- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
sağol canım benim. o kadar evhamlı oldum ki anlatamam.
iki günde nasıl bu kadar yükselir diye korktum.valla insan herşeyden nem kapıyo ilk defa bu değerleri görünce :)))
Slm tup mahalesi ahalisi
Kizlar goremiyorum cok kotuyum, felaket bunaltim ve halsizligim var ayalta duramiyorum resmen bebeler buyudukce ben mahvaliuom ins.uzun surmeden bu bulantilar gecer yoksa balon gibi soncem, herseyden migdem acayip bulaniyor...
Masallahh tedaviler, sonuclar hepsi hayirli olsun ins. Rabbim herkesin once gobisini sonra kollarini veletlerle doldursun. Oglum dizlerimde uyuyooo, anam ben ne yapcam iki tane bebek simdiden korkular sarmaya basladi allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
senin nasıl geçmişti kuzum bekleyişin bi hatırla bakiim neler yaşamıştın???
degerlerin cok iyi masallah arkadasim..gozuna ydin:)
nanacim gorundun kayboldun:) bebisler nasil sen nasilsin?
Canimm yaa bende seni merak edip girmistim =) Iyiyim cok sükür tatlim iste elimden geldigince iyi olmaya calisiyorum =) Bebislerde iyidirler insallah haftaya kontrolum var 3 haftadir bekliyorum isteSen nasilsin? Ignelerin nasil gidiyo? Ayy cok heyecanliyim sanki benim transferim olacak
Slm tup mahalesi ahalisi
Kizlar goremiyorum cok kotuyum, felaket bunaltim ve halsizligim var ayalta duramiyorum resmen bebeler buyudukce ben mahvaliuom ins.uzun surmeden bu bulantilar gecer yoksa balon gibi soncem, herseyden migdem acayip bulaniyor...
Masallahh tedaviler, sonuclar hepsi hayirli olsun ins. Rabbim herkesin once gobisini sonra kollarini veletlerle doldursun. Oglum dizlerimde uyuyooo, anam ben ne yapcam iki tane bebek simdiden korkular sarmaya basladi allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
canimmm sagol..sevindim iyi oldugunuza..selam soyle fasulyelere:)))bende evet canim yumurta baskilayici ignelerime basladim..bu hafta sonu dogum kontrol hapini birakiyorum ve adet oluyorum ve insallah ta son adetim oluyor ve hamile kaliyorum planim bu Allah izin veririse:)) haftaya benimde kontrolum var hadi bakalim birlikte gidelim guzel haberlerle donelim..ayy biri kiz biri erkektir insallah senin:)
ikizden teke düşmüş olma ihtimali %95 gibi bugün ultrasonda 1 tane kese vardı lekelenmelerimde bitti sayılır
Bende senin iyi olduguna cok sevindim her zamanki gibi pozitif benim arkadasim hepte böyle ol =) Söyledim bile canimm onlarinda sana selami var =)) Insallah bu defa yumurtlamak yok yigenim cok bekledi oralarda =) Sen hep böyle olumlu ol stressiz ol bak göreceksin hersey nasil güzel olacak insallahHaftaya o zaman insallah ikimizde cok güzel haberler aliriz kuzucum =) Insallah canimm benimde dilegim o hatta bir tanesi kiz gibi doguyor icime ama ikinciyi kestiremiyorum =) Tabi saglikli eli ayagi düzgün olsunlarda hic farketmez
yaklastikca heyecanlaniyorum canim bu beni pozitif yapiyor ama daha cok var diye dusununce biraz moralim bozuluyor..neyseki mart ayi geldi cok sukurrrr...amaninnn minnaklarrr valla biri kiz biri erkek bunlarin annesiii, icerde hos bes ediyorlar:)))1-2 aya ogrenirsin heralde cinsiyetleri canim?? tabiki saglikli sihhatli olsunlarda 2 kiz yada 2 erkekte super olur, kralice olursun evdee:) ana kralice:))
gecmis olsun canim, bebisler yaramaz biraz galiba:) olsun annesi biraz gayret et, Allah kolaylik versin canim..
gecmis olsun canim, bebisler yaramaz biraz galiba:) olsun annesi biraz gayret et, Allah kolaylik versin canim..
Selam canim gözün aydin ikizler geliyomus =) Valla icime dogmustu ikiz oldugu pek sasirmadim =)) Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Bende kara kara düsünüyorum iki bebise tek basima nasil bakacagim kimsem yok burda naparim diye ama sende bi de oglan var Allah yardimcin olsun gercektenn. Olsun ama saglikli olsunlarda bir sekilde büyürler..
Bu arada bulanti olayida cok fena yaa insallah tez vakitte hayirlisiyla atlatiriz
merhaba kızlarrrr,
ben de aceleci diğer müstakbel anneler gibi 7.gün idrar testi tabi tek çizgiii
aslında 8.gün zannettim.donmus 2 tane 5.gün blast verdiler banaaaa
bekliyorummmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmm
test günüm bu pazar ama heryer kapalı napcam ben?
kocam diyor pazartesiyi bekleeee
kızlar siz testleri nerde yapıyorsunuz?:44::44::44::44::44::44::44:
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et Allahımmm...
HAYIRLI CUMALAR
Canim gözün aydin keseyi görmüssünInsallah tez vakitte kalp atislarinida duyarsin Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallahhh