Dondurulmus embriyo.

Amin canim tez vakitte ins. Hepiniz yavrularinizi kucagina alirsiniz, sonrada ben gibi hadi bi kardesi olsun derseniz, sonra ev boyle cifter cifter gelirde cocuk yuvasina doner ins. Kizzz cok zorsaka bir yana, oglumaun zamanindaki gebeligimde ikizdi 23 haftaya kadar anam ama boyle hic olmamistim.

İnşaallah canım âmin âmin :))) zordur anlıyorum seni cinayeti farklıda ondan mı acaba

benimle birlikte transferi olan arkadaşlarım nerdeeee?? 24 şubatta transferim oldu bugün 3. günüm tık yok bende :KK43:

sakın belirti arama 6.haftadan sonra belirtiler başlıyor kaç embriiyo çözdürdünüz kaçı çözüldü 2 tanemi transfer oldu belirti arama bol bol dua etkuzucukların annelerine tutunuyordur şimdi güzel düşün güzel olsunn

sakın belirti arama 6.haftadan sonra belirtiler başlıyor kaç embriiyo çözdürdünüz kaçı çözüldü 2 tanemi transfer oldu belirti arama bol bol dua etkuzucukların annelerine tutunuyordur şimdi güzel düşün güzel olsunn

2 embriyo 2. ye çözüldü canım benim ve 2. kalite embriyolarım 3. denemem,,,, kasılarım göğüslerim vs.. hiç bi belirti yok gerçi diğer denemelerimde belirti çoktu ama negatifti yani bilemiyorum işte hayrlısı Rabbim ne derse o olucak..

Merhaba arkadaşlar
benimde dün transferim gerçekleşti.
Geçen ay negatifti. 1 ay ara verip donmuş transfere geçecektik ama rahim hazır diyerek hemen başlayıverdik. Kendimi çarçabuk hastanede buldum :)

2 embriyo transferi oldu. Evdeyim dinleniyorum dualarınızı bekliyorum

Ben sayılırım. 26 Şubat transfer tarihim. 5. gün embriyosu olduğu için 8 mart test tarihim.
Senin test tarihin ne zaman?

10 mart ta benim test tarihim ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum önümüzde ki hafta içi yapıcam zaten tutmuşsa az çok çıkar tecrübelerimden bunu öğrendim.. var mı sende herhangi bi belirti??

10 mart ta benim test tarihim ama ben o kadar beklemeyi düşünmüyorum önümüzde ki hafta içi yapıcam zaten tutmuşsa az çok çıkar tecrübelerimden bunu öğrendim.. var mı sende herhangi bi belirti??

yo hiç bir değişiklik yok. Yatıyorum evde ara ara unutup şunu da yapmalıyım diye coşuyorum :KK9:

sağol canım benim. o kadar evhamlı oldum ki anlatamam.
iki günde nasıl bu kadar yükselir diye korktum.valla insan herşeyden nem kapıyo ilk defa bu değerleri görünce :)))

sen şimdi boşver herşeyi doktorunla konuş zaten rahatlıycaksın hamileliğinin keyfini sür canım benim..

sen şimdi boşver herşeyi doktorunla konuş zaten rahatlıycaksın hamileliğinin keyfini sür canım benim..

çok teşekkür ederim canım benim. dilerim Rabbim bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese bu duyguyu sonuna kadar hayırlısıyla yaşamayı nasip eylesin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. bana da hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eylesin inşallah

Hayırlı olsun semaname.
Rabbim hayırlısı ile pıtpıtları duymayı sonra da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin

2 embriyo 2. ye çözüldü canım benim ve 2. kalite embriyolarım 3. denemem,,,, kasılarım göğüslerim vs.. hiç bi belirti yok gerçi diğer denemelerimde belirti çoktu ama negatifti yani bilemiyorum işte hayrlısı Rabbim ne derse o olucak..

Merhaba arkadaşlar
benimde dün transferim gerçekleşti.
Geçen ay negatifti. 1 ay ara verip donmuş transfere geçecektik ama rahim hazır diyerek hemen başlayıverdik. Kendimi çarçabuk hastanede buldum :)

2 embriyo transferi oldu. Evdeyim dinleniyorum dualarınızı bekliyorum

kızlar ALLAH C.C sabrınızı artırsın yakın zamanda bu bekleyişten geçen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.inşaALLAH sonu güzel olacak.Rabbim yavrularınızı size bağışlasın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım ikinci sonucumuda aldım. 804.1 ilki 223.3 ikinci 804.1 acaba iyi mi. Bilgin var mi. Doktorumun aramasını bekliyorum

canım sonucu aldım ilki 223.3
ikinci 408.1 bir fikrin varmı. iyi mi bu sonuçlar canım

canım iki ayrı rakam yazmışsın doğru olan hangisi olursa olsun ikiside süper gözün aydın inşaALLAH sırasıyla keseyi ve kalp atışınıda görürsün :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar ALLAH C.C sabrınızı artırsın yakın zamanda bu bekleyişten geçen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.inşaALLAH sonu güzel olacak.Rabbim yavrularınızı size bağışlasın:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

senin nasıl geçmişti kuzum bekleyişin bi hatırla bakiim neler yaşamıştın???

X