Dondurulmus embriyo.

yeni başlayacak olan arkadaşlarım inşaALLAH işleriniz yolunda gider uğraşmadan bu tedavilerinizde yavrularınıza kavuşursunuz(hep beraber kavuşuruz :KK16::KK16:)ALLAH C.C iyi doktorları karşımıza çıkarsın:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba kızlar.bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.ilk defa yaptırıyorum kızlar bana önereceğiniz şeyler varmı????:18::18::18:

Cnm klişe olacak ama stresten uzak dur yeter seni mutlu eden ne varsa onu yap
Tüp bebek tedavisinde pozitif düşünmek çok önemli ben ilk tedavimde hep negatiftim olmayacak diyip durdum korktuğum başıma geldi:KK50:
İnşallah senin ilk ve son tedavin olur biran önce bebişine kavuşursun inşallah:KK16:

benimde bu ayki transferim iptal edildi canim ilk gun cok uzuldum ama simdi daha iyiyim..herseyde vardir bir hayir, pek kimseyle gorusmemeye calisiyorum esimi kendimi moralman yuksek tutumaya calisiyorum, mart sonunda olacak insallah donmus transferim, neden risk olsun anlamadim,,donmus tutma riski daha fazla diyorlar sikma canini..birlikte olur belki trasnferimiz:)

Ben çok şey kaçırmışım :26: Neden tedavin iptal oldu cnm hayırdır inşallahhh:44:

evet ama bu ay degıl öbür ay düşünüyorumm inşallah

İkiimizdede pıhtı sorunu var senin yaşadıklarını okudum dahada çok korkmaya başladım :26: Bende mart gibi ikinci tedaviyi başlamayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya yine kimyasal gebelik yaşarsam diye :18:
Allah yardımcımız olsun cnm ... Bizlerinde yüzü bebek haberleriyle güler inşallah

İkiimizdede pıhtı sorunu var senin yaşadıklarını okudum dahada çok korkmaya başladım :26: Bende mart gibi ikinci tedaviyi başlamayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya yine kimyasal gebelik yaşarsam diye :18:
Allah yardımcımız olsun cnm ... Bizlerinde yüzü bebek haberleriyle güler inşallah

inşallah canm zor evet çok zor ama korkma çünkü 9 ay igne vurulup doguranlarda var bnm ıkızlerm 21 haftalıkken gıttı ama pıhtılaşmadan gıtmedı onlar rahm agzı genişlignden dolayymıs doktor bana dıyo 21 haftaya kadar geldıysen gerısıde gelır dıyo ınsallah o kadar buyuk sorun dııl pıhtılaşma korkma allah yuzumuze baksın canm bnde mart adetınde baslıcam iste donmusa yeter bekledm ya

inşallah canm zor evet çok zor ama korkma çünkü 9 ay igne vurulup doguranlarda var bnm ıkızlerm 21 haftalıkken gıttı ama pıhtılaşmadan gıtmedı onlar rahm agzı genişlignden dolayymıs doktor bana dıyo 21 haftaya kadar geldıysen gerısıde gelır dıyo ınsallah o kadar buyuk sorun dııl pıhtılaşma korkma allah yuzumuze baksın canm bnde mart adetınde baslıcam iste donmusa yeter bekledm ya

ikizlerini kaybetmene o kadar çok üzüldüm ki anlatamam:KK50: Birdaha böyle kötü bi acı yaşamazsın inşallah cnm

Gunaydin kizlar 8 subatta yumurtalarim toplandi ama tiroid hormonum yuksek oldugu icin transfer yapilamadi aranizda sebeple ertelenen var mi acaba paylasirsaniz sevinirim.birde yumurta toplamadan kacgun sonra adet olunuyor:18:

canım unuturmuyum onu kabus o kabus:KK52:bende günde 3 kez estrofem tab.coraspin kan sulandırıcı iğne folbiol ve cironone jel günde 1 kez kullanıyorum.belim acayip ağrıyor çabuk yoruluyorum gögüslerim çok hassas inşaALLAH test sonucumuz pozitif olur sonra 9 ay geçip yavrularımıza kavuşuruz:KK55::KK8::KK55::KK8:

Aynen kullanıyorum ama benim jel sabah akşam. Belime arada sızı giriyor bariz hep ağrımıyor dümçn kasıklarıma az sancı girdi göğüsler elimle bastırınca üstüme yatınca az acıyo ama inan şimdi düşününce saydım bunları öyle odaklanmıyorum geçen sefer tazelerde göğüsleriö baya şişti test günü bile bel ağrım uyky hali çoktu ama olmadı. İçime pozitif doğsa da negatife alıştırmaya çalışıyorum kendimi daha rahatım ama günler geçtikçe de heyecan yine başladı ateş ölçtün mü dün eşiö ölçtü 37.1 çıktı çok yüksek değil.

kızlar meraba.. bende 2. dondurulmuşlarıma başladım 1 tane de taze negatifim var yani 3. denemem... Rabbim hepimiz için en hayrlısını nasip etsin hayrlı değilse de hayrlıya çevirsin inşallah.. yer gök duayla arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar meraba.. bende 2. dondurulmuşlarıma başladım 1 tane de taze negatifim var yani 3. denemem... Rabbim hepimiz için en hayrlısını nasip etsin hayrlı değilse de hayrlıya çevirsin inşallah.. yer gök duayla arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin...

Canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bu son tedavin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur, bende önümüzdeki hafta dondurulmuşlara başlıycam senin gibi çok heyecanlıyım :KK16::KK16::KK16:

Canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bu son tedavin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur, bende önümüzdeki hafta dondurulmuşlara başlıycam senin gibi çok heyecanlıyım :KK16::KK16::KK16:

heyecan olmadan olmuyo canım benim şimdi yapmamız gereken de hamileymiş gibi hareket edip yememize içmemize herşeyimize çok dikkat edip sapasağlam bebişlerimizi almamız.. güzel Allah ım hep yanımızda olsun kuzum dua dua dua ötesi yok Rabbim izin versin hepimize inşallah..

heyecan olmadan olmuyo canım benim şimdi yapmamız gereken de hamileymiş gibi hareket edip yememize içmemize herşeyimize çok dikkat edip sapasağlam bebişlerimizi almamız.. güzel Allah ım hep yanımızda olsun kuzum dua dua dua ötesi yok Rabbim izin versin hepimize inşallah..

Çok haklısın canım canım ama ben ne kadar titizlensem dikkat etsem daha kötü oluyorum bi grip salgınına yakalandım ilaç kullanmıycam dedikçe daha kötü oldum, napalım kısmette varsa olur hayırlısı...

Insallah Allah yardım etsin bisey diycem iltahaptan dolayı tüplerde sıvı birikmesi oluyor kapamadılarmı tüplerini onlar rahime akıp embriyoyu öldüruyormuş ben acıbademe gittim prof söyledi ondan sonra karar verdim bende malesef çocuk için uğraşırken öğrendim iki sene boşuna gittim geldim hast meğer tüplerim kapalıymış doktorda biseyin yok herşey normal kalırsın hamile diyordu

Kapatıldı cnm :KK43: Rabbim en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin inşaallah

Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı Doktorum pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım :KK16::KK16:

Transferden sonra deli gibi belirti aramıştım. Herkesin farklı olur ama yazayım ben de. Transferin ikinci gününden itibaren midem aşırı yanmaya başladı. Dudaklarım kurudu. Sürekli su içmek istedim. Sık sık tuvalete gittim. Göğüslerim şişti. Ve biraz yanlara bastırınca acı vardı. Çok değil ama. Göğüs damarlarım bariz belirginleşti. Üstündeki noktalar sivilce gibi büyüdü. Halsizdim. Titreme geliyordu sürekli. Hafif başım dönüyor gibiydi. Transferin 6. günü salı günü mide yanmam aşırı arttı. Yutkunamıyordum bile. Doktorum hamile değilsem ilaç kullanayım diye 7. gün kan testi yaptırdı. Değer çok şükür 33 çıktı. İnşallah yarın katlar. Darısı hepimizin başına :KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı Doktorum pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım :KK16::KK16:

Transferden sonra deli gibi belirti aramıştım. Herkesin farklı olur ama yazayım ben de. Transferin ikinci gününden itibaren midem aşırı yanmaya başladı. Dudaklarım kurudu. Sürekli su içmek istedim. Sık sık tuvalete gittim. Göğüslerim şişti. Ve biraz yanlara bastırınca acı vardı. Çok değil ama. Göğüs damarlarım bariz belirginleşti. Üstündeki noktalar sivilce gibi büyüdü. Halsizdim. Titreme geliyordu sürekli. Hafif başım dönüyor gibiydi. Transferin 6. günü salı günü mide yanmam aşırı arttı. Yutkunamıyordum bile. Doktorum hamile değilsem ilaç kullanayım diye 7. gün kan testi yaptırdı. Değer çok şükür 33 çıktı. İnşallah yarın katlar. Darısı hepimizin başına :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım gözün aydın:KK16:inşaALLAH değerler katlanır sağlıklı bir hamilelik geçirisin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X