Dondurulmus embriyo.

Yok canim ben uygulamadim o diyeti zaten yemek konusunda cok seciciyimdir o listedede hersey yasakti pek bana göre degildi, bi kac defa sogan suyu kürünü yaptim o biraz iyi geldi sanki ama uzun süreli yapmadim..

Yok canim ben uygulamadim o diyeti zaten yemek konusunda cok seciciyimdir o listedede hersey yasakti pek bana göre degildi, bi kac defa sogan suyu kürünü yaptim o biraz iyi geldi sanki ama uzun süreli yapmadim..

sogan kürünü ben geçen sene baya uygulamıştım faydası olup olmadığını anlayamadım kist büyümeye devam etmişti :44: ibrahim saraçoğlu çok kesin konuşuyor kistler karşı birde rahimde iltihap varsa iyi geliyormuş 3 gün önce gene başladım şifa niyetine bende şaşırdım ne yapacağımı :44:

Kullan canim dedigin gibi rahmi de temizliyomus ben kürtajdan sonrada yaptim cok etkili oldu icimi iyice temizledigine inaniyorum.. Baskada bildigim bisey yok malesef canim ilacida yok biraz diyetini yapmaya calis kalan sürede belki biraz yardimi olur..

Brüksel tüp bebek merkezinde Yücel beye yaptırdım. Yumurtaların toplandığı gün aldırdım onuda..Ikinci aldırmam ilkinde yurt dışında yaptırmıştım, 2011 Kasım ayında.. sanırım tam almamışlar o zaman. 1000€ tuttu polip . Benim burada sigortam olmadığı için devlet karşılıyormu bilmiyorum. Allah yardımcın olsun

kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)
dualarımız seninle bebelerin inşallah sıkı sıkı tutunurlar burda halaylar çeker hem sana hem benim gibi tedaviye başlayacak olanlara moral olurr canım kaç tane çözdürdünüz sanırım 2 tane transfer edildi

canım senin tedavin çok ilgimi çekti ve çok meraklandırdı beni hiç duymamıştım inşallah güzel haberlerini alacağız merak ettiğim büyüyen yumurtalar ne olacak

çözünme ile ilgili benimde endişelerim var tek donmuşum var çünkü dualarımız seninle inşallah sağlıkla çözünüp anneciklerine sıkı sıkı tutunacaklar
Rabbim korumuş bi yere bi sadaka ver canımm verilmiş adakanız varmışki sizi korumuş

bende şimdi başladım ama sanırım beceremedim bide acaba içine limon sıksam etkisi azalırmıki faydası olur inşallah

Okurken resmen gerildim zor bi gün geçirmişsin cnm çok şükür sonu güzel olmuş
Bu çektiğin sıkıntının sonu inşallah bebiş ile sonlanır

Kızlar ya ben lucrin kullanyorum ya reglimin 21. gününden beri haftaya perşembe de transfer olacak sanırım ama benden dün akşam bildiğiniz yumurtlama akıntıs geldi yani yumurta büyümemesi lazım neden geldi bu akıntı anlamadım zaten baskılamak için kullanıyorum iğneyi buna rağmen büyüyen yumurta mı var diyorum bakalım dr gittiğimde beni bir oda var oraya almazsa normal odasına alırsa bakıcam ultrasonda görürüm zaten öbür odada ultrason bana dönük değil göremedim reglinin 2. günü. Ya uymurta geliştiyse embriyo koyulup tutarsa regl olmucam atılmıcak o yumurta çatlama sorunu zaten var pcoyuö çatlamıcakta kist olurlar zararı var mı ki gebeliğe :26:

kızlar pakistanda kadının biri altız doğurmuş maşaallah rabbim isteyince herşey ne güze ouyo

ilkler iyidir canim, insallah ilk ve son olcak senin icin bu yeni yontem:)

Çok değil tedavi olumlu sonuçlanana kadar uygulasam olacak diyeti soğan kürünede devam edeceğim bir süre senin tedaviden önce histereskopi va rahim filmi yaptırdın mı ben rahim filmini geçen sene nisan aynda yaptırmıştım tüplerin ikiside açık çıkmıştı aslında 5 sene geçerliliğ varmış ama kistlerden dolayı tekrar mı yaptırsam diye düşnüyorum histereskopiyi hiç yaptırmadım

Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özelerin ssk ile anlaşması yok çok pahalı ilk tedavide maddi olarak yıprandık sağlık bakanlığı ile anlaşmalı bir yer bulursam yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek tedavisi yapan doktor gerek yok diyor ama sanırım 2 negatiften sonra ayrıntılı inceleniyor :26:

Okurken resmen gerildim zor bi gün geçirmişsin cnm çok şükür sonu güzel olmuş
Bu çektiğin sıkıntının sonu inşallah bebiş ile sonlanır

Canim millet, mala mulek yatirim yapar, bizim calisimiz tedavilere godiyor ama helali hos olsun. Mal.mulk olmus, icinde cocuk sesi olmamis ne yapcan, benim 4. Denemede oglum oldu, suan 5. Tedaviyi goruyorum kardes icin ve simdiye kadar harcadimiz para 50 milyari turk parasi bulmus, belkide gecmistir.. Allah tan kari -koca isimiz guzelde altindan kalkabiliyoruz.. Rabbim.emeklerimizi bos cikarmasin ins.

Slm kızlar bayadir yazamadım cumartesi kanamam oldu bir gün sürdü ben artık gitti bebek dedim üzüldüm bugün bir baktik kese hala orada kan degerim 1414,9 çıktı doktorumnormal canlı dedi sizce değer nasıl çok sevindim tabi umudumu kaybetmisken inşallah sımsıkı tutunur bebisim ♥♥♥♥

Hazırlanışı şu şekilde canım 1 orta boy yemeklik soğan 1,5 bardağı klorsuz kaynar suda 5 dk haşlanıyor ve ılıkla sıcak arası içiliyor günde 2 defa yeni hazırlanıyor ve aç karına içiliyor limon sıkma faydası olmaz belki zaten tatı hoş değil çok bekletmeden nefes almadan 3 yudumda içiyorum şifa niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…