- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Cnm masallahallah korusu bebisleri i iyi olmaniza sevindim kendine iyi bak cnm
nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm masallahallah korusu bebisleri i iyi olmaniza sevindim kendine iyi bak cnm
canımmmm nasılsınnn uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum seni inşallah hamişsindir tekrar ve inşallah bu defa kucağına alırsın
Kızlar 12 gün bekleme zamanının sonuna geldim artık son günüm yarın sonucu alıcam bakalım bir yandan negatife hazırlamaya çalışıyorum kendimi ama olmuyor tabi heyecan var. Yinede geçen sefer ki gibi olmam sanırım inşallah ben ve benim gibi sonuç alacaklar hayırlı güzel haberlerle gelirler hepinize dua edicem.
nasılsın canım
Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra. Yeniden bir merhaba demek istedim. Bulantılarım azalmakla beraber ara ara yoklamakta. Ama şükür allahıma. Darısı başınıza inşallah. Haber bekleyenler inşallah güzel haberler alsınlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hamilelere tebrikler. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Hepinizi meraktayım. Dualarım sizinle.
İyiyim bitanem tesekkurler gun sayiyorum tedavi icin
Kızlar merhaba. Uzun bir aradan sonra. Yeniden bir merhaba demek istedim. Bulantılarım azalmakla beraber ara ara yoklamakta. Ama şükür allahıma. Darısı başınıza inşallah. Haber bekleyenler inşallah güzel haberler alsınlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hamilelere tebrikler. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. Hepinizi meraktayım. Dualarım sizinle.
her ikiniz içinde hayırlı olur inşallah bebişleriniz göbüşünüzde güzel habrlerle geleceksiniz inşallahhhhh
sende hg canım uzun zamandır yoktun bebişlerin cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiyor hamilelik
İyiyim bitanem tesekkurler gun sayiyorum tedavi icin
nesecim kac gun var transferine yada bastan mi basliyordun bilemedim benim son 34 gun umarim bu defa bir aksilik cikmazz
çok güzel canım inşaALLAH bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürecek
İnşallahh canım sağlıklı çöznürse kalite iyiyse şans daha fazla diyorlar tabii ki kısmet.sende tekrar yaşarsın o mutluluğu inşallahh canımm..canım benimde iki denemem negatif olmustu 3. denemem donmuşlarla olmuştu ve tuttu ikiside ama düşürdüm malesef 8 haftalıkken... o yüzden umudunuzu asla yitirmeyin inşallah sende hamilesin Allahın izniyleeee... güzel haberlerinizi okuruz inşallahhhh
insallah mutlu haberi alirsin canim bebisin simsiki tutunmustur sana..
her ikiniz içinde hayırlı olur inşallah bebişleriniz göbüşünüzde güzel habrlerle geleceksiniz inşallahhhhh
sende hg canım uzun zamandır yoktun bebişlerin cinsiyeti belli oldumu nasıl gidiyor hamilelik
Cnm allah izin verirse yine dondurulmus tedavisi yaptiracaz marttaki adetle gidecem cnm bu ay ki adetlede dr kontrolune gitmeyi dusunuyorum cnm hayirlisi olur inss hepimiz icin
Sanada iyi aksamlar cnm senin de tedavin hayirli olsun cnm yine dondurulmus tedavisimi yoksa yeni tedaviye mi baslican cnmiyi aksamlar kizlarr.
nesecim nasilsin.seni merak ediyordum.tedavi yaklasmis hayirli olsunnn.bende kismetse bu adetimle baslicam.
hemen hemen ayni tarihlerde yaptiricaz gibi hadi bu bahar ugurlu gelsin insalllahhhhhhh
Sanada iyi aksamlar cnm senin de tedavin hayirli olsun cnm yine dondurulmus tedavisimi yoksa yeni tedaviye mi baslican cnm
sagol nesecimm.dondurulmuslarla denicem cnm yine..