Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı dönemleri ve aynı duyguları yaşıyoruz canım herşey çok iyiyken tutunma olmamasi 2.denemeden korkutuyor bir yandanda ilaç kullanmadigimiz için rahim ve vücut dinlenmiş olacak daha iyi olacakmış gibi geliyor hayırlısıyla başla bizde arkamdan gelelim inşallah
mervecim sağol tatlım bekliyorum canım.inşaALLAH bu sefer yavrular önce göbüşe sonra ömrümüze girecekler
i
KLızlar günaydın. benim de dondurulmuşlarım Salı günü transfer edildi. Şimdi gün sayıyorum. 2 embriyo transfer edildi bana. 1AA kalite diyordu ne demek anlamadım. ama benimkiler 5. gün embriyosuydu dondurulduklarında. ve doktor iyi kalite demişti.
Haleti ruhiyem ise: hem gazım hem de rahim ağrım var. crinone jelden dolayı oluyor bu biliyorum umarım boşa çıkmaz.
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.Bende Şubat ayında dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Tedavi sürecini anlatır mısın hangi ilaçları kullandın neler yaptın?taze embriyo ile negatif sonuç mu aldın?benim 5.gün taze embriyo negatif bu ay donmuş tedavisine başlayacağım kısmetse
Canım ben Ekimde tedavi oldum. 5 tane 5. gün embriyosu elde ettik. 1 embriyo nakledildi. Ama maalesef negatif oldu. Kalan 4 tane donduruldu. Bu sefer sadece estrofem kullandım. Sonra da aspirin ve crinon jel eklendi buna. Tabi başından beri kullandığım folik asit hariç.
sizde sorun ne canım?bide negatif e doktorunun yorumu neydi?bizde sorun sperm sayı ve hareket.doktor bana sizden çok ümitliydim yaşınız genç embriyo kaliteniz iyi ama bu sefer olmadı dedi
Âmin cnm inşaallah ))Ayyy ne güzel cnm İnşallah annesi sıkı sıkı tutanacak meleğin
Allah razıolsun cnm inşaallah :) teyzen tey lilidualarımız seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın al gel bebişlerini 12 gün sonra burda halaylarla kutlayalım....
Yeni tedavin hayırlı olsun canım nasıl geçti transver bebeğine kavuşmuşsun ne güzel inşallah değerlerin çok güzel çıkar bizlerede umut olursun
KLızlar günaydın. benim de dondurulmuşlarım Salı günü transfer edildi. Şimdi gün sayıyorum. 2 embriyo transfer edildi bana. 1AA kalite diyordu ne demek anlamadım. ama benimkiler 5. gün embriyosuydu dondurulduklarında. ve doktor iyi kalite demişti.
Haleti ruhiyem ise: hem gazım hem de rahim ağrım var. crinone jelden dolayı oluyor bu biliyorum umarım boşa çıkmaz.
sılanaz ve bibuke
transferiniz hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur kuzularınız :)
Benim de yarın kontrolüm var reglimin 2. günü gittim o zamandan beri hiç kontrol olmadı ilki yarın umarım herşey yolundadır. Geçen haftasonu nar aldım bir poşet dolusu ama sıkmaya üşendim hep hazırı da vardı dün içtim bir bardak ondan bu akşam sıkıcam içicem bilmem fayda sağlar mı transfere birkaç gün kala ananas yemeye başlıcam kabak çekirdeği de yiyorum ama beslenme düzenim çok iyi değil yani. Ve yavaştan stres başladı sakindim ama bakalım. Pazar günü annem geliyor haftaya perşembe transfer günü yazıyor inşallah bir aksilik çıkmaz. Doktorun sgk anlaşması yok 5+5 olarak acile yazdırırız rapor dedi işyeri için ama acil rapor yazabiliyor mu kızlar.
ÂMİN ÂMİN ECMAİN inşaallah dualarım hep bu yönde Rabbim hepimizi mutlu edecek o pozitif sonucu görmeyi nasipetsin inşaallah <3
Cnm hayırlı olur inşaallah sevineceğin sonucu alırsın çok güzel embriyo kaliten inşaallah tutunacaklar benimde transfer dün oldu 3 tane 3. Gün embriyosu 1. Kalite bu 4. Denemem inşaallah olumlu sonucu alırız canım çok kaygılı bir süreç ama takdir Rabbimin ....
canım hayırlı olsun kuzuların sıkı sıkı tutunsunlar benim de ctesi oldu transferim senin gibi gün sayıyorum rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Gerçekten mi ya bu iyi kalite mi demek? Ay Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Senin Allah Bilir ama kesin tutar 3 tane yavru koymuşlar daha ne olsun:))
Evet gerçek tabi :) kalite asla tesadüf değildir :)))))Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah :))
ben sağlık ocağından yazdırıyorum canım durumu anlatınca yazıyor hemen hadi yarın güzel haberlerini alalım :)
Canlar herkese tesekurler ins. Hayirlis sonuclar hepimizde, benee 2 saat sonra transfer, ve evi temizlemekel mesgulum, ne komik bir durum :) Test tarihim 11 Subat, ay heycandan mi ne acayibim
BIBUKE 4. UGURUNA ben cok inaniyorum ins. Ikizler geliyo bacim bende icimden geceni yaziyorum, benimkilerin kalitesi yuksek degil 5. Gun embriyosu ana kalite orta ama hic farketmez nasipte varsa olur tabiki, banada uc tane embriyo koycaklar, senin test tarihin 10 subat o zaman :)
Diger transfer olcak arkadaslar , ve olanlae allah yar veyardimcimiz olsun ins.