- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
günaydınnn kalbimdesinn nasılsınnhatırladınmı beniii ???
canım nasıl unuturum senihayırlı olsun yakın zamanda tedavine başlama kararı almışsın inşaALLAH bu sefer vaktinde sağlıkla kucağına alırsın yavrularını
ikizlerini kaybetmene o kadar çok üzüldüm ki anlatamamBirdaha böyle kötü bi acı yaşamazsın inşallah cnm
Ben çok şey kaçırmışım :26: Neden tedavin iptal oldu cnm hayırdır inşallahhh:44:
canancım canım benimsenin adına çok sevindim az kaldı canım vuslat yakın inşaALLAH kolay yollardan gönderecek Rabbim sana kuzularını
amin canm bnm sen ne durumdasın evet yıne toparlandm
inş canım rabbim bizim yüzümüzüde güldürcek inanıyorum inş bu defa sende güzel haber verirsin
Kızlar Estroferm kullanan arkadaşlar kasıklarınızda ağrı oluyormu transferime bi hafta var daha bilgi verirseniz sevinirim
canım ben kullanıyorum estrofemin yan etkilerini okuduğumda çıldırmıştım yok yok ondaaynı adet ağrılarını yapıyor aynı zamanda hamilelik belirtisi sayacağımız bütün etkileride yaşatıyor oynatmaya az kaldı
Belirtilerde aldatici olabiliyor tatlim bak ben ne badireler arlattim halada atlatiyorum sen gonulden inan duani eksik etme ama kesinlikle surekli yatma cik temiz hava al, evde yatmayla olmuyo canim surekli daha cok stres oluyon, olmasa benim olmazda ilk gunden beri duzgun dinlenemedim oglum hasta oldu gotur getir hepsi bende idi, rabbim ol demisse o her sekilde oluyo allahin izni ama bu sefer ikizler gelicek sana ins.
canım ben kullanıyorum estrofemin yan etkilerini okuduğumda çıldırmıştım yok yok ondaaynı adet ağrılarını yapıyor aynı zamanda hamilelik belirtisi sayacağımız bütün etkileride yaşatıyor oynatmaya az kaldı
haklısın canım.Rabbim Ol dedikten sonra gerisi teferruat.hepimiz anne oluruz inşaALLAH
sende stres yapmakafana takmamaya çalış inşaALLAH değerlerin artıp sağlıklı bir gebelik olarak devam edecek sanada sağlıklı ikizler olsun inşaALLAH Rabbim gönlüne göre versin canım
iyi yaptın canım toparlanıp tekrar yola biz seninle hemen hemen aynı yollardan geçmiştik inşaALLAH ikimiz içinhepimiz için bu tedaviler vuslat olur benim 2 tane dondurulmuş transferim yapıldı 22 Şubat test günüm :18::18:bekliyorum tatlım şuan aynı bu sarı kafa gibiyim
AYYY TEBRİK EDERİM CANIM BENM ALLAH INŞALLAH BU SFER NASİP EDER OLUMSUZ DÜŞÜNMEK YOK TAMAMMI TATLIM İNŞALLAH ALLAHIM ISTEYEN HERKEZE VERSIN BİZEDE VERSİN CANM BNM ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASINHANGİ İLAÇLARI KULLANDIN HAYATIM
amin hayatım rabbm kımseye tattırmasın o acıyı kımsenn kucagnı bos bırakmasın dogum yappda hastaneden boş dönmek sutun gelmesı ne kadar agladgmı bır bılsem ne buyuk bır acıı
cupcakecim donmus transferi yapilacagi ay , kadinin yumurtlamamasi isteniyor, ama bana verdikleri ilacin dozu az gelmis ve yumurtlamisim..o yuzden iptal edildi..sanirim martin son haftasi olacak transferim..sen nasilsin?