- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
bu ay başlamayı o kadar isitoydumki gene kısmet olmadı inşallah önümüzdeki ay başlıycam donmuş tedavime ama bir buz bebişim var riskmi değilmi bilmiyorum
benim annem verdiğim tepkilerden kendi söyleyemiyor sağa sola söylettiriyor artık ne bilim baştan söylemedim simdi söyleyemiyorum hep biz istemiyoruz diyordumkimseyle paylasamamak daha da agirlastiriyor yukumuzu, biz ailelerimize ve birkac cok samimi arkadasimiza soyledik, onlarin destegini almakguzel..evet insanimiz cok dusuncesiz maalesef, yok kac yasindasin yok kac senedir evlesin hadi gec kalma..hep ayni sorunlari yasiyoruz..ben cok sukurki biraz uzagim ona ragmen burdaki Turkler saolsun mahalle baskisini eksik etmiyorlar:)
benimde bu ayki transferim iptal edildi canim ilk gun cok uzuldum ama simdi daha iyiyim..herseyde vardir bir hayir, pek kimseyle gorusmemeye calisiyorum esimi kendimi moralman yuksek tutumaya calisiyorum, mart sonunda olacak insallah donmus transferim, neden risk olsun anlamadim,,donmus tutma riski daha fazla diyorlar sikma canini..birlikte olur belki trasnferimiz:)
canim beklemenin sonu güzel biter insaallahbenim transferim bugün oldu iki tane yavruyu aldim gobuse geldim inşaallah bu sefer son olur darisi bütün arkadaşlarıma
benim annem verdiğim tepkilerden kendi söyleyemiyor sağa sola söylettiriyor artık ne bilim baştan söylemedim simdi söyleyemiyorum hep biz istemiyoruz diyordum
ilaç kullanmaya başladınmı sen canım ben önümüzdeki ay doktor kontrolüne gidip herşeye başlıycam donmuş burdan takip ettiğim kadarıyla ihtimal fazla ama sadece 1 tane donmuşum var sağlıklı çözünmezse diye çok korkuyorum
anliyorum canim, yinede annen sonucta soylesen biraz rahatlarsin ama, sen bilirsin tabiki..benimde 2 donmusum var hic fresh trasnfer yapilmadi bana, 6. gunde donduruldular..merak etme %95 basari ile cozuluyorlarmis, sorun olmaz insallah..bende hep bir koyduralim diye duusnuyorum ama belki ikide olabilir aslinda bende bu konuda cok kararsizim..adet olunca ara demisti hemsire canim benim tedavi degisik ve baya uzun suruyor..simdi 2.5 hafta dogum kont hapi kullanicam sonra yumurtlamayi onleyici lupron ignesine baslicam 2-3 hafta onu kullanicam sonra progesteron ignesinin 5. gunu transfer insallah..bahar hepimize ugurlu gelsin insallahh
benim tedavimle ilgili hiçbi bilgim yok gidip görüşmedim dün adet oldum gidecektim ama salı günü babamın ameliyatı olacak ilaçları düzenli kullanamam die gitmedim birdahaki aya bıraktım bu kadar bekledim bir ay daha beklerim napayım bide olumsuz sonuç almaktan korkuyorum sanırım adetimi iple çekiyorum oluncada gitmeye korkuyorum
benim tedavimle ilgili hiçbi bilgim yok gidip görüşmedim dün adet oldum gidecektim ama salı günü babamın ameliyatı olacak ilaçları düzenli kullanamam die gitmedim birdahaki aya bıraktım bu kadar bekledim bir ay daha beklerim napayım bide olumsuz sonuç almaktan korkuyorum sanırım adetimi iple çekiyorum oluncada gitmeye korkuyorum
anliyorum canim icin nasil rahat edecekse oyle yap tabiki..sikistirma..babanada gecmis olsun..guzel haberlerini bekliyorum canim
Benimde perşembe günü oldu adetim doktor şubat adetiyle başlayalım demişti donmuş embiryolara ama hazır değilim martta başlayacağim Allah nasip ederse martta aynı zamanda başlayacağız güzel sonuçlar alırız inşallah
Benimde perşembe günü oldu adetim doktor şubat adetiyle başlayalım demişti donmuş embiryolara ama hazır değilim martta başlayacağim Allah nasip ederse martta aynı zamanda başlayacağız güzel sonuçlar alırız inşallah
inşallah hep beraber peş peşe güzel haberler veririz benim bu 4 normal transfer oldu bu 5. ilk kez donmuş deneyeceğim
Mart bizim ayimiz olsunnn
ilkler iyidir canim, hayirli ugurlu olsunnn:)
Mart bizim ayimiz olsunnn
canım senin test günün ne zamandı? :)
Hayırlısı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bizlerede umut olursun11 Subat canim, sali gunu bisey kalamdi saka maka hayurlisi bakalim
inşallah iyi olur martı kedilerden ödünç alalım :)
İnşallah canım yılbaşına hamile girmeyi çok istemiştim 1 ocakte aldım negatifimartta güzel sonuçlar alır bahara hamile gireriz Allah nasip ederse
Transfer bekliyenler tedaviniz hayırlıolsun....Sonuç için gün sayanlar pozitifi en yüksek değerlerle görün bebekeleriniz size sımsıkı tutsun 9 ay hiç bırakmasın inşaallah... Benim 4. Denememde olmadı yine negatif(( içim yanıyor şimdi ne yapmalıyım neden tutmuyor 1kere bile bunda ters birşey var?? Çok üzgünüm (( Allhım bana benim gibilere güç ver. ..