- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni başlayacak olan arkadaşlarım inşaALLAH işleriniz yolunda gider uğraşmadan bu tedavilerinizde yavrularınıza kavuşursunuz(hep beraber kavuşuruz )ALLAH C.C iyi doktorları karşımıza çıkarsın
merhaba kızlar.bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız.ilk defa yaptırıyorum kızlar bana önereceğiniz şeyler varmı????:18::18::18:
yeni başlayacak olan arkadaşlarım inşaALLAH işleriniz yolunda gider uğraşmadan bu tedavilerinizde yavrularınıza kavuşursunuz(hep beraber kavuşuruz )ALLAH C.C iyi doktorları karşımıza çıkarsın
benimde bu ayki transferim iptal edildi canim ilk gun cok uzuldum ama simdi daha iyiyim..herseyde vardir bir hayir, pek kimseyle gorusmemeye calisiyorum esimi kendimi moralman yuksek tutumaya calisiyorum, mart sonunda olacak insallah donmus transferim, neden risk olsun anlamadim,,donmus tutma riski daha fazla diyorlar sikma canini..birlikte olur belki trasnferimiz:)
günaydınnn kalbimdesinn nasılsınn hatırladınmı beniii ???
Cnm sen tekrar donmuşları mı deneyeceksin ?
evet ama bu ay degıl öbür ay düşünüyorumm inşallah
İkiimizdede pıhtı sorunu var senin yaşadıklarını okudum dahada çok korkmaya başladım :26: Bende mart gibi ikinci tedaviyi başlamayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya yine kimyasal gebelik yaşarsam diye :18:
Allah yardımcımız olsun cnm ... Bizlerinde yüzü bebek haberleriyle güler inşallah
inşallah canm zor evet çok zor ama korkma çünkü 9 ay igne vurulup doguranlarda var bnm ıkızlerm 21 haftalıkken gıttı ama pıhtılaşmadan gıtmedı onlar rahm agzı genişlignden dolayymıs doktor bana dıyo 21 haftaya kadar geldıysen gerısıde gelır dıyo ınsallah o kadar buyuk sorun dııl pıhtılaşma korkma allah yuzumuze baksın canm bnde mart adetınde baslıcam iste donmusa yeter bekledm ya
canım unuturmuyum onu kabus o kabusbende günde 3 kez estrofem tab.coraspin kan sulandırıcı iğne folbiol ve cironone jel günde 1 kez kullanıyorum.belim acayip ağrıyor çabuk yoruluyorum gögüslerim çok hassas inşaALLAH test sonucumuz pozitif olur sonra 9 ay geçip yavrularımıza kavuşuruz
kızlar meraba.. bende 2. dondurulmuşlarıma başladım 1 tane de taze negatifim var yani 3. denemem... Rabbim hepimiz için en hayrlısını nasip etsin hayrlı değilse de hayrlıya çevirsin inşallah.. yer gök duayla arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin...
Canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bu son tedavin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur, bende önümüzdeki hafta dondurulmuşlara başlıycam senin gibi çok heyecanlıyım
heyecan olmadan olmuyo canım benim şimdi yapmamız gereken de hamileymiş gibi hareket edip yememize içmemize herşeyimize çok dikkat edip sapasağlam bebişlerimizi almamız.. güzel Allah ım hep yanımızda olsun kuzum dua dua dua ötesi yok Rabbim izin versin hepimize inşallah..
Insallah Allah yardım etsin bisey diycem iltahaptan dolayı tüplerde sıvı birikmesi oluyor kapamadılarmı tüplerini onlar rahime akıp embriyoyu öldüruyormuş ben acıbademe gittim prof söyledi ondan sonra karar verdim bende malesef çocuk için uğraşırken öğrendim iki sene boşuna gittim geldim hast meğer tüplerim kapalıymış doktorda biseyin yok herşey normal kalırsın hamile diyordu
Kapatıldı cnm Rabbim en kısa zamanda gönlümüzün muradını versin inşaallah
Kızlar yarın 2.testi yapmadan yazmayacaktım ama midem çok yandığı için erkenden çarşamba günü test yaptırdım. Sonucum çok şükür 33 çıktı Doktorum pozitif dedi. Yarın 2. testi yaptıracağım. Katlamışsa derin bir nefes alacağım
Transferden sonra deli gibi belirti aramıştım. Herkesin farklı olur ama yazayım ben de. Transferin ikinci gününden itibaren midem aşırı yanmaya başladı. Dudaklarım kurudu. Sürekli su içmek istedim. Sık sık tuvalete gittim. Göğüslerim şişti. Ve biraz yanlara bastırınca acı vardı. Çok değil ama. Göğüs damarlarım bariz belirginleşti. Üstündeki noktalar sivilce gibi büyüdü. Halsizdim. Titreme geliyordu sürekli. Hafif başım dönüyor gibiydi. Transferin 6. günü salı günü mide yanmam aşırı arttı. Yutkunamıyordum bile. Doktorum hamile değilsem ilaç kullanayım diye 7. gün kan testi yaptırdı. Değer çok şükür 33 çıktı. İnşallah yarın katlar. Darısı hepimizin başına