- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
benim ayin ondokuzu sizlerin kacinda
test tarihinmi cnm oyleyse benimkide 18 cnm ay neguzel inss arkaarkaya verecezguzel haberleri inss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ayin ondokuzu sizlerin kacinda
test tarihinmi cnm oyleyse benimkide 18 cnm ay neguzel inss arkaarkaya verecezguzel haberleri inss
Hepmize gunaydinlar.
cok sevindim tarihlerimiz cok yakinn nasil geciyor zamann...test tarihinmi cnm oyleyse benimkide 18 cnm ay neguzel inss arkaarkaya verecezguzel haberleri inss
Ay inşallah Allah ağzından duysun ama benim transferimin 6.gunu o yüzden en gec 13 Unde yaptırırım. O tarihe kadar bekleyebilirsem. 9. Gunu 8. Gunu yaptiran cok var aslında. Bilemedim. Hem korkuyorum. Hse ne olacaksa göreyim istiyorum. (((
Ay inşallah Allah ağzından duysun ama benim transferimin 6.gunu o yüzden en gec 13 Unde yaptırırım. O tarihe kadar bekleyebilirsem. 9. Gunu 8. Gunu yaptiran cok var aslında. Bilemedim. Hem korkuyorum. Hse ne olacaksa göreyim istiyorum. (((
bencede cikar cnm zaten benim 10 gun sonra oluyor nasil bi degisiklik varmi sende cnm
insan bir an önce öğrenmek istiyor öyle değilmii.. zaman nasıl geçecek bende bilemiyorum cnm.bugünde dinlenip yarın artık dışarı çıkmayı düşünüyorum.
Selam kizlar ben Aralik ayinda 2. denememi yapicam ve 2 tane dondurulmus embriyom var. Ama bazi yerlerden okuduguma göre embriyolar cözünürken bozulma ihtimali varmis ve benim embriyo sayimda az malesef. Sizlerin nasil oldu kac embriyonuzdan kaci saglikli cözüldü acaba? Tedavi iptal olur düsüncesiyle en bastan mi baslasam diyorum ama bi yandan da dondurulmuslarlada kolay oluyomus tedavi asamasi karar veremedim
Selam kizlar ben Aralik ayinda 2. denememi yapicam ve 2 tane dondurulmus embriyom var. Ama bazi yerlerden okuduguma göre embriyolar cözünürken bozulma ihtimali varmis ve benim embriyo sayimda az malesef. Sizlerin nasil oldu kac embriyonuzdan kaci saglikli cözüldü acaba? Tedavi iptal olur düsüncesiyle en bastan mi baslasam diyorum ama bi yandan da dondurulmuslarlada kolay oluyomus tedavi asamasi karar veremedim
canım benimde dondurulmuşlarım var ama henüz ben onalrı almaya karar veremedim, ekim ayında negatif sonucu aldım taze embrio ile 3 ay ara vermek ıstedım beklemedeyim,senin tedavin ne zaman oldu ne kadar ara verdin? eğer yeni olduysa tedavin bence dinlen ve dondurulmuşları al, çünkü dondurulmuşlarla çok çok kolay sadece doğum kontrol hapı içip 5 dk süren transferi oluyosun o kadar..
daha az stresli , tabi ama senin kararın çok önemli nasıl hissediyosan öyle yap, benim kendi özel doktorum kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman git al dedi, tüpteki doktorum da kasım ayı adetiyle gelebilrsin demişti ama benimkisi en az 3 ay ara ver demişti..
Benimde ilk tedavim tazeyle oldu pozitifti ama 8. haftada kalp atisi olmadigi icin kürtaj olmak zorunda kaldim canim. Kürtajim Agustosta oldu 3 ayim doldu Aralik ayinda 4 ayim bitmis olcak tedaviye baslayinca. Benim suanki tek korkum ya 2 embriyomda cözülemezde tedavim iptal olursa bi daha ki tedaviyi anca yazin yapabilirim. Yoksa banada mantikli geliyor dondurulmus tedavisi daha az ilac vücudun da dinlenmis oluyor.. Sende mi Aralik ayinda yapicaksin canim?
Kızlar bu igne beni mahvediyor. Gunde bir iğnem olmasına rağmen artık kalça agrim belime vuruyor. (siz iğnemi jelmi kullanıyorsunuz.
Benimde ilk tedavim tazeyle oldu pozitifti ama 8. haftada kalp atisi olmadigi icin kürtaj olmak zorunda kaldim canim. Kürtajim Agustosta oldu 3 ayim doldu Aralik ayinda 4 ayim bitmis olcak tedaviye baslayinca. Benim suanki tek korkum ya 2 embriyomda cözülemezde tedavim iptal olursa bi daha ki tedaviyi anca yazin yapabilirim. Yoksa banada mantikli geliyor dondurulmus tedavisi daha az ilac vücudun da dinlenmis oluyor.. Sende mi Aralik ayinda yapicaksin canim?
canım benim benimde dondurulmuşlarla transferim oldu.tüp bebeğe göre daha rahat geçiyor.2 embriyo koyuldu.ben kaç embriyodan kaçı sağlam bilmiyorum o kadar detayı öğrenmek istemedim. herseyin hayırlısı rabbim ol dedikten sonra olur.2 kere daha sansım var dondurulmuşlarla inşallah gerek kalmaz tabii
yok canım ben ocakta yapıcam bizim tedavi sırasında eşimin değerleri normale döndü kimse anlam veremedi ama normale döndü , artık doğal yollardan olma şansım diğer sağlıklı çiftlerle aynı o yüzden biraz psikolojık olarak dinlenmek adına biraz da normal denemek adına ocaka kadar beklicem, o zamana kadar olmazsa ocakta ice baby lerimi alırım gerçi bana tek transfer ediyolar.
canım kısmetinde varsa ikiside çözülür ikiside sağlıklı olur ama 1 tanesi bile sağlıklı çözülse olacagı varsa oluyo, pekineden yaza kalıyo diğer denemen?sizdeki problem nedir?
bu arada atlamışım kusura bakma, geçmiş olsun canım bundan sonraki ni sağlıkla kucagına alırsın inşallah..