Dondurulmus embriyo.

Merhaba anne adayları ve aday adayları

dondurulmuş transferinde hangi ilaçları kullandınız söyler misiniz?

merhaba canım... estrofem, clexane kan sulandırıcı iğne, decavit vitamin transfere bir hafta kala da progestan fitil kullanılıyo canım.. dondurulmuşlara mı başlıyosun??

merhaba canım... estrofem, clexane kan sulandırıcı iğne, decavit vitamin transfere bir hafta kala da progestan fitil kullanılıyo canım.. dondurulmuşlara mı başlıyosun??

evet canım adet olacağım 1-2 güne başlayacağım tedaviye. sende kan pıhtılaşması mı var iğne vermiş ya doktorun?ben 1.deneme taze 5.gün trasferimde negatif sonucu aldım .2tanede donmuşum var. bana pıhtılaşma genetik testler yapılmadı da ama okuduğum çoğu kişiye doktor coraspin vermiş onu merak ettim kullanılmalı mı?

Rabbim yanında olsun inşallah canım benim bu sefer yüzünü güldürsün.. bende kan pıhtılaşması var o yüzden kullanıyorum Allah nasip ederse bu ay sonu trasferim var 1 taze negatifim 1 ane de dondurulmuş negatifim var ama pes etmek yok bu iş sabır işi... kan sulandırıcıyı doktoruna bi sor bakalım gerek görürse verir ve herkes kullanıyo diye de bişey yok, hayrlısı olsun canım benim..

sağol canım benim hayırlısı bakalım Allah ım hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar

amin canım inşaALLAH hepimiz

saol canim napalim kismet boyleymis dedik kabullendik..yumurtlamamam icin verilen ilacin dozu az gelmis, yeni transfer tarihim 27 Mart:) insallah bir sorun cikmaz bu defa..himm tam dugun zamanina denk geliyorsa ertelemekte fayda var sonucta en azindan 3-4 gun evde kalip yatmak dinlenmek lazim diye dusunuyorum..ama eger cok zorlanmicaksan basla gitsin beklemekte cok zor cunku:) hayirlisi hakkinda canim..simdi bi cupcake olsada sabah cayimla birlikte yeseydim:))

canim benim dondurulmusum mart 27 de olacak, oncesind su an dogum kont hapi kullaniyorum birakinca adet olucam sonra, yumurta gelisimi onleyici lupron igne, bi sure sontra estrogen bantlari, transfere 5 gun kalda progesterone ignesine baslayacagim..senin transferin ne zaman?

Son düzenleme:
herkese merhaba,

nerden başlasam şimdi bilemedim:)
arkadaşlar benim 3.tüp tedavim başladı ohss olduğumdan transfer ertelendi ve embiryolarım 3.gün embiryosu olarak donduruldu.
bugün adet oldum ve ilaçlara başlamam lazım (estroferm'e) ama ben çalıştığım için bugün ilacımı alamadım dr'umu aradım yarın başlayın
dediler. benim içimi kurt kapladı resmen yaaaa bir gün geç başlayınca birşey olurmu birde şunu merak ediyorum adet olduktan sonra dr'unuz kaç gün sonra çağırdı sizleri bana 13 gün sonra gel dediler eeee bu arada hiç mi kontrol olmayacak sizlerde adet olduktan sonra
nasıl işledi bu süreç yadımlarınızı bekliyorum
hiç rahim kalınlığına bakılmıyormu bu sürede( 13 gün içinde)

canim benimki biraz karisik o yuzden pek yardimci olamicam sanirim..bende dondurulmus olacak mart 27 de tarsnferim olacak adetim bitti gecen hafta ve pazartesi dogum kont hapina basladim 3 hafta kullanip birakicam sonra yine adet olucam..o adetimden sonra yapilacak trasnfer sanirim 20. gun..senin iicnde 1 gun gec baslamaktan bisey olmaz sanirim merak etme..

sağol canım inşallah bişey olmaz
bende 27 şubat için randevu aldım tekrardan kan testi yapılacakmış dr.umla tekrardan konuştum normal bir durum dediler
ama içim içimi yiyior resmen artık bu zorlu süreçlerde bende aranızda olacağım inşllah hepimizin sonu güzel olur

insallah canim, basarili bir tedavi diliyorum sana..transferinin ne zaman yapilacagini soyledilermi?

cnm estroferm folik asit ve pregesteron jel kulkanmistim

cnm oncelikle tedavin hayirli olsun zaten adetin ilk uc gununde baslaniyor cnm tedaviye onun icin bisey olmaz ama bundan sonra aksatma cnm sakin dondurulmus tedavisinde okadar sık cagirmiyorlar cnm benim de oyle olmustu cnm inss senin icin hersey yolunda gider cnm

Kizlar doktorumla konustum era' yi sordum bayanin negatif erkegin pozitif kan gurubundan olmasi gerekiyomu tedavi icin bayan pozitif olunca gerek duyulmuyomus tedaviye

Merhaba bende bu ay donmuş embriyo tedavisne başlayacağım ,doktorum geçen ay normal adet takibi yaptı ve rahim kalınlığı yeterli seviyeye geldiği için hiç ilaç vermedi benimde yarın adetimin 14.günü ilk muayeneye gideceğim .bakalım ne zaman transfer olacak. İnşallah bu sefer pozitif sonuçu alırız☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…