Dondurulmus embriyo.

Canım çok tebrik ederim, değerin çok güzel artacaktır da inanıyorum, inşallah sağlıklı ve rahat bi gebelik geçirirsin :nazar: darısı bize :KK16:

amin canım benim inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın.
hep dua ediyorum inan ki.
ne hissedeceğimi bilmiyorum hala. çarşambayı bekliyorum şimdi de. şimdiye kadar pozitifi göremediğim için bu değerlerle ilgili de pek bi bilgim yok malesef. ayın 13 ünde transferim oldu yaa bugün ayın 24ü . bu 11 gün de bu değer iyi mi sizce

amin canım benim inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın.
hep dua ediyorum inan ki.
ne hissedeceğimi bilmiyorum hala. çarşambayı bekliyorum şimdi de. şimdiye kadar pozitifi göremediğim için bu değerlerle ilgili de pek bi bilgim yok malesef. ayın 13 ünde transferim oldu yaa bugün ayın 24ü . bu 11 gün de bu değer iyi mi sizce

Canım merak etme bu değerler çok güzel gerçekten hatta 2 tane embriyo transfer ettilerse ikiz bile olabilir, Rabbim inşallah sağlıkla bebişini 9 ay sonra kucağına almayı nasip eder:KK16::KK16::KK16:

Selam tatlim, aynen saglik olsun katlanilir herseye.. Ohh ohh super ne kadar az kiloyla hamile kalirsan o kadar iyi =) gerci bulantilarin olursa o zamanda gidiyo ister istemez =) Hadi insallah bu defa hersey cok güzel olacak benim tatli yigenimle bulusacaksiniz insallah =)) Aglamak yok ama olumsuz seylerden kafamizi uzaklastiriyoruz, diyorum ama kendimde uzun uzun agladim :KK14: Yok yinede aglamak yok pozitif olmaliyiz dimi =) öptüm canimm

arada oluyo canim streste gidiyo gozyaslariyla iyi oluyor..ben cok savbirsizdim normalde bu tedavide sabretmeyi ogrendim..az daha beklicem ama sonu guzel olucak insallah...bebislerine iyi bak canimm operimm

Kizlar sag tataftaki malum agriya dayanamadim ve acile gittim 5 saatlik bir bekleyisin ardinda sonuclari aldik, ultrasyon usten ve vaginadan yaptilar, ben iki goz iki cesme dis gebelik diye derkennn ve korkan ikiz keselerimizin varligin ve kalp ritimlerini gorduk cok sukur, bebisler 6 hafta 4.gunluk. hersey cok sukur yolunda. Hepinizi opuyozz

harika bir haber canim gozun aydin masallahh:nazar::nazar::nazar: demek pit pitlarida duydunuz cok sukur..darisi saglicakla kucagina alamana ve hepimizin basina insallahh

Canim biliyorum, ama hatlar bende karisti, insalllah bu ay yumurtlamadan hersey yolunda gider ve bebisler cubba gobuse konar ve ve 9 ay boyunca buyur buyur tosun olup cikarlar ins. Donmus sansin daha yuksek. Spor iyidir yapnak lazim beninde dogum kilolarim gitmisti ama tedavi zamani kiloda aldim gobekte yaptim. Bazen karnim oyke bir sisiyoki 4 aylik gibi mubarek....

no problem canim:) aminn diyeyim dualarina, hepimiz guzel haberler alalim musmutlu bir 2014 olsun...

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum Cumartesi günü donmuşlarsa transferim oldu,bugün ise bir damla kahverengi bir akıntı geldi 😔 normal midir sizce??

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum Cumartesi günü donmuşlarsa transferim oldu,bugün ise bir damla kahverengi bir akıntı geldi 😔 normal midir sizce??

canım jel kullanıyorsan ondan olabilir yada tutunma kanaması olabilir bir damlaysa ve kahverengiyse sakın korkma o kadar bu şikayeti olup pozitif alan varki burda

arkadaşlarrr şimdi geldim hasteneden sonucumu aldım:))) 223.3 çıktı çarşamba günü tekrar kan vericem. dua edin ne olur, yükselmeye devam etsin diye.
Hayirli olsun sonucun cok guzel ikiz sanirim benim degerimle ayni benimki ikizdi dualarimiz seninle rabbim kucagina almayi nasip etsin

Amin canım teşekkür ederim. Benim tek embriyo kondu ama canan.senin iki tane mi kondu

gozun aydin canim..saglicakla kucagina alamani dlerim..bu arada kac yasindasin? bende tek koydurucamda senin kararinmiydi yoksa doktor mu oyle istedi..birde kalitesi neydi kusra bakma cok soru sordum:KK1:

yerlesme kanamasi gibi canim..embriyo tutunurken damara denk gelirse hafif bir kanama oluyormus..insallah oyledir:)

gozun aydin canim..saglicakla kucagina alamani dlerim..bu arada kac yasindasin? bende tek koydurucamda senin kararinmiydi yoksa doktor mu oyle istedi..birde kalitesi neydi kusra bakma cok soru sordum:KK1:

Yok canım ne demek aşkolsun. 31 yaşındayım, ikinci tüp denemem,5. Gün embriyosu. Doktor blast dedi. Yasa gereği tek koydular

Yok canım ne demek aşkolsun. 31 yaşındayım, ikinci tüp denemem,5. Gün embriyosu. Doktor blast dedi. Yasa gereği tek koydular

cok sagol canim, bizimde 2 donmus blastosistimiz var 1. kalite ,ben birini koydurayim diyorum..ikiz gebeliginden korkuyorum acikcasi, ilk denemem olacak, yas 34 yarismaci arkadaslara basrilar dilerim:KK1:

canım jel kullanıyorsan ondan olabilir yada tutunma kanaması olabilir bir damlaysa ve kahverengiyse sakın korkma o kadar bu şikayeti olup pozitif alan varki burda

Jel değil canım da fitil kullanıyorum ondan olmuştur belki dediğin gibiyse,tutunma için çok erken diye biliyorum ama tabi ki inşallah öledir😊

herkese meraba, bende aranıza yeni katıldım.Bugün tranferimin 10. günü idrar da silik ikinci çizgiyi gördükten sonra bugün kanda yaptırdım ve sonuz 35 çıktı acil de yaptırmıştım akşam saatinde ve acil dr u şüpheli dedi.Sizce nasıl hamile olma olasılığım....

herkese meraba, bende aranıza yeni katıldım.Bugün tranferimin 10. günü idrar da silik ikinci çizgiyi gördükten sonra bugün kanda yaptırdım ve sonuz 35 çıktı acil de yaptırmıştım akşam saatinde ve acil dr u şüpheli dedi.Sizce nasıl hamile olma olasılığım....

İnşallah birşeyler vardır canım.sıkma canını canım

X