Dondurulmus embriyo.

canım benimde 3. denemem olacak inş son olur bende aynı senin gibi düşünüyorum yatmak yok ilk ikisinde sürekli yattım bi tek wc ve yemek için kalktım olmadı rabbim isterse her sekilde olur bide ayakta deneyelim en azından psikolojim düzgün olur

canım kendini çok kasma bazı arkadaşlar transferin 3.günü işbaşı yaptı pozitif sonuç alanda oldu negatif alanda.kısmetimizde var ise herşekilde tutuyor.şeffaf akıntı doğal bir akıntı sorun değil inşaALLAH bu sefer seninde pozitif olur rahat bir hamilelik geçirip yavrunu yada yavrularını kucağına alırsın.sürekli yatma kendini yormadan yavaş yavaş evin içinde hareket etALLAH yardımcın olsun canım

canım öyle başından negatife hazırladım demek yokümidimizi kaybetmemeliyiz.bak ne güzel kendini meşgul edecek seni mutlu edecek gezmelere çıkmışsın yatmama konusunda haklısın kendini yormadan istediğini yap inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularını sana bağışlasın canımpozitif düşün yavruların Rabbime emanet

canım çok haklısın benim kahverengi akıntım oldu ama yinede kalktım evim içinde yürüdüm yavrularıma kan gitsin diye herşeyi kararında yaparak sonucu beklemeliyizi çok yatmadan kendimizi çok yormadan herşey kıvamında Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşaALLAH bu seferolacak

bugünümüz dünden daha güzel geçsin inşaALLAHgün sayan hepimizin pozitif sonuç allmasını diliyorum
Neşeeeeeeeeenerelerdesin tatlım

Kızlarrr
kocaman bir negatif aldım.az da olsa umudum vardı.ama olmadı.donmuslarımı denedim olmadı.emriyolarım cok güzeldi iki tane.tutunamadılar banaaaaa
Artık iyice bunaldım.salak gibi bir sürü insana söyledim bana dua etsinler diye.ama olmadı yine.
Allahım ne olur sabır ver benim gibi her gönüle.
Bu sefer bahceciye gitmek istiyorum.era testi diye birsey cıkmıs.tutunma için.ama yok ki paraaaaa
devlete mi gitsem napsam?
En son 3 sene önce krize girmiştim çapada ugrasırkennnnnn
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canımmm umudunu asla bitirme bu iş sabır işi ve Rabbim bu sabrımızın mükafatını mutlaka bi gün verecek tevekkül et içini rahatlat bi hayr vardır o yüzden olmamıştır vakti zamanı tezdir inşallah Allah bundan sonra ki ilk denemende nasip etsin bebişini...

Cnm benim Şuan neler yaşadığını çok iyi biliyoruz kıyamam ben size yaaaa Allah'ım tez zamanda acın geçerde biran önce doğal yollardan bebebişin olur inşallahhh hep bu durumda keşke siğirli bi deyneğim olsa diyorum ama yok

Bende bahçeci umut tüp bebek merkeze gidiyorum bir tane negatif aldım Allah kısmet ederse nisan gibi ikinci tedaviye başlayacağım daha dün umuttaki kızlarla era testini konuştum bendemi yaptırsam diye düşündüm ama para tuzağımı gerçekten işe yarıyorumu bilmiyorum ben yarın merkeze gitmeyi düşünüyorum onunla ilgili bilgi alacağım bakalım ne diyecek sonra sana gelişmeleri yazarım inşallah gerek kalmaz doğal yollardan hamile kalırsın mucizen biran önce gelir bunu gönülden istiyorum

canım benim çok üzüldüm.söyleyecek sözüm yok ALLAH C.C sabır versin inşaALLAH bundan sonra başlayacağın tedavide herşey istediğin gibi olurben özel ünüversite hastanesine gidiyorum özelden daha ucuz devletten biraz pahalı ama en azından özel hastane gibi oluyor

Fıstıkkkk ikizleremi hamilesin yoksa

canım yaa ne bileyim öyle yazmışım.doktor kesin tek yada ikiz diyemem demiş eşime değerler yüksek çıkmıştı.cuma günü kese ve inşaALLAH pıt pıtlar için kontrolüm var ozaman hala hamilemiyim tek mi?çift mi?anlayacağız inşaALLAH

Hala hamilemiyim yazına çok kızdım Öyle yazıp bizi üzme lütfen sana şuan mesaj yazarken İnan kaşlarım çatık...
ben onların pıt pıtlarını yerim yerim düşüncesi bile hoş birde yakından duyunca herhalde düşer bayılırım Hadi inşallahhh gümbür gümbür duyarsında için rahatlar cnm benim

canım benim kızmakta çok haklısınsözümü geri alıyorum büyük bir heyecanla 2.keseyide görecekmiyim 2 tane pıt pıt mı? olacak diye bekliyorum ayyy cumaya çok var Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin canım benim

canım benim Allah razı olsun.medipol hastanesine mi gidiyorsun?
aslında evet bana da mantıklı geldi oraya gitmek.rapor da ayarlıyorlar diye duydum.nasıldı fiyatlar ayıptır sorması?

Aminnnn fıstık içi bizlerde anne oluruz inşallahhh
Cnm artık senin üzülmeni istemiyorum hamileliğinin tadını çıkar doya doya yaşamanı istiyorum yoksa amacım sana kızmak değil

canım ne kadarmış eranın ücreti ne olur bizide bilgilendir

Rabbim sabır versin canım

Allah razı olsun canım.ama insanız işte üzülmemek imkansız.bu ikinciyi donmuşlarla denedim yine tutmadı.ne kadar zor seyler.
ALLAH BU YOLDA UGRASANLARA SABIR VE İHSAN EYLESİNNN

canım ne kadarmış eranın ücreti ne olur bizide bilgilendir

rabbim sabır versin canım

allah razı olsun canım ya
era testi hakkında lütfen bizi de bilgilendir.benim dr embriyolar harika demişti her ikisinde de

allah razı olsun canım ya
era testi hakkında lütfen bizi de bilgilendir.benim dr embriyolar harika demişti her ikisinde de

Aynen banada doktor embriyoların mükemmel demişti kimyasal gebelik oldu hep aklımda soru işareti kalmıştır madem güzel niye tutunmadı :44: Yarın inşallah randevu alabilirim öğrenir öğrenmez size yazıcam fıstık

canım benim Allah razı olsun.medipol hastanesine mi gidiyorsun?
aslında evet bana da mantıklı geldi oraya gitmek.rapor da ayarlıyorlar diye duydum.nasıldı fiyatlar ayıptır sorması?

canım yasal olarak rapor alma hakkın varsa hiç uğraşmıyorsun hemen orada çıkarıyorlar.ben 2013 EkiM ayı fiyatını biliyorum o zaman raporlu 2,500 tl idi ilaçlar senin vücuduna göre belli oluyor.bana çok iğne gitti sgk lı olsam iğnenin belli ünitesini devlet karşılıyor gerisini cebinden ödüyorsun her kontrolde muhakkak E2 yaptırıyorsun istenen tahlilleri sgk kapsamında ödüyorsun ama tüp bebek fiyatına dahil değil.E2 45 TL ye geliyor.2010 yılında ben Yeşilköydeki özel bir hastanede 149 tl ödüyordum aradaki farkı hesap et canıminşaALLAH zam gelmemiştir sen de telefon ile bir fiyat al istersen canım.2008 de cerrahpaşa da 2 tane denemem oldu o kadar gerilmiştimki orada yumurta gelişimi çok iyi idi hemşire yakında sana opu günü verirler dedi o gün stresten kanamam oldu.hep dua ettim öyle yerlere gidenlere Rabbim hemen yavrularını bağışlasın diye ALLAH düşürmesin onlarsızda bırakmasın canım

Tamam arkadaşlar kuluçkadan kalkıyorum şu an itibari ile.
Nasipse olacağı varsa olur. Bugün hiç bir belirtim yok. Gayet normalim.
Yattıkca kendimi dinliyorum sinir oldum kendime. Artık kendimi dinlemiycem
Gideyim kek çırpayım tatlı birşeyler yapıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…