Dondurulmus embriyo.

:nazar:çok iyi canım hayırlı olsun:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Cok güzel cikmis canim degerin Allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK16:
Bende kalp olayindan cok korkuyorum.. Bende ilk bebegimi kalbi atmadigi icin kaybettim insallah bu sefer hersey yolunda gidecek saglikla kucagimiza alacagiz bebeklerimizi icimizi ferah tutalim :KK49::KK16:

canim bende burda ogrendim bu pihtilasma sorununu falan, aspirin ya da igne kullandiriyorlar sanirim, inslalah bu defa bebisin saglicakla gelir sana..bende her ihtimale karsi bebe aspirini kullanmaya basliycam transferimden 1 hafta once..Allah kucagina almayi nasip etsin canim..

hepinize çoook teşekkürler tüm kalbimleeee inşallahhhhh :KK16:

hhaha sen heyecan yaptikca oda heyecanlaniyor demekki:) kasilmalar ondandir:) canim sagol dularin icin, bende ediyorum hep, bizler yine sansliyiz koyde, kasabada ucra koselerde bir suru kadin vardir tedavi olamayip cocuk hasreti ceken..Allah hepimizin gonlune gore versin insallah..

Olabilir valla benim aklima geldikce icim kipir kipir oluyo sonra kasilmalar oluyo bende korkuyorum bisey olur diye kendime sakin ol diyip duruyorum :KK1: Inan burda duydugum guzel haberlerle öyle mutlu oluyorum ki kendim icin belki o kadar sevinmiyorumdur.. Cok istiyorum hepinizden mutlu haberler almayi.. Evet canim biz yine sansliyiz kolayca tedavi oluyoruz dedigin gibi köylerde olanlar para denklestiremeyenler var tedaviye baslamak icin yillarca bekleyenler.. Allah herkesin yardimcisi olsun evlat hasreti cok zor gercekten insallah isteyen herkes kavusur evladina :KK16::KK16:

Olabilir valla benim aklima geldikce icim kipir kipir oluyo sonra kasilmalar oluyo bende korkuyorum bisey olur diye kendime sakin ol diyip duruyorum :KK1: Inan burda duydugum guzel haberlerle öyle mutlu oluyorum ki kendim icin belki o kadar sevinmiyorumdur.. Cok istiyorum hepinizden mutlu haberler almayi.. Evet canim biz yine sansliyiz kolayca tedavi oluyoruz dedigin gibi köylerde olanlar para denklestiremeyenler var tedaviye baslamak icin yillarca bekleyenler.. Allah herkesin yardimcisi olsun evlat hasreti cok zor gercekten insallah isteyen herkes kavusur evladina :KK16::KK16:

insallah canim, her durumda halimize sukretmeliyiz..guzel haberlerle hepimiz cok mutlu oluyoruz ve sonucu negatif olanlarla uzuluyoruz cogu zaman bisersyeler yazmak istiyorum ama o anda cok manasiz geliyor, resmen bizde o aciyi icimizde hissediyoruz korkuyla beraber..Allah hep guzel haberler almayi nasip etsin hepimizin sonuclari poztif olsun insallahhh..aslinda birazcik siyrilabilsek bu dusuncelerden bu konuyu merkezimize tasimasak basari sansimiz articak ama eldemiii..

Başladım :) dondurulmuşlar var onlar için cuma kontrol var 29 da da yolunda giderse transfer olacak inşaallah Âmin :)

Benimde donmus transferim 30 ocak aynizamanlar sonuc alicaz, hakkimizda hayrilisi, sevgililer gunu geliyor bizim zamsnlara rabbim bizide sevgilimize kavustursun ins.

insallah canim, her durumda halimize sukretmeliyiz..guzel haberlerle hepimiz cok mutlu oluyoruz ve sonucu negatif olanlarla uzuluyoruz cogu zaman bisersyeler yazmak istiyorum ama o anda cok manasiz geliyor, resmen bizde o aciyi icimizde hissediyoruz korkuyla beraber..Allah hep guzel haberler almayi nasip etsin hepimizin sonuclari poztif olsun insallahhh..aslinda birazcik siyrilabilsek bu dusuncelerden bu konuyu merkezimize tasimasak basari sansimiz articak ama eldemiii..

Sükürler olsun halimize cok sükür bize cok destek veren eslerimiz var mutlu yuvalarimiz var Allahim esirgesin.. Haklisin canim ama iste hepimiz evlat hasretiyle yaniyoruz hep o kücücük bebislerimizi hayal ediyoruz onlarin ugrunda herseyimizi feda ediyoruz ister istemezde merak edip duruyoruz.. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin herkesin yardimcisi olsun cok zor gercekten maddi manevi.. Herseye deger o minnoslar icin insan neler vermez kii =))

neseeee

nasilsin.dun basladi biraz kanamam ama az geliyoorr.sence ne yapmaliyim

İyiyim cnm cok sukur benim ayin birinde olmustu cnm once siyahimsi tarzdaydi sonrada kirmizi renkte bir hafta surmustu sonra 10 gun sonra tekrar basladi ama bu adet kanamasi tarzinda oldu dun dr gittim bi baktirim dedim devlete bi tane kist olusmus simdi onun icin ilac icmeye basladim cnm iyiki de gitmisim sende bi dr gorun cnm lekelenme varken kafan rahat eder bu ilk lekelenmenmi dusukten sonra cnm ben cumadan sonra sogan suyu yapacam cnm iki hafta kadar icebiliyorsan sende dene derim ben hadi gorusuruz optum cnm:KK9:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

5.gün embriyosu transfer edildi fakat olmadı gebelik. Şimdi 1i 5.gün diğeri 6.gün 2 tane donmuş embriyom var.Şubat adetimle bunun tedavisine başlayacağım. Tek mi transfer edilse acaba çift mi buna karar veremiyorum. Bide donmuşla şans daha mı yüksek?Rahim daha iyi hazırlanıyormuş. Yumurta toplama ve iğnelerden kurtulmuş oluyor düşünceleriniz nelerdir?

Cnm negatif sonuçmu aldın çok üzüldüm ne güzel belirtiler vardı sende :KK14:
Bende ikinci donmuş embriyoları denicem inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın cnm ben kendimce araştırdım donmuş embriyoların tutunma şansı yüksek diyorlar inşallah doğru bi bilgidir
Ben iki tane transfer yapılmasını istiyorum o konudada kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor :44: Allah yardımcımız olsun cnm

Cnm negatif sonuçmu aldın çok üzüldüm ne güzel belirtiler vardı sende :KK14:
Bende ikinci donmuş embriyoları denicem inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın cnm ben kendimce araştırdım donmuş embriyoların tutunma şansı yüksek diyorlar inşallah doğru bi bilgidir
Ben iki tane transfer yapılmasını istiyorum o konudada kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor :44: Allah yardımcımız olsun cnm

canım bencede dondurulmuşların tutunma şansı yüksek benim ilaç içmediğim halde tutundu....hepimiz için bu tedaviler mutlu biter inşaALLAH:KK49::KK49::KK49::KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:

X