Dondurulmus embriyo.

Slm kızlar bayadir yazamadım cumartesi kanamam oldu bir gün sürdü ben artık gitti bebek dedim üzüldüm bugün bir baktik kese hala orada kan degerim 1414,9 çıktı doktorumnormal canlı dedi sizce değer nasıl çok sevindim tabi umudumu kaybetmisken inşallah sımsıkı tutunur bebisim ♥♥♥♥

Değerin çok güzel canım keseyide görmüşsün:nazar::nazar: için rahat olsun

Canim millet, mala mulek yatirim yapar, bizim calisimiz tedavilere godiyor ama helali hos olsun. Mal.mulk olmus, icinde cocuk sesi olmamis ne yapcan, benim 4. Denemede oglum oldu, suan 5. Tedaviyi goruyorum kardes icin ve simdiye kadar harcadimiz para 50 milyari turk parasi bulmus, belkide gecmistir.. Allah tan kari -koca isimiz guzelde altindan kalkabiliyoruz.. Rabbim.emeklerimizi bos cikarmasin ins.

Rabbim evladınıza anne babasıyla sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yeni tedavinde güzel haberler verrsin doğrudur canım geçmişir 50 bin tl yi bizim ilk tedavi devlet katkısıda olmayınca baya masraf ettik şu an eşimin görevi gereği küçük bir yerde görev yapıyoruz benim bir işim yok olsa çok iyi olacak en azından iş imkanı olsa o da yok Allah yardımcımız olsun

dualarımız seninle bebelerin inşallah sıkı sıkı tutunurlar burda halaylar çeker hem sana hem benim gibi tedaviye başlayacak olanlara moral olurr canım kaç tane çözdürdünüz sanırım 2 tane transfer edildi

canım iki tane donmuşum vardı 2sini de transfer ettiler senin kaç tane var tedavinde hangi aşamadasın? Rabbim yüzümüzü güldürsün :)
ben daha başlamadım canım bu ay yada önümüzdeki ay başlıycam cesaretim yok bugün soğan kürü uygulamaya başladım 1 tanecek donmuum var korkuyorum

Hazırlanışı şu şekilde canım 1 orta boy yemeklik soğan 1,5 bardağı klorsuz kaynar suda 5 dk haşlanıyor ve ılıkla sıcak arası içiliyor günde 2 defa yeni hazırlanıyor ve aç karına içiliyor limon sıkma faydası olmaz belki zaten tatı hoş değil çok bekletmeden nefes almadan :KK25: 3 yudumda içiyorum şifa niyetine

ay ben yine limon sıktım faydası olmazmıki bidamı hazırlıyım

Slm kızlar bayadir yazamadım cumartesi kanamam oldu bir gün sürdü ben artık gitti bebek dedim üzüldüm bugün bir baktik kese hala orada kan degerim 1414,9 çıktı doktorumnormal canlı dedi sizce değer nasıl çok sevindim tabi umudumu kaybetmisken inşallah sımsıkı tutunur bebisim ♥♥♥♥

Cnm cok gecmis olsun şükür sonu iyi bitmis bence degerin guzel kacinci gunundu cnm peki inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:nazar::emir_bebek:

Degerin gsyet guzel canim, ara ara kanamalarin olnasi gayet normal, o sana tutunmus nasilsa bir kere seni daha birwkmaz, icini ferah tut

Rabbim evladınıza anne babasıyla sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yeni tedavinde güzel haberler verrsin doğrudur canım geçmişir 50 bin tl yi bizim ilk tedavi devlet katkısıda olmayınca baya masraf ettik şu an eşimin görevi gereği küçük bir yerde görev yapıyoruz benim bir işim yok olsa çok iyi olacak en azından iş imkanı olsa o da yok Allah yardımcımız olsun

Amin canim, insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur. Bu isler messgetli oldu kadar pahalida malesef, burda hic devlet karsilamiyor yine orda daha iyi canim,

canım iki tane donmuşum vardı 2sini de transfer ettiler senin kaç tane var tedavinde hangi aşamadasın? Rabbim yüzümüzü güldürsün :)[/QUOTE]

kafunder hayirli ugurlu olsun tranferin..takibindeyiz:) bizimde 2 donmusumuz var hala duusnuyorum 1 mi 2 mi transfer ettirsek diye:)

Cnm cok gecmis olsun şükür sonu iyi bitmis bence degerin guzel kacinci gunundu cnm peki inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:nazar::emir_bebek:
4+3 teyim canım amin inşallah hepimizin
Degerin gsyet guzel canim, ara ara kanamalarin olnasi gayet normal, o sana tutunmus nasilsa bir kere seni daha birwkmaz, icini ferah tut
Kötü deneyimler olunca insan hep diken üstünde canım ya walla umudumu kaybetmiştim inan kurtaja gider gibi gittim

Amin canim, insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur. Bu isler messgetli oldu kadar pahalida malesef, burda hic devlet karsilamiyor yine orda daha iyi canim,

Sen türkiyede değilmisin buradada 3 sene evlilik şartı ve 2 yada 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe biraz katkı sağlıyor benim evleneli 1,5 sene oldu bu sebepten rapor cikaramiyorum sen yeni tedavinde hangi aşamadasin

macta son durum nedir nanacim hafta sonu giremedimde:)

Valla bilmiyorum ki canimm 10 gün sonrasina cagirdi =) Ama biraz endiselerim var mide bulantilarim vardi biraz ama bugün yok oldu olsa bi dert olmasa bi dert :KK31: Su kalp atislarini bi duyabilseydim icim rahatlayacakti ama daha cok var :KK14: Sen nasilsin tatlim?

Valla bilmiyorum ki canimm 10 gün sonrasina cagirdi =) Ama biraz endiselerim var mide bulantilarim vardi biraz ama bugün yok oldu olsa bi dert olmasa bi dert :KK31: Su kalp atislarini bi duyabilseydim icim rahatlayacakti ama daha cok var :KK14: Sen nasilsin tatlim?

Canım benimde vardı bulantı iki gündür az var yanma biraz sadece ama degerim yüksek çıktı sanırım bulantiyla ilgisi yok iyi olmasinin :)

stres sikinti yok canim keseler onde goturuyor bu maci bana tuyo geldi:)) bugun ara vermistir bulanti annemiz rahat etsin demistir bidiklar:) bende de heyacn dorukta, bugun randevum vardi rahim duvari kalinligi ve estrogen iyi cikti haftaya sali transferim insallah:))

canım iki tane donmuşum vardı 2sini de transfer ettiler senin kaç tane var tedavinde hangi aşamadasın? Rabbim yüzümüzü güldürsün :)

kafunder hayirli ugurlu olsun tranferin..takibindeyiz:) bizimde 2 donmusumuz var hala duusnuyorum 1 mi 2 mi transfer ettirsek diye:)[/QUOTE]

canım benim geçen seferde 2 tane transfer etmişlerdi ben pek birsey demiyorum drum neye karar verirse o oluyor düşünmek zorunda kalmıyorum :)

canım bol bol dinlen değerin çok iyi keseyi de görmüşsün darısı kalp atışını duymaya ve kucağına almana :)

Taze güzel anne nasılsın Biara sanki sütle ilgili bi sorun yaşamıştın herşey yolundadır inşallah
Ben kimyasal gebelik yaşadım cnm kanamam 1 ay sürdü allahın izniyle mart gibi tedaviye başlıcam gebe kaldığımda tecrübelerinden yararlanıcam :)) buarada beni düşündün beni çoooook mutlu ettin:KK16:
canım benim tabiki düşüneceğim bizler burda aynı kaderi yaşıyoruz sonumuz da aynı olsun yani bebekli:) evet canım 10 gün kadar baya sıkıntı yaşadım sütüm gelmedi, göğüslerim iltihaplandı bebek ememedi derken atlattık o günleri şükürler olsun. çok üzüldüm kimyasal gebelik yaşamana ama inan bana her işte bir hayır vardır, ben ilk tedavimde negatifi alınca kahrettim resmen depresyona girdim ama sonrasında çevremde okadar kötü olaylar yaşayan insanları gördükçe hamd etmeyi öğrendim , sorun olan embriyoların rahime tutunmadığını öğrenince çok rahatladım, bu tutmasaydı inan üzülmeyip kendimi teselli edip yeni tedaviye başlayacaktım, şükürler olsun şimdi kızım kucağımda, Rabbim tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin, dondurulmuşla mı devam edeceksin yine? Allah yardımcın olsun insallah bu tedavi son olur

canım benim tabiki düşüneceğim bizler burda aynı kaderi yaşıyoruz sonumuz da aynı olsun yani bebekli:) evet canım 10 gün kadar baya sıkıntı yaşadım sütüm gelmedi, göğüslerim iltihaplandı bebek ememedi derken atlattık o günleri şükürler olsun. çok üzüldüm kimyasal gebelik yaşamana ama inan bana her işte bir hayır vardır, ben ilk tedavimde negatifi alınca kahrettim resmen depresyona girdim ama sonrasında çevremde okadar kötü olaylar yaşayan insanları gördükçe hamd etmeyi öğrendim , sorun olan embriyoların rahime tutunmadığını öğrenince çok rahatladım, bu tutmasaydı inan üzülmeyip kendimi teselli edip yeni tedaviye başlayacaktım, şükürler olsun şimdi kızım kucağımda, Rabbim tez zamanda sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin, dondurulmuşla mı devam edeceksin yine? Allah yardımcın olsun insallah bu tedavi son olur
Amin cnm inss
Seninde kizini allah korusun ins annesine babasina hayirli bir evlat olsun inss cnm

X