rica ederim nedemek canım
ben 38 yaşındayım pkos hastasıyım 13 yıllık evliyim.eşimde kısırlıkla alakalı sorun yok.ama aşırı sigara içer
ilk denememde üçüz hamile kaldım 20 haftalık doğum yaptım.2.denememde 8 haftalık düşük yaptım.3.denememde opudan sonra kaliteli embriyo gelişmedi transferim olmadı bu denemelerde doktorum aynı idi Jinemed Kalamış ve Fulyada transferlerim oldu.sonra ara verdik 2010 yılında İnternatıonal Hospital de buranın profuyla 2 tane fresh 1 tane dondurulmuş 3 tane denemem oldu..dondurulmuşta direkt negatif aldım diğerleri aynı 6-7 hafta arası kanama neticesinde düşük 2010 yılına kadar olan bekleme süresinde yaptırılabilecek bütün genetik testleri özel genetik merkezinde yaptırdık sadece düşük bir oranda kan pıhtılaşması çıktı.2010 yılındaki 3.denememde embriyolara genetik (pgd)yapıldı sorun çıkmadı
arada çok fazla kadın hastalığı yaşadım bitmeyen kanamalarım oldu.kansızlıktan arada bir acillik oldum v.sşimdiki doktorumu 2013 yılında kanamalarımla ilgili Memorial hastanesine gidince tanıdım bana histeroskopi yaptı sorun yok tüp bebeğe geçelim dedi
2013 Ekimde Bağcılar Medipole geldi bende gittim tedavi orada başladı doktorumla Ocak ayında 6.transferim oldu progestron yetersizliğinden yine düşük oldu 8 Şubatta 7.transferim oldu şimdilik hamileyim cuma günü kese ve pıt pıtlar için kontrolüm var.kısaltarak yazdım ama yinede destan olmuş
okurken ALLAH C.C sabır versin