Dondurulmus embriyo.

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii :KK66:

sağol canım ALLAH C.C razı olsun Rabbim cümlemizin anne olmasını nasip etsin:KK49::emir_bebek::emir_bebek:benim 7.transferim 8.denemem kanda pozitif sonucu aldım canım inşaALLAH cuma günü kese ve pıt pıtlar için randevum var.inşaALLAH ümitlerim ve göbüşüm boş dönmem:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş canım rabbim çabalarını boşa cıkarmasın benim üçüncü denemem olacak cesaret edemiyorum sen çok çabalamışsın inş görürsün bebeğini ve pıt pıtları:KK16:

kızlarrr bugün ben bi delilik yaptım ve kan verdim yarın sonucu alıcam delilik nerde derseniz bugün 7. günüm varsa az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum ama sıfırı görürsem de hemen bu psikolojiden çıkmayı planlıyorum ekime kasıma kadar dinlenme sürecine gicicem hazirandan buyana mahvoldum valla hayırlısı Allah dan siz yinede dualarınızı eksik etmeyin emiii :KK66:

canım yaaa 7.gün çok erken ama inşaALLAH pozitif olur :KK49:canım bak ikindi ezanı okunuyor sana dua ettim inşaALLAH:KK16::KK16: Rabbim yüzünü güldürsün:KK16::KK16::KK16::KK16:

rica ederim nedemek canım:KK34:ben 38 yaşındayım pkos hastasıyım 13 yıllık evliyim.eşimde kısırlıkla alakalı sorun yok.ama aşırı sigara içer:KK14:ilk denememde üçüz hamile kaldım 20 haftalık doğum yaptım.2.denememde 8 haftalık düşük yaptım.3.denememde opudan sonra kaliteli embriyo gelişmedi transferim olmadı bu denemelerde doktorum aynı idi Jinemed Kalamış ve Fulyada transferlerim oldu.sonra ara verdik 2010 yılında İnternatıonal Hospital de buranın profuyla 2 tane fresh 1 tane dondurulmuş 3 tane denemem oldu..dondurulmuşta direkt negatif aldım diğerleri aynı 6-7 hafta arası kanama neticesinde düşük 2010 yılına kadar olan bekleme süresinde yaptırılabilecek bütün genetik testleri özel genetik merkezinde yaptırdık sadece düşük bir oranda kan pıhtılaşması çıktı.2010 yılındaki 3.denememde embriyolara genetik (pgd)yapıldı sorun çıkmadı:KK34:arada çok fazla kadın hastalığı yaşadım bitmeyen kanamalarım oldu.kansızlıktan arada bir acillik oldum v.sşimdiki doktorumu 2013 yılında kanamalarımla ilgili Memorial hastanesine gidince tanıdım bana histeroskopi yaptı sorun yok tüp bebeğe geçelim dedi:KK34:2013 Ekimde Bağcılar Medipole geldi bende gittim tedavi orada başladı doktorumla Ocak ayında 6.transferim oldu progestron yetersizliğinden yine düşük oldu 8 Şubatta 7.transferim oldu şimdilik hamileyim cuma günü kese ve pıt pıtlar için kontrolüm var.kısaltarak yazdım ama yinede destan olmuş:KK52::KK52::KK52:okurken ALLAH C.C sabır versin:KK52:

canım arkadaşa yazmıştım senin için kopyaladım.dondurulmuş transferi idi benim estrofem,coraspin,crinone jel frax.kan sulandırıcı iğne birde folbiol bunları kullandım.transferin 14.günü lekelenmem oldu7 gün progestan iğne vurdurdum:KK34:

canım yaaa 7.gün çok erken ama inşaALLAH pozitif olur :KK49:canım bak ikindi ezanı okunuyor sana dua ettim inşaALLAH:KK16::KK16: Rabbim yüzünü güldürsün:KK16::KK16::KK16::KK16:

kuzucummm senden benden de daha tecrübelisin az da olsa varsa çıkar ya da kimyasal olma ihtimali de var tabi ama en azından bekleme sürecinde iyi bi motivasyon olur yoksa da dediğim gibi vardır bir hayr diyip 4. cü için hem iyi bir dinlenme hem de iyileşme süreci başlar iyi yaptım kız duan için Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin güzel Allah ım sana ve bebek bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

kuzucummm senden benden de daha tecrübelisin az da olsa varsa çıkar ya da kimyasal olma ihtimali de var tabi ama en azından bekleme sürecinde iyi bi motivasyon olur yoksa da dediğim gibi vardır bir hayr diyip 4. cü için hem iyi bir dinlenme hem de iyileşme süreci başlar iyi yaptım kız duan için Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin güzel Allah ım sana ve bebek bekleyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

amin canım Rabbim gönlüne göre versin:KK16::KK16:bizi habersiz bırakma:KK16::KK16:

Canım ben transferimin 7. günü test yaptırmıştım. 33 çıkmıştı. Varsa mutlaka çıkar. İnşallah pozitif sonucu alırsın :KK16:

Canım ben transferimin 7. günü test yaptırmıştım. 33 çıkmıştı. Varsa mutlaka çıkar. İnşallah pozitif sonucu alırsın :KK16:

amiiinn inşallah canım benim varsa bence de çıkar diğerlerinde bekledim de noldu hiç gerek yok :) sana da sağlıklı hamişlikler canım keyfini sür :)

Canım nasıl gidiyor hamişlik _? :KK49: Pıt pıtları ne zaman duyacaksın Allah'ın izniyle :KK16:

canım şimdilik sessiz dünya oynuyoruz içerde çıt yok:KK52::KK52:bu hafta cuma günü gideceğim:KK16: inşaALLAH müjdelerle gelirim:KK49::KK49::KK49:sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik:KK16:

negatif ya da pozitif yarın 9.30 da sonuç burda şekerim söz sana :KK66:

canım "kenzül arş"isimli bir dua var şimdi onu okudum sana tekrar dua ettim inşaALLAH yarın pozitif sonuç alırsın.çok güzel bir dua uzun ama anlamı çok iç açıcı sanada tavsiye ederim:KK16::KK16::KK16:

canım "kenzül arş"isimli bir dua var şimdi onu okudum sana tekrar dua ettim inşaALLAH yarın pozitif sonuç alırsın.çok güzel bir dua uzun ama anlamı çok iç açıcı sanada tavsiye ederim:KK16::KK16::KK16:

Allah bin kere razı olsun senden canım benim bu dualar hepimiz için Rabbim tedavi gören bebek isteyen herkese tez vakitte nasip etsin...

Perşembe günü donmuş transferim var benim de ama bir tuhafım ilk negatif olunca yine öyle olacak diye korkuyorum :KK14: Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah. Donmuşta transfere girmeden önce ultrasona girdiniz mi? Yada kaç gün önce ultrasonla baktı doktorunuz?

amiiinn inşallah canım benim varsa bence de çıkar diğerlerinde bekledim de noldu hiç gerek yok :) sana da sağlıklı hamişlikler canım keyfini sür :)

Benim midem aşırı derecede yanmıştı. O yüzden erken yapmak zorunda kaldım canım. Ama iyi de oldu. İnşallah sen de güzel haberi erkenden alacaksın :KK16:

canım şimdilik sessiz dünya oynuyoruz içerde çıt yok:KK52::KK52:bu hafta cuma günü gideceğim:KK16: inşaALLAH müjdelerle gelirim:KK49::KK49::KK49:sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik:KK16:

Ben de çarşamba gideceğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de diyorum ki sanal hamileyim :KK1: Bazen unutuyorum hamileliğimi. Ama belirti dersen aşaırı halsizlik ve uyku halim var. Şu an bile işyerinde uyumak üzereyim :KK14: Arada da bulantılarım oluyor. Bir iki kere kustum :KK53: Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah ..

Sende belirtiler başladı mı ? :KK34:

Perşembe günü donmuş transferim var benim de ama bir tuhafım ilk negatif olunca yine öyle olacak diye korkuyorum :KK14: Rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah. Donmuşta transfere girmeden önce ultrasona girdiniz mi? Yada kaç gün önce ultrasonla baktı doktorunuz?

Bu duyguyu hepimiz yaşadık canım. Ben teste gitmek bile istemiyordum. Bekleyeceğim diyordum arkadaşlarıma. Regl olmazsam hamileyimdir. :KK1: Çok normal hissettiklerin. Aklına negatifi getirme. Hep pozitif düşün iyiyi çağır.

Benim transferden önce hemşire sıkışıklık durumunu kontrol etti sadece. :KK31:Doktorum geldi transferimi yaptı. Öncesinde bakılmadı yani.

Benim midem aşırı derecede yanmıştı. O yüzden erken yapmak zorunda kaldım canım. Ama iyi de oldu. İnşallah sen de güzel haberi erkenden alacaksın :KK16:

Ben de çarşamba gideceğim. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben de diyorum ki sanal hamileyim :KK1: Bazen unutuyorum hamileliğimi. Ama belirti dersen aşaırı halsizlik ve uyku halim var. Şu an bile işyerinde uyumak üzereyim :KK14: Arada da bulantılarım oluyor. Bir iki kere kustum :KK53: Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah ..

Sende belirtiler başladı mı ? :KK34:

canım en belirgin belirti ağzımın tadı yok.birşeyler yedikten sonrada midem bulanıyor:KK34:birde bazen şiddeti artan geçmeyen bir baş ağrım var:KK16::KK16:inşaALLAH çarşamba günü herşey güzel geçer:KK16::KK16::KK16:

Bu duyguyu hepimiz yaşadık canım. Ben teste gitmek bile istemiyordum. Bekleyeceğim diyordum arkadaşlarıma. Regl olmazsam hamileyimdir. :KK1: Çok normal hissettiklerin. Aklına negatifi getirme. Hep pozitif düşün iyiyi çağır.

Benim transferden önce hemşire sıkışıklık durumunu kontrol etti sadece. :KK31:Doktorum geldi transferimi yaptı. Öncesinde bakılmadı yani.

Ben en son ayın 26sında ultrasona girdim Ayın 6sı transfer dedi doktorum arada bakmadı da merak ettim sizler de öyle mi diye?ilkinde heyecan da vardı korku da şimdi sanki hiçbişey yok ilki kadar stres de yok korku da heyecam hiç yok bende mi anormallik :44:

X