ARkadaslar bugun hayatimdaki en kotu gunlereen birini daha yasadim, sabah doktora giderken karda arabam kaydi haki kaza yapiyodun kil payi kurtuldum, doktordan sonra eve geldimde hemsire bugunku kan tahlileri sonucu icin sesli mesaj birakmis, ve progestorona saat kacda basalamam gerektinide soyliycekti, benim tel bozuldu, yapilmasini bekledim sonra dinledim, Igne yi vurulmam gerken saatte bide ne goreyim, ilac yok sadece igneler var gerizekali kadin unutmus ilaci koymayi ahfta sonu kapali tabiki, ilacin recetesi yokki baska yerden alayim, tanidik ezcane vardi bir kac tane gittim hic biri elimde yok dedi, pazarteisden once gelmez dediler, ben kafayi yiyorum sinirden tir tir titriyorum. 1.5 aylik tedavim bosa gitcek bu ilac olmazsa, bende buyuk bir hastanenin aciline gittim, derdimi anlattim allah razi olsun yardimcinoldu acil doktorlarindan biride bana ilaci yazdi ama ilacin oldu yer 30 km uzakta daha merkezde, ve ezcanin kapanamasina 3 saat var, bastim gaza gittim, bu seferde arabay park yeri bulma derdi her neyse buldum , park ettim bide park yerinde parayi oderken serefsiz bana yilismaya basladi , acelem var diye umursamadim , gitim ilaci aldim parka dondum , park yerindeki peze. Demesin isrersen butun gece arabni birak diye, agzima gelenin saydim,polisi ariyorum dedim pez. Nasil kufur ediyorum ama herkea bana bakiyp zaten sinirlerim tepemde adam ozur dilerkeb nerdeyse agliycak neyse dedim bindim arabaya eve geldim, benden sonrada esimi arkadasi eve birakti , ben suphelendim araban nerde dedim kaza yaptim dedi , meger benimkinin is arabasina tir caprmis olumden donmusler, bende butun gun ulasamadim diye agzima geleni sayiyodum adama , desim gibi rabbim bizimi oglumuza bagisladi bugun resmen, igneyi bulamasam ne olcakti dusunmek bile istemiyorum, bugunu birisyle paylasmazsam patliycak hibi olcaktim ondan yazdim, gurbetlik, tup bebek cok yoruldumm