4+3 teyim canım amin inşallah hepimizin
Kötü deneyimler olunca insan hep diken üstünde canım ya walla umudumu kaybetmiştim inan kurtaja gider gibi gittim
Sen türkiyede değilmisin buradada 3 sene evlilik şartı ve 2 yada 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe biraz katkı sağlıyor benim evleneli 1,5 sene oldu bu sebepten rapor cikaramiyorum sen yeni tedavinde hangi aşamadasin
Canim sakin aklina oyke seyleri getirme ben ikizlerimin gebeliginde 5. Hafta 7.hafta 13. Hafta hep kanamalarim olmustu o korkuyu cok iyi biliyorum acillere nasil agliya agliya gittimi ama cok sukur oglumu kucagima aldim sakin ol kotuyu aklina getirme tatlim
Slm kızlar bayadir yazamadım cumartesi kanamam oldu bir gün sürdü ben artık gitti bebek dedim üzüldüm bugün bir baktik kese hala orada kan degerim 1414,9 çıktı doktorumnormal canlı dedi sizce değer nasıl çok sevindim tabi umudumu kaybetmisken inşallah sımsıkı tutunur bebisim ♥♥♥♥
Canım benimde vardı bulantı iki gündür az var yanma biraz sadece ama degerim yüksek çıktı sanırım bulantiyla ilgisi yok iyi olmasinin :)
stres sikinti yok canim keseler onde goturuyor bu maci bana tuyo geldi:)) bugun ara vermistir bulanti annemiz rahat etsin demistir bidiklar:) bende de heyacn dorukta, bugun randevum vardi rahim duvari kalinligi ve estrogen iyi cikti haftaya sali transferim insallah:))
Insallah bebislerimiz iyidir ya hayirlisiyla bi kalp atislarini da duysak Allahin izniyle biraz rahatlasak canim yaa =)
inşallah bende alırım bebisimi kucağıma korkularim gecermi bilmem ama yeterki o sağlıklı olsun
Ayy insallah canim yaa tutana kadar bi dert tuttuktan sonrasi bi dert Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Valla bulantiya raziyim en azindan o zaman hersey yolunda diyorum =)) Saka gibi dimi mide bulantisi istiyoruz herkes yakinir bizde istiyoruz
Aaaa cookk sevindimm canimm herseyin yolunda olmasina sali günü bebisi aliyosun demek az kaldi hayirlisiyla siki siki tutunacak insallah annesinee
Aynen tatlim, o korkular hepimizde var guzelim ama en aza indirmekten baska caremiz yok malesef, alirsin canim allahin izni iel aldiktan sonrada bunlari inanki hrp unutcaksin tatlim sadece ne zmaan aklina gelcek biliyormusun, yarmazliklari ile seni cilgina cevirdiklerinde boyle kizip bagirnanak icin kendini firenliyip icinden, gozunden yasadiklarini gecircen ve o seni ne kadar delitsede yaramzliklari ile sen gulerken etrafindakiler sana saskinlikla ne kadar sabirlisin diye bakcak :) tabiki hic biri senin gozunun onune gelen yasadiklarini gormiycekk
ne güzel yazmışsın canım yaa inşallah bu yazdıklarını harfiyen hepimiz yaşarız
Aynen canm ya diyorumki gözlerimi acip kapatsam bi ay geciverse zaman cok yavas ve diken üstünde geciyo bizim sorunlu olduğu icin heralde sorunsuzlar hamile olduklarini bile unutuyolardir bence :)
bugun cok basim dondu benimde hayda diyorum daha transfer yapilmadi:) erken basladi belirtiler:))) bol mide bulantili gunler dilerim canim, sonundada minik prensler prensesler:) aliyorum galiba bebisi evet 2 koydurusak %50 tek koydurursak %40-50 sans verdi embiryolog %5-10 fark eder 1 ile 2 dedi, birbirlerine tutunmak icin yardimci oluyorlarmi diye sordum kanitlanmis bisey yok dedi...dusunmek icin biraz daha vaktimiz var..
Canim benimm bi 15 gün sonra fln bebis yüzünden olsun insallah o bayilmalarAmin canim darisida sana olsun mide bulantili günlerr Zor bi karar canim bende cok tereddüt ettim ikizlerde Allah korusun biliyosun erken dogum düsme riski var ama ben bunu göze aldim Rabbim kucagima almayi da nasip eder insallah. Söyle diyim ben ilk tedavimde yine 2 düsünüyodum embriyolog yasin genc cogul gebelik riskli embriyolarin cok kaliteli tek koysak tutar kesin dedi dedigi gibi oldu tuttu ama kalbi atmadi iste simdi diyorum belki 2 olsaydi digeri yasardi suan doguma yaklasirdim.. Ama bu isler belli olmuyo iste.. Kararini kesinlikle etkilemek istemem canim yasadigim seyi paylasmak istedim belki hersey farklida olabilir herkes ayni seyi yasayacak diye bisey yok.. Fazlada fark yok arada %5-10 cok bi fark degil ayrica dondurulmus embriyolarda güclü oluyo.. Iyi düsün tatlim olurmu icinden nasil geciyosa öyle yap.. Allah yardimcin olsun canim islerini rast getirsin
canım benim tabiki düşüneceğim bizler burda aynı kaderi yaşıyoruz sonumuz da aynı olsun yani bebekli:) evet canım 10 gün kadar baya sıkıntı yaşadım sütüm gelmedi, göğüslerim iltihaplandı bebek ememedi derken atlattık o günleri şükürler olsun. çok üzüldüm kimyasal gebelik yaşamana ama inan bana her işte bir hayır vardır, ben ilk tedavimde negatifi alınca kahrettim resmen depresyona girdim ama sonrasında çevremde okadar kötü olaylar yaşayan insanları gördükçe hamd etmeyi öğrendim , sorun olan embriyoların rahime tutunmadığını öğrenince çok rahatladım, bu tutmasaydı inan üzülmeyip kendimi teselli edip yeni tedaviye başlayacaktım, şükürler olsun şimdi kızım kucağımda, Rabbim tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin, dondurulmuşla mı devam edeceksin yine? Allah yardımcın olsun insallah bu tedavi son olur
Güzeller güzelli Bebişin analı babalı sevdikleriyle büyür inşallah en kısa zamanda bi kardeşde nasip olur inşalalah
İnşallah cnm benim bu sefer olur maddi manevi zor oluyor.
Yine donmuşlara devam edicem doktorumu ikna ede bilirsem 2 tane istiyorum
Arkadaslar oglumun zamindan tutum gunlugu okurken belki sizede faydais olur zarari olmaz bir kac paylasim yazmak istedim
Her sabah transferdrn sonra taze portakal suyu icmisim, cunku birisi kan degerlerini yukseltini soylemisti yalansada Vitamin C kis gunlerinde
Kabiz olmamk icin kuru erik tukemisim, trsnsfersen sonra cok yasanan bir durum
Ceviz ve kabak cekirdegi , her seyin azi makbul fazlasi zarar unutmayalim
Ananas, ama cok az iki uc gunde bir dilim kadar....
Once rabbimin izni tabiki, o olmadan zaten olmuyor... benimki firsat verirse okudukca yine yazarim ins.
Yok canim ben kuzey America da yasiyorum, iki defa turkiyeye geldim tup bebek icin olmadi. Ilk Negatif ikinci donmuslarla gebe kaldim ama yasadim ulkeye dondunkten sonra kan degerlerim dustu kimayasal gebelik anliycan. 2 sene sonra yasadim ulkede 3 DENEME YAPTIM , YINE tutmadi. Ben 9 ay ara verdim sonra donmuslarla denedim ve canim oglumu kucagima aldim, 24.5 aylik suan dunyalar tatlisi bir oglum var, onun zamanindan donmus diger embriyolar ile yeniden denmemeye karae verdik cunku ne kadar erken denersen hamilelik sansi daha cok diye dusunduk, 1.5 aydir tedavim var , Carsamba gunu son ultrasund and kan tahlili var ins. Hersey yolundaysa 3 gun sonra persembe gunu ins..3 donmus embriyo transfer edilcek. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canım senin tedavin çok ilgimi çekti ve çok meraklandırdı beni hiç duymamıştım inşallah güzel haberlerini alacağız merak ettiğim büyüyen yumurtalar ne olacak
kızlar pakistanda kadının biri altız doğurmuş maşaallah rabbim isteyince herşey ne güze ouyo