- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
ilkler iyidir canim, insallah ilk ve son olcak senin icin bu yeni yontem:)
evet canım ilkler herzaman iyidirbakalım bu macerada beni neler bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkler iyidir canim, insallah ilk ve son olcak senin icin bu yeni yontem:)
Canim millet, mala mulek yatirim yapar, bizim calisimiz tedavilere godiyor ama helali hos olsun. Mal.mulk olmus, icinde cocuk sesi olmamis ne yapcan, benim 4. Denemede oglum oldu, suan 5. Tedaviyi goruyorum kardes icin ve simdiye kadar harcadimiz para 50 milyari turk parasi bulmus, belkide gecmistir.. Allah tan kari -koca isimiz guzelde altindan kalkabiliyoruz.. Rabbim.emeklerimizi bos cikarmasin ins.
Slm kızlar bayadir yazamadım cumartesi kanamam oldu bir gün sürdü ben artık gitti bebek dedim üzüldüm bugün bir baktik kese hala orada kan degerim 1414,9 çıktı doktorumnormal canlı dedi sizce değer nasıl çok sevindim tabi umudumu kaybetmisken inşallah sımsıkı tutunur bebisim ♥♥♥♥
Yok canim ben kuzey America da yasiyorum, iki defa turkiyeye geldim tup bebek icin olmadi. Ilk Negatif ikinci donmuslarla gebe kaldim ama yasadim ulkeye dondunkten sonra kan degerlerim dustu kimayasal gebelik anliycan. 2 sene sonra yasadim ulkede 3 DENEME YAPTIM , YINE tutmadi. Ben 9 ay ara verdim sonra donmuslarla denedim ve canim oglumu kucagima aldim, 24.5 aylik suan dunyalar tatlisi bir oglum var, onun zamanindan donmus diger embriyolar ile yeniden denmemeye karae verdik cunku ne kadar erken denersen hamilelik sansi daha cok diye dusunduk, 1.5 aydir tedavim var , Carsamba gunu son ultrasund and kan tahlili var ins. Hersey yolundaysa 3 gun sonra persembe gunu ins..3 donmus embriyo transfer edilcek. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
amin canım inşaALLAHbende sana katılıyorum biz de karı koca çalışıyoruz arkadaşlar 2.evlerini alıp kiraya verdi.bizde halaaa kirada oturuyoruzgülüyorlar bize ne yapıyorsunuz paranızı ev yok araba yok bende ahirete yatırım yapıyoruz diyorum anlamadıkları için gülüyorlar.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özelerin ssk ile anlaşması yok çok pahalı ilk tedavide maddi olarak yıprandık sağlık bakanlığı ile anlaşmalı bir yer bulursam yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek tedavisi yapan doktor gerek yok diyor ama sanırım 2 negatiften sonra ayrıntılı inceleniyor :26:
Slm kizlar benim kanamam durmustu yine başladı bu nedir şimdi yaaa moralimi cok bozuyor insan bu kadar strese nasıl katlanır 4+4 teyim birinci ayı kanamayla gecen varmı cok Üzgünüm
Slm kizlar benim kanamam durmustu yine başladı bu nedir şimdi yaaa moralimi cok bozuyor insan bu kadar strese nasıl katlanır 4+4 teyim birinci ayı kanamayla gecen varmı cok Üzgünüm
canım inşaALLAH ciddi bir kanama değildir doktorunla görüşebilirsen bilgilendir belki düşük önleyici bir iğne var tedbir amaçlı onu yaptırırsın.
Daha iki gun once o igneden yapılmıştı zaten progestan fitilini kullanıyorum bilmiyorum bu moralle nasıl olur canım yaCnm cok gecmis olsun inss onemli bisey yoktur dr nu hemen arasaydin cnm bazi kisilerde olabiliyor cnm hatta allah korusun 9 ay boyunca yazayanlar bile var pregesteron igne vuruldunmu cnm
Daha iki gun once o igneden yapılmıştı zaten progestan fitilini kullanıyorum bilmiyorum bu moralle nasıl olur canım ya
Cnm benm sağol bu güzel bilgileri paylaştığın için
kabak çekirdeğini bende çok duydum ama kavrulmamış yiyin diyorlar sen hamgi kabak çekirdeği yedin tazemi kavrulmuş mu?
amin canım inşaALLAHbende sana katılıyorum biz de karı koca çalışıyoruz arkadaşlar 2.evlerini alıp kiraya verdi.bizde halaaa kirada oturuyoruzgülüyorlar bize ne yapıyorsunuz paranızı ev yok araba yok bende ahirete yatırım yapıyoruz diyorum anlamadıkları için gülüyorlar.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
ALLAH C.C gönlüne göre versin canım.inşaALLAH tedavinin sonunda kucağına alırsın yavrularını
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış canım bzde son edavide arabayı sattık şimdi herkez arabanın parasının akibetini düşünüyorlaramin canım inşaALLAHbende sana katılıyorum biz de karı koca çalışıyoruz arkadaşlar 2.evlerini alıp kiraya verdi.bizde halaaa kirada oturuyoruzgülüyorlar bize ne yapıyorsunuz paranızı ev yok araba yok bende ahirete yatırım yapıyoruz diyorum anlamadıkları için gülüyorlar.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Günaydın arkadaşlar, bugün öğledensonra transferim olacak inşaallah :) hayır dualarınızı bekliyorum