benim de 24 şubatta oldu arkadaşım ama ben sadece ilk 3 gün evdeydim öyle durmadan da yatmadım hep dolandım evde perşembe günü alışveriş merkezindeydim bugün yine öyle inan kendimi daha iyi hissediyorum bacaklarım ağrıyo sadece az az da kasıklarda adet ağrısı gibi hoş gerçi ben kendimi negatife hazırladım belki o yüzden böyleyim belki de 3. denemem belki ondan bilmiyorum iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum ama yatmak sürekli bebeğe adapte olmak 2 denememde de iyi gelmedi onu çok iyi biliyorum.. canımmm bildiğim bişey var eğer ki Rabbim nasip ettiyse korur onları Allah a emanetler :)
İyi akşamlar arkadaşlar.
26 Şubatta transferim olmuştu hatırlarsınız. Hergün 3 dk lık mesafede iğneye gidiyorum onun dışında evde yatıyordum. Bugün çok daraldım. Yürümedim akşam yemeğe annemlere gittim geldim arabayla ama yok çok yordu kasıklarım çok ağrıdı. Akıntım oldu ama hiç kıvamsız renksiz su gibi. Çok endişeliyim. Dün sabaha kadar bebişlerimle ilgili kabuslar gördüm şimdi uyumak bile istemiyorum.
Ne kadar zor oldu bu dönemi atlatmak
benim de 24 şubatta oldu arkadaşım ama ben sadece ilk 3 gün evdeydim öyle durmadan da yatmadım hep dolandım evde perşembe günü alışveriş merkezindeydim bugün yine öyle inan kendimi daha iyi hissediyorum bacaklarım ağrıyo sadece az az da kasıklarda adet ağrısı gibi hoş gerçi ben kendimi negatife hazırladım belki o yüzden böyleyim belki de 3. denemem belki ondan bilmiyorum iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum ama yatmak sürekli bebeğe adapte olmak 2 denememde de iyi gelmedi onu çok iyi biliyorum.. canımmm bildiğim bişey var eğer ki Rabbim nasip ettiyse korur onları Allah a emanetler :)
canım benimde 3. denemem olacak inş son olur bende aynı senin gibi düşünüyorum yatmak yok ilk ikisinde sürekli yattım bi tek wc ve yemek için kalktım olmadı rabbim isterse her sekilde olur bide ayakta deneyelim en azından psikolojim düzgün olur
Fıstıkkkk ikizleremi hamilesin yoksanannacımcanım benim sağol canım inşaALLAH bu sefer kalp atışlarınıda duyabilirim
Kızlarrr
kocaman bir negatif aldım.az da olsa umudum vardı.ama olmadı.donmuslarımı denedim olmadı.emriyolarım cok güzeldi iki tane.tutunamadılar banaaaaa
Artık iyice bunaldım.salak gibi bir sürü insana söyledim bana dua etsinler diye.ama olmadı yine.
Allahım ne olur sabır ver benim gibi her gönüle.
Bu sefer bahceciye gitmek istiyorum.era testi diye birsey cıkmıs.tutunma için.ama yok ki paraaaaa
devlete mi gitsem napsam?
En son 3 sene önce krize girmiştim çapada ugrasırkennnnnn
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlarrr
kocaman bir negatif aldım.az da olsa umudum vardı.ama olmadı.donmuslarımı denedim olmadı.emriyolarım cok güzeldi iki tane.tutunamadılar banaaaaa
Artık iyice bunaldım.salak gibi bir sürü insana söyledim bana dua etsinler diye.ama olmadı yine.
Bu sefer bahceciye gitmek istiyorum.era testi diye birsey cıkmıs.tutunma için.ama yok ki paraaaaa
Kızlarrr
Fıstıkkkk ikizleremi hamilesin yoksa
canım yaa ne bileyim öyle yazmışım.doktor kesin tek yada ikiz diyemem demiş eşime değerler yüksek çıkmıştı.cuma günü kese ve inşaALLAH pıt pıtlar için kontrolüm var ozaman hala hamilemiyim tek mi?çift mi?anlayacağız inşaALLAH
Hala hamilemiyim yazına çok kızdımÖyle yazıp bizi üzme lütfen sana şuan mesaj yazarken İnan kaşlarım çatık...
ben onların pıt pıtlarını yerim yerim düşüncesi bile hoş birde yakından duyunca herhalde düşer bayılırımHadi inşallahhh gümbür gümbür duyarsında için rahatlar cnm benim
canım benim çok üzüldüm.söyleyecek sözüm yok ALLAH C.C sabır versin inşaALLAH bundan sonra başlayacağın tedavide herşey istediğin gibi olurben özel ünüversite hastanesine gidiyorum özelden daha ucuz devletten biraz pahalı ama en azından özel hastane gibi oluyor
canım benim kızmakta çok haklısınsözümü geri alıyorum büyük bir heyecanla 2.keseyide görecekmiyim 2 tane pıt pıt mı? olacak diye bekliyorum ayyy cumaya çok var Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin canım benim
canım ne kadarmış eranın ücreti ne olur bizide bilgilendirCnm benim Şuan neler yaşadığını çok iyi biliyoruz kıyamam ben size yaaaa Allah'ım tez zamanda acın geçerde biran önce doğal yollardan bebebişin olur inşallahhh hep bu durumda keşke siğirli bi deyneğim olsa diyorum ama yok
Bende bahçeci umut tüp bebek merkeze gidiyorum bir tane negatif aldım Allah kısmet ederse nisan gibi ikinci tedaviye başlayacağım daha dün umuttaki kızlarla era testini konuştum bendemi yaptırsam diye düşündüm ama para tuzağımı gerçekten işe yarıyorumu bilmiyorum ben yarın merkeze gitmeyi düşünüyorum onunla ilgili bilgi alacağım bakalım ne diyecek sonra sana gelişmeleri yazarım inşallah gerek kalmaz doğal yollardan hamile kalırsın mucizen biran önce gelir bunu gönülden istiyorum
Kızlarrr
canımmm umudunu asla bitirme bu iş sabır işi ve Rabbim bu sabrımızın mükafatını mutlaka bi gün verecek tevekkül et içini rahatlat bi hayr vardır o yüzden olmamıştır vakti zamanı tezdir inşallah Allah bundan sonra ki ilk denemende nasip etsin bebişini...
canım ne kadarmış eranın ücreti ne olur bizide bilgilendir
Rabbim sabır versin canım
canımmm umudunu asla bitirme bu iş sabır işi ve rabbim bu sabrımızın mükafatını mutlaka bi gün verecek tevekkül et içini rahatlat bi hayr vardır o yüzden olmamıştır vakti zamanı tezdir inşallah allah bundan sonra ki ilk denemende nasip etsin bebişini...
canım ne kadarmış eranın ücreti ne olur bizide bilgilendir
rabbim sabır versin canım
allah razı olsun canım yacnm benim şuan neler yaşadığını çok iyi biliyoruz kıyamam ben size yaaaa allah'ım tez zamanda acın geçerde biran önce doğal yollardan bebebişin olur inşallahhh hep bu durumda keşke siğirli bi deyneğim olsa diyorum ama yok
Bende bahçeci umut tüp bebek merkeze gidiyorum bir tane negatif aldım allah kısmet ederse nisan gibi ikinci tedaviye başlayacağım daha dün umuttaki kızlarla era testini konuştum bendemi yaptırsam diye düşündüm ama para tuzağımı gerçekten işe yarıyorumu bilmiyorum ben yarın merkeze gitmeyi düşünüyorum onunla ilgili bilgi alacağım bakalım ne diyecek sonra sana gelişmeleri yazarım inşallah gerek kalmaz doğal yollardan hamile kalırsın mucizen biran önce gelir bunu gönülden istiyorum
allah razı olsun canım ya
era testi hakkında lütfen bizi de bilgilendir.benim dr embriyolar harika demişti her ikisinde de
canım benim Allah razı olsun.medipol hastanesine mi gidiyorsun?
aslında evet bana da mantıklı geldi oraya gitmek.rapor da ayarlıyorlar diye duydum.nasıldı fiyatlar ayıptır sorması?