Dondurulmus embriyo.

Insallah canim cok sagol Rabbim hepimize yavrularimiza sagsalim kavusmayi nasip etsin insallahh
Hepiniz dualarimdasiniz senide bu topikten taniyorum insallah yeni tedavinde melegin sana siki siki tutunur doguma kadar birakmaz insallah canim
amin cnm insss sagol tesekkur ederim inss mart nisan gibi baslicam bende cnm

İnşAllah, benim transferimin günü tam belli değil. Polip vardı onu aldırdım. Bir veya iki ay sonra kısmetse..

polipleri histereskopi ile alınıyor sanırım özelde mi yaptırdın devlette mi yapıldı benimde ilk denemede herşey güzel olunca neden olmadı diye sebep arıyorum kendimce :26: histeroskopi aklımdan geçiyor doktora yapalım dedim olur dedi ama 800 lira özel olduğundan ilk denemede baya borçlandık o yüzden devlet karşılıyorsa yaptırabilirsem daha iyi olacak

tedaviye başlamadan yapılan amh testi 4,8 çıkmıştı doktor yumurtalık rezervin güzel dedi ama operasyon geçirirsem çok düşer sağdaki kesin çikolata kisti ama soldaki kan kisti falan dedi o nasıl birşeyse :26:sol yumurtalık ilaçlara çok güzel cevap verdi sadece soldan 6 tane yumurta toplandı çikolata kisti olandan sadece iki tane toplandı bu kist tam bir baş belası doktora ameliyat olmam gerekiyor mu dediğimde ameliyat olursan ilaçlara bu kadar iyi cevap vermez dedi şimdilik ameliyat görünmüyor kürtajdan sonra rahim baya yıpranıyor sanırım o yüzden ara veriyorlar ama beklediğine değmiş ne güzel darısı benim ve tüp bebekle uğraşanların başına inşallah

Kan kisti mi? Ilk defa duyuyorum :44: Demekki sana bi zarari yok ki almiyolar.. Nedir bu kistlerden cektigimiz yaa Ben hic amh testi yaptirmadim canim bilmiyorum ne durumda ama tedavimde 10 yumurta toplandi komik olanda en cok kistimin oldugu yerden cikti o taraftan laparoskopi olmustum bi de Doktorum cok sasirmisti nasil olur diye Dogru canim suan yumurtalarin iyi durumdayken degerlendir ameliyat olursan Allah korusun azalabilir daha da zorlasir o zaman.. Evet canim kürtajdan sonra rahimin kendini toplasi biraz zaman aliyo aslinda doktorlar 3 aydan sonra baslanabilir diyorlar ama ben beklemeyi tercih ettim.. Aminn canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

canım hayırlısı ile transferin gerçekleşir ve kuzular göbüşünü doldurur :)

Slm arkadaşlar bende kistlerden muzdarip biri olarak şunu diyeceğim 1açık 2 kapalı müdahale sonrasında 1. Tüp bebeğimi denedim 20 yumurta toplanmıştı 6 iyi kalite embriyo olmuştu yaşım 28di sonra kistler yüzünden ve tüplerde su birikmesi sebebiyle 1 açık ameliyat daha oldum uzun bir ara verdim geçen ay kısa protokol tedavimde 10 yumurta toplandı 10da iyi kalite döllendi :)) yani çokta üzülme kistler yine var ama engel değil tedaviye dedi dr. İnşaallah doğum yapsak hepsinden kurtulacaz bu ayda dondurolmuşlar ile deneyeceğim Rabbim hepimizi sevindirsin inşaallah

Allah razi olsun canim, ins. Rabbimin imtihanlari diyorum ben artik ama su park yerindeki adam son noktaydi, kor seytan kor olsun sayiden adami bogasim geldi.

:26:
Cnm cok gecmis olsun allah korumus gercekten insss bu emeklerinin karsiligi sana bebiş olarak dönsun cnm

]

Aynen canim Turkiyeden olsan bir sekidle herseyin cozumu var ama burda kesinlikle, yalniz kosturmak herweye insani yoruyo ve yipratiyor. TURKIYEDE birinin basi agirsa yanina arkadas alip gidiyo, sen burda yeri geliyo ameliyata yalniz gidiyon. Hepimizin rabbim yardimcisi olsun ins.

Evet ya çok çektiriyor ne hapı var ne ilacı üstüne üstlük ameliyattan sonra tekrarlıyor sen işin ehli doktorlara ameliyat olmuşsun yumurtalığına zarar görmeden çıkartmışlar araştırırken okuyorum da yumurtalığı tamamen alıyorlar :18: her doktora güvenilmiyor sen boşver kisti artık nasıl gidiyor hamilelik

Malesef menepoza kadar bu hastalik bizimle Evet canim laporoskopimi yapan doktor cok iyiydi ama acik ameliyati yapan iyi yapmamis demekki o taraftan fazla yumurta cikmadi gerci acik ameliyati kadin doktoru yapmadi benim kistim oldugundan haberim yoktu kistim patlamis apar topar ameliyata alindim o zaman belli oldu.. Aman diyim canim mecbur kalmadikca ameliyat olma sakin..
Valla iyi gidiyo canim biraz mide bulantim var ara ara geliyo onun haricinde bi sorun yok cok sükür

Bu konuda sana katiliyorum canim benim sol tarafim kist dolu ama kistler gercekten tedaviye engel degil.. Ben 2 defa denemis biri olarak yasayip gördüm artik kistler aklima bile gelmiyo cogu zaman.. Canim insallah sende bu tedavinde bebisine kavusursun tez vakitte.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Bu seferde olmazsa ne yaparım hiç bilmiyorum :26: inşallah olurda aynı üzüntüleri yaşamam doktor bu seferde olmazsa genetik test yapılır diyor onun maliyeti daha fazla benim ilk transfer aralığın 20 sinde yapılmıştı tutunma olsaydı 2 aya yaklaşmıştı senin transfer ne zaman olmuştu

canım hayırlı olsun kuzuların seni hiç bırakmasın :)

Ne zaman düsünüyosun canim tekrar yapmayi? Öyle düsünme ama hep pozitif ol bu defa olacak de inan ki sen ne kadar inanirsan o kadar kolay oluyo cünkü diger türlü ister istemez stres yapiyosun vücudunu kasiyosun.. Bebisler huzurlu ortamlari seviyolar sen olacagina inan her zaman.. Önceki denemeyide at canim kafandan yeni tedavine odaklan eskiyi hatirlayip durursan yeniye adapte olamazsin.. Benim transferim Ocak in 2 sinde oldu..

Geçen hafta doktorla görüşmeye gittim bana şubat adetiyle başlayalım dedi bende zaman kaybetmeden olsun istiyorum ama ister istemez korkuyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Geçen hafta doktorla görüşmeye gittim bana şubat adetiyle başlayalım dedi bende zaman kaybetmeden olsun istiyorum ama ister istemez korkuyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Hayirlisi olsun basla tabi canim beklemeni gerektirecek bir durum yok nasilsa.. Fazlada zaman kaybetmezsen iyi olur tabi kistler yüzünden..

Hayirlisi olsun basla tabi canim beklemeni gerektirecek bir durum yok nasilsa.. Fazlada zaman kaybetmezsen iyi olur tabi kistler yüzünden..

Evet canım kistler her adetten sonra büyümeye devam ediyor büyük sorun birde bu kistlerin bir diyeti var endometroizis diyeti diye google yazarsan çıkıyor uygulamak istedim ama neredeyse herşey yasak sen tedavi öncesinde yeme içmende değişiklikler yapmışmıydın diyet uygulanırsa kistlerin vücuda etkisi azalıyormuş birde malum yaş çok geç kalsın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…