirim
Canim sen keseyi gormek icin tedavi oldugun hastaneye mi gittin. Sonra mi baska hastaneye gecis yapsam acaba.
Bayanlar kan testinde gebelik ciktiktan sonra 3 hafta sonra keseyi gormeye tedavi oldugumuz hastaneye mi gitmemiz gerekiyo.
tesekur ederim tatlim bende kendimi bahara kaptirdim umutlarimiz yeserecek insallah..ayy ne heyecanliiii senin adina cok seviniyorum canim, Allah hepimize nasip etsin..saglikli bebeler versin..
Insallah canim Allahim isteyen herkese bu yolda emek veren herkesin yardimcisi olsun yüzünü güldürsün.. Bende heyecanlaniyorum ama icimde hep bir korku hic gecmek bilmiyor burada cok ikizlerle ilgili kötü seyler okudum hep tedirginim.. Allah yardimcimiz olsun bebekleri zor buluyoruz o yüzden endiseler hic bitmiyor
canim vesvese yapma kendine, valla fazla okuma bak en iyisi..ay soylemi ay boylemi deyip stres yapiyoruz..onlarin saglikli olacaklarina inan size guveniyorum fasulyelerim de:) Allah kaorusun miniciklerini saglikla nasip etsin insallah...
İyi akşamlar arkadaşlar.
26 Şubatta transferim olmuştu hatırlarsınız. Hergün 3 dk lık mesafede iğneye gidiyorum onun dışında evde yatıyordum. Bugün çok daraldım. Yürümedim akşam yemeğe annemlere gittim geldim arabayla ama yok çok yordu kasıklarım çok ağrıdı. Akıntım oldu ama hiç kıvamsız renksiz su gibi. Çok endişeliyim. Dün sabaha kadar bebişlerimle ilgili kabuslar gördüm şimdi uyumak bile istemiyorum.
Ne kadar zor oldu bu dönemi atlatmak
benim de 24 şubatta oldu arkadaşım ama ben sadece ilk 3 gün evdeydim öyle durmadan da yatmadım hep dolandım evde perşembe günü alışveriş merkezindeydim bugün yine öyle inan kendimi daha iyi hissediyorum bacaklarım ağrıyo sadece az az da kasıklarda adet ağrısı gibi hoş gerçi ben kendimi negatife hazırladım belki o yüzden böyleyim belki de 3. denemem belki ondan bilmiyorum iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum ama yatmak sürekli bebeğe adapte olmak 2 denememde de iyi gelmedi onu çok iyi biliyorum.. canımmm bildiğim bişey var eğer ki Rabbim nasip ettiyse korur onları Allah a emanetler :)
Bir öncekinde bende hep negatif düşünüyordum ama bunda olumsuz düşünmeyeceğim herşeyi pozitife yoracağım dedim. Öyle de yapmaya çalışsam da endişelerim bitmiyor.
Tabi ki nasipse olur herşeyin hayırlısı ama ben biraz ayakta kalınca çarpıntım oluyor dizlerim titriyor. Psikolojik olabilir mi?
İşten de izin aldım zaten. Sonra keşke dinlenseydim dememek için evdeyim. Ama evde de yürüyüş yapmalıyım sürekli yatmamalıyım :26: