Dondurulmus embriyo.

MERHABALAR KIZLARRR
BU GÜZEL DUALARA KOCAMANNNNNNNNN AMİNNN DİYORUMM
ben dedondurulmusları deneyeceğim inşallah sizler gibi.son kontrol bu cuma ondan sonra bakalım kısmet.
gecen ramazanda denedim ilk olarak iki tane ama olmadı kızlar.
32 yasındayım sperm sorunu var. İstanbul cerrahi de dr ozan beyle tedavideyim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
dermişimmm

kızlar cok zor süreçlerden geçiyoruz.dilerim Rabbimden bize güzel sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bebişler versin insallahhhh
gecen ilk denememde aktiftim burada ama tekrar döndüm yenilgiden sonra

kızlar cok zor süreçlerden geçiyoruz.dilerim Rabbimden bize güzel sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bebişler versin insallahhhh
gecen ilk denememde aktiftim burada ama tekrar döndüm yenilgiden sonra

merhaba kızlar.bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.ilk defa yaptırıyorum kızlar bana önereceğiniz şeyler varmı????:18::18::18:

merhaba bibukle
canım sana 3 embriyo mu verdiler
merak ettim de

sanırım hiç başlamadın tüp bebeğe değil mi?
burada dondurulmuşlarla ilgili bilgiler bulursun.ama emin ol dr seni yönlendirecektir

:))) Hadi inşaallah son tedavin sana huzuru, mutluluşu getirsin sağlıklı hayırlı evladınla inşaallah

merhaba bibukle
canım sana 3 embriyo mu verdiler
merak ettim de

Canım 4 kez tüp bebek denedim ilk denemem de kanuni sınır 3 tü 3 verdiler çapada yapmıştım, sonra buz bebiş 2 sonra özelde denedim uzun bi aradan sonra taze transfer 2, bu pzt. Negatifi aldığım dondurolmuş yani buz bebelerde de 3 tane transfer edildi ama hep elde var sıfır ;((((( sorun tüpler kapalı yaş oldu 35 (( çok üzgünüm çok

Saol laparoskopiden sonra bikez aşılama yaptık olması 6 ay da normal yolla denedik yine olmadı daha fazla aşılama yaptırmadım açılan tüp de sağlıklı olmayabilirmiş dedi doktorum dıs gebelik olabilirmiş bizde başladık inş olumlu sonuç alırım sizindemi apandist açıldımı tüpleriniz
Malesefki çoğu doktor işkence çektirmekten başka işe yaramıyor çok geçmiş olsun laparoskopiye bile karar vermeden doktor doktor gezdim çünkü iki tüpümde alınacaktı büyük bi ihtimal çok zor yaaa

AHHH AHH,
EV AL ARABA AL DERKEN COCUGA PARA KALMADI.O DA KREDİ DERKEN YAS GİDİYOR KARDEŞİM,ben de 32 ama bilmiyorum artık bize 2 verceklermiş ama 3 olsa diye ısrar etsem mi diyorum.
çünkü 3 embriyom vardı zaten ozaman 3.sünü atarlar mı offfff

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BACIM YAAA
Anne olalım diye çırpınıyoruz.Rabbim mutlaka bize de bir nasip verir inşallah.öyle ya da böyle.biz duada ısrarcı olalım.
canım ya tüpler de sorun varsa zaten tüp öneriyorlar.tüpler hala engel mi yani sende,direk rahime vermiyorlar mı zaten embriyoları

8 yaşında apandistim patladı ve periton ciddi anlamda zarar gördü ama bunu bebek sahibi olmak istediğimde geçirdiğim ameliyatlar sınucunda öğrendim. Açılmadı tüpler açılsada işlev görmez dedi Dr.zaten onu geçtim artık tüp bebek denedimde tutsun istiyorum fakat 4 negatifim var (( yaş oldu 35 Rabbim inşaallah hepimizi sevindirsin inşaallah

Ah cnm de bir şansını dene almazlar belki onu ayrı dondurulmuşlardır ayrı bir şans için konuş detaylı Rabbim gönlüne göre versin inşaallah

Sorun tek buysa neden olmuyor ???!! Şimdi onu araştıracam bakalım immünoloji, genetik tahliller falan Mevlâm yardımcımız olsun

Insallah Allah yardım etsin bisey diycem iltahaptan dolayı tüplerde sıvı birikmesi oluyor kapamadılarmı tüplerini onlar rahime akıp embriyoyu öldüruyormuş ben acıbademe gittim prof söyledi ondan sonra karar verdim bende malesef çocuk için uğraşırken öğrendim iki sene boşuna gittim geldim hast meğer tüplerim kapalıymış doktorda biseyin yok herşey normal kalırsın hamile diyordu

ya bu dr lar neden bile bile hakkımıza giriyorlar anlamıyorum.hersey para mı?

ya bu dr lar neden bile bile hakkımıza giriyorlar anlamıyorum.hersey para mı?

Kesinlikle bende anlamıyorum ama gerçekten boş yere uğraştıran çok doktor var Allah ım bize bu yolda yardım etsin. Şimdiki yerimden memnunum inş iyi bi sonuç alırım siz nerde yaptırdınız

suanda dr um dan memnunum ama nereye kadar bilmem
nişantasında İstanbul cerrahi de ozan bey,sizinki?

iyiyim canim zor günler geride kaldı sabırla güzel haber alacağım günü bekliyorum doktorum çok umutlu konuştu tedavi yok doğal yolla olmasını beklicez dedi inş dediği gibi olur

canancım canım benimsenin adına çok sevindim az kaldı canım vuslat yakın inşaALLAH kolay yollardan gönderecek Rabbim sana kuzularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…