Dondurulmus embriyo.

canımmmm nasılsınnn uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum seni inşallah hamişsindir tekrar ve inşallah bu defa kucağına alırsın :KK16::KK16::KK16::KK16:

nerelerdesin canım yaaaa özlettin kendini:KK19:test için gün sayıyorum canım:18:inşaALLAH herşey duandaki gibi olur:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder

Son düzenleme:
Kızlar 12 gün bekleme zamanının sonuna geldim artık son günüm yarın sonucu alıcam bakalım bir yandan negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor tabi heyecan var. Yinede geçen sefer ki gibi olmam sanırım inşallah ben ve benim gibi sonuç alacaklar hayırlı güzel haberlerle gelirler hepinize dua edicem.

insallah mutlu haberi alirsin canim bebisin simsiki tutunmustur sana..

her ikiniz içinde hayırlı olur inşallah bebişleriniz göbüşünüzde güzel habrlerle geleceksiniz inşallahhhhh
Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra. Yeniden bir merhaba demek istedim. Bulantılarım azalmakla beraber ara ara yoklamakta. Ama şükür allahıma. Darısı başınıza inşallah. Haber bekleyenler inşallah güzel haberler alsınlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hamilelere tebrikler. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Hepinizi meraktayım. Dualarım sizinle.

sende hg canım uzun zamandır yoktun bebişlerin cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiyor hamilelik

Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra. Yeniden bir merhaba demek istedim. Bulantılarım azalmakla beraber ara ara yoklamakta. Ama şükür allahıma. Darısı başınıza inşallah. Haber bekleyenler inşallah güzel haberler alsınlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hamilelere tebrikler. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Hepinizi meraktayım. Dualarım sizinle.

sağol canım inşaALLAH :KK16::KK16:mide bulantılarının azalmasına sevindim canım:KK16::KK16::KK16:

her ikiniz içinde hayırlı olur inşallah bebişleriniz göbüşünüzde güzel habrlerle geleceksiniz inşallahhhhh

sende hg canım uzun zamandır yoktun bebişlerin cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiyor hamilelik

sağol tatlım:KK19:sırayla müjdelerimizi veririz inşaALLAH:KK54:

nesecim kac gun var transferine yada bastan mi basliyordun bilemedim:KK17: benim son 34 gun umarim bu defa bir aksilik cikmazz:KK52::KK52::KK52::KK52:

Cnm allah izin verirse yine dondurulmus tedavisi yaptiracaz marttaki adetle gidecem cnm bu ay ki adetlede dr kontrolune gitmeyi dusunuyorum cnm hayirlisi olur inss hepimiz icin

canım benimde iki denemem negatif olmustu 3. denemem donmuşlarla olmuştu ve tuttu ikiside ama düşürdüm malesef 8 haftalıkken... o yüzden umudunuzu asla yitirmeyin inşallah sende hamilesin Allahın izniyleeee... güzel haberlerinizi okuruz inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:
İnşallahh canım sağlıklı çöznürse kalite iyiyse şans daha fazla diyorlar tabii ki kısmet.sende tekrar yaşarsın o mutluluğu inşallahh canımm..
insallah mutlu haberi alirsin canim bebisin simsiki tutunmustur sana..

Çok teşekkürler kızlar Allah razı olsun.umarım güzel haberlerle geliriz.

iyi aksamlar kizlarr.
nesecim nasilsin.seni merak ediyordum.tedavi yaklasmis hayirli olsunnn.bende kismetse bu adetimle baslicam.

Arkadaslar cok yogun ve yorucu geciyor yazamayirum eskisi gibi, firsat buldukca dinlenmeye calisiyorum, sonuc alacak olan arkadaslar allah yar vr yardimciniz olsun

Kalbimdesin mutlu haberlerini bekliyorum, trst gununu bekle kesinlikle daha once yapma canim ins. Con yuksek bir deer alacaksin.

Kayinvaldem burda evet.ama ayni evin icinde mecbur kalmadikca konusmuyoruz boylede cok zor oluyor ama hayurlsi bakalim, oglum evde daralayi onu kar kiz parka goturuyorum sakinlesiyo ama yavrum yorulupta kucak isteyipte alamiyinca cok uzuluyorum oyunla oyle boyle eve yurutuyorum bu isler evde baska kucukle cok dah zor mus arkadaslar altini degisirken kusmamk icin zor tutuyorum kendimi onceden boyle bisey yoktu artik sayiden hamile olduma inanmaya basladim... simdi uyuyuda anca yaziyorum

Maşallah arkadaşım tebrikederim senin adına çok mutlu oldum birlikte bekledik sen mutlu sonucu aldın inşaallah Rabbim kucağında göstetsin tatlı oğluna sağlıklı hayırlı bir kardeş olsun canım...

X