Dondurulmus embriyo.

Slm tup mahalesi ahalisi

Kizlar goremiyorum cok kotuyum, felaket bunaltim ve halsizligim var ayalta duramiyorum resmen bebeler buyudukce ben mahvaliuom ins.uzun surmeden bu bulantilar gecer yoksa balon gibi soncem, herseyden migdem acayip bulaniyor...

Masallahh tedaviler, sonuclar hepsi hayirli olsun ins. Rabbim herkesin once gobisini sonra kollarini veletlerle doldursun. Oglum dizlerimde uyuyooo, anam ben ne yapcam iki tane bebek simdiden korkular sarmaya basladi allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

gecmis olsun canim, bebisler yaramaz biraz galiba:) olsun annesi biraz gayret et, Allah kolaylik versin canim..

senin nasıl geçmişti kuzum bekleyişin bi hatırla bakiim neler yaşamıştın???

canım transferden öncede var olan kasık batmaları göğüslerde hassasiyet aşırı ağız kuruluğu ve duygusallık aaa siniride unutmamam lazım belirtilerim devam etti.8.günden itibaren hafif hafif ateş basma ayaklarımda soğukluk ve kahverengi lekelenmelerim oldu kırmızı olacak diye çok korktum adet sancısıda eklenmişti.7.gün idrarda test yaptım çıkmadı ağla zırla 10.güne geldim tekrar idrar yaptım hayalet çizgiden biraz koyu ikinci çizgiyi gördüm biraz mutlu oldum :18:kan testimi bekledim 14.gün kan testini verdim sonucu öğrendim ağladım ağladım akşam yine kahverengi sonra kırmızı tekrar kahverengi 4 gün süren lekelnmelerim oldu.aslında belirtiler aldatıcı 3.kan sonucumu beklerken bir arkadaşta ilk testini yaptırmış test sonu 458 kız ağlıyor hemşireye sarıldı.hemşire dedi hiçbir şey hisstmiyorum diyordun balk sonucun kaç çıktı:KK34:Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaALLAH:KK16::KK16:hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlarrrr,
ben de aceleci diğer müstakbel anneler gibi 7.gün idrar testi tabi tek çizgiii
aslında 8.gün zannettim.donmus 2 tane 5.gün blast verdiler banaaaa
bekliyorummmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmm
test günüm bu pazar ama heryer kapalı napcam ben?
kocam diyor pazartesiyi bekleeee
kızlar siz testleri nerde yapıyorsunuz?:44::44::44::44::44::44::44:

nanacim gorundun kayboldun:) bebisler nasil sen nasilsin?

Canimm yaa bende seni merak edip girmistim =) Iyiyim cok sükür tatlim iste elimden geldigince iyi olmaya calisiyorum =) Bebislerde iyidirler insallah haftaya kontrolum var 3 haftadir bekliyorum iste :KK31: Sen nasilsin? Ignelerin nasil gidiyo? Ayy cok heyecanliyim sanki benim transferim olacak :KK1:

Canimm yaa bende seni merak edip girmistim =) Iyiyim cok sükür tatlim iste elimden geldigince iyi olmaya calisiyorum =) Bebislerde iyidirler insallah haftaya kontrolum var 3 haftadir bekliyorum iste :KK31: Sen nasilsin? Ignelerin nasil gidiyo? Ayy cok heyecanliyim sanki benim transferim olacak :KK1:

canimmm sagol..sevindim iyi oldugunuza..selam soyle fasulyelere:)))bende evet canim yumurta baskilayici ignelerime basladim..bu hafta sonu dogum kontrol hapini birakiyorum ve adet oluyorum ve insallah ta son adetim oluyor ve hamile kaliyorum planim bu Allah izin veririse:)) haftaya benimde kontrolum var hadi bakalim birlikte gidelim guzel haberlerle donelim..ayy biri kiz biri erkektir insallah senin:)

Slm tup mahalesi ahalisi

Kizlar goremiyorum cok kotuyum, felaket bunaltim ve halsizligim var ayalta duramiyorum resmen bebeler buyudukce ben mahvaliuom ins.uzun surmeden bu bulantilar gecer yoksa balon gibi soncem, herseyden migdem acayip bulaniyor...

Masallahh tedaviler, sonuclar hepsi hayirli olsun ins. Rabbim herkesin once gobisini sonra kollarini veletlerle doldursun. Oglum dizlerimde uyuyooo, anam ben ne yapcam iki tane bebek simdiden korkular sarmaya basladi allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

Selam canim gözün aydin ikizler geliyomus =) Valla icime dogmustu ikiz oldugu pek sasirmadim =)) Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Bende kara kara düsünüyorum iki bebise tek basima nasil bakacagim kimsem yok burda naparim diye ama sende bi de oglan var Allah yardimcin olsun gercektenn. Olsun ama saglikli olsunlarda bir sekilde büyürler..
Bu arada bulanti olayida cok fena yaa insallah tez vakitte hayirlisiyla atlatiriz :KK16:

canimmm sagol..sevindim iyi oldugunuza..selam soyle fasulyelere:)))bende evet canim yumurta baskilayici ignelerime basladim..bu hafta sonu dogum kontrol hapini birakiyorum ve adet oluyorum ve insallah ta son adetim oluyor ve hamile kaliyorum planim bu Allah izin veririse:)) haftaya benimde kontrolum var hadi bakalim birlikte gidelim guzel haberlerle donelim..ayy biri kiz biri erkektir insallah senin:)

Bende senin iyi olduguna cok sevindim her zamanki gibi pozitif benim arkadasim hepte böyle ol =) Söyledim bile canimm onlarinda sana selami var =)) Insallah bu defa yumurtlamak yok yigenim cok bekledi oralarda =) Sen hep böyle olumlu ol stressiz ol bak göreceksin hersey nasil güzel olacak insallah :KK16: Haftaya o zaman insallah ikimizde cok güzel haberler aliriz kuzucum =) Insallah canimm benimde dilegim o hatta bir tanesi kiz gibi doguyor icime ama ikinciyi kestiremiyorum =) Tabi saglikli eli ayagi düzgün olsunlarda hic farketmez :KK16:

Bende senin iyi olduguna cok sevindim her zamanki gibi pozitif benim arkadasim hepte böyle ol =) Söyledim bile canimm onlarinda sana selami var =)) Insallah bu defa yumurtlamak yok yigenim cok bekledi oralarda =) Sen hep böyle olumlu ol stressiz ol bak göreceksin hersey nasil güzel olacak insallah :KK16: Haftaya o zaman insallah ikimizde cok güzel haberler aliriz kuzucum =) Insallah canimm benimde dilegim o hatta bir tanesi kiz gibi doguyor icime ama ikinciyi kestiremiyorum =) Tabi saglikli eli ayagi düzgün olsunlarda hic farketmez :KK16:

yaklastikca heyecanlaniyorum canim bu beni pozitif yapiyor ama daha cok var diye dusununce biraz moralim bozuluyor..neyseki mart ayi geldi cok sukurrrr...amaninnn minnaklarrr valla biri kiz biri erkek bunlarin annesiii, icerde hos bes ediyorlar:)))1-2 aya ogrenirsin heralde cinsiyetleri canim?? tabiki saglikli sihhatli olsunlarda 2 kiz yada 2 erkekte super olur, kralice olursun evdee:) ana kralice:))

yaklastikca heyecanlaniyorum canim bu beni pozitif yapiyor ama daha cok var diye dusununce biraz moralim bozuluyor..neyseki mart ayi geldi cok sukurrrr...amaninnn minnaklarrr valla biri kiz biri erkek bunlarin annesiii, icerde hos bes ediyorlar:)))1-2 aya ogrenirsin heralde cinsiyetleri canim?? tabiki saglikli sihhatli olsunlarda 2 kiz yada 2 erkekte super olur, kralice olursun evdee:) ana kralice:))

Hiic moralini bozma canimm zaman akip gidiyor gör bak nasil gececek bir bakacagiz test günü bekliyorsun =) Hem transferin cok güzel zamana geldi bahar ayinda tedavi en güzel mevsimmis ben inaniyorum insallah hersey cokk güzel olacak =)) Sanirim 16. Hafta gibi belli oluyo canim valla bende heyecanlaniyorum düsündükce =))

Son düzenleme:
gecmis olsun canim, bebisler yaramaz biraz galiba:) olsun annesi biraz gayret et, Allah kolaylik versin canim..

Sagol canim benim allah razi olsun hic sorma, bu bebekler simdiden beni acayip etti vallah olsun saglikli sihatli sipalar meydana gelsinde her seye agmenna, insan bunaltilarindan sikayet etmeye bile cekiniyorum bazen rabbimin.gucune gider diyee

Sagol canim benim allah razi olsun hic sorma, bu bebekler simdiden beni acayip etti vallah olsun saglikli sihatli sipalar meydana gelsinde her seye agmenna, insan bunaltilarindan sikayet etmeye bile cekiniyorum bazen rabbimin.gucune gider diyee

Selam canim gözün aydin ikizler geliyomus =) Valla icime dogmustu ikiz oldugu pek sasirmadim =)) Rabbim kucagina da almayi nasip etsin. Bende kara kara düsünüyorum iki bebise tek basima nasil bakacagim kimsem yok burda naparim diye ama sende bi de oglan var Allah yardimcin olsun gercektenn. Olsun ama saglikli olsunlarda bir sekilde büyürler..
Bu arada bulanti olayida cok fena yaa insallah tez vakitte hayirlisiyla atlatiriz :KK16:

Sagol Nanna, benim hiv umudum yoktu ama allah yine ikiz gebelik yazmis alnima , ilk gebelikten cok canim yanimdi karnimda 23. Haftadan sonra doguma kadar bir kalbi durmus, birde kalpi pitt pitt atan bebek tasidim, ogluma da bisey olcak diye her gun u korka korka gecirdim, dogumda.bir kucagima bir mezara verdim. Ama ikiz anneligide hep. Icimde ukte kalmisti, oglum cok uslu bir bebekti ins.bunlarda oyle olur. Simdi oglum bildin canavar heke su aralar ne dersen tersini yapiyorrr, ama ilk goz agrim canimmm o benim ya sabirla idare ediyoz butun gun, ustune bide siddetli bunaktilar halsizlikkk zor be anam.

Bakimlari eminimki kolay olmiycak ama zaten bizim neyimuz kay olduki? Senin bunlatilar nasil? Ozel yaptin birsey varmi? Ben bide yurtdisindayim, ama burda devlet yardimci veriyor ikiz olunca hayirlisi bakalim ins.hic gerek kalmaz. Diger sevincimde hamileligin yaza gelmesi, kisin daha zor benim icin evde oglumu oyalamkta cok zorevimin yakinlarinda park cok hava bir isinsa doguruna kadar parklarda oturcam

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et Allahımmm...
HAYIRLI CUMALAR

merhaba kızlarrrr,
ben de aceleci diğer müstakbel anneler gibi 7.gün idrar testi tabi tek çizgiii
aslında 8.gün zannettim.donmus 2 tane 5.gün blast verdiler banaaaa
bekliyorummmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmm
test günüm bu pazar ama heryer kapalı napcam ben?
kocam diyor pazartesiyi bekleeee
kızlar siz testleri nerde yapıyorsunuz?:44::44::44::44::44::44::44:

canım yaaa elimizde değil duramıyoruzki :KK9:bende transfer hariç 7.gün yaptığımda idrar testi negatif çıkmıştı.üzüldüm :KK50:10.güntekrar yaptım 2.çizgiyi gördüm:KK16:kan testlerini tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım.benimde 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.inşaALLAH Rabbim çocuk sahibi olmak için uğraşan bizlerin anne olmasını nasip etsin.güzel haberler almanı dilerim canım:KK49::KK49:

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Bizlere hayırlı evlatlar nasip et Allahımmm...
HAYIRLI CUMALAR

amin canım:KK16::KK16::KK16: ağzına, yüreğine, eline sağlık:KK16::KK16:ne güzel bir dua Rabbim CUMA gününün hürmetine kabul etsin :KK16::KK16::KK16:yüce yaradan uyguladığın kürlerden sana şafi ismiyle şifa versin(amin):KK16::KK16::KK16::KK16:

X