Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhhhhh söyle aynen böyle düşünüp güzeli çağıralım guzel arkadasım. Asliyeden bahsediyorsun sanırım. Baldır o balllll.
arkadaslarhepimize guzel haftasonlari olsun
rimambo ne yapacan okadar vucut isisini cnm nasilsin bugun
Progestan ve estrofem kullanan ama transferi olmamış arkadasımız varsa vucut ısısını yazabilirmi? Birde transfer olanlar yazsın. Birde su an hiçbirşey kullanmayanlar.
gunaydin canm ne yapacasin arkadasim bunlari
arkadaslarhepimize guzel haftasonlari olsun
rimambo ne yapacan okadar vucut isisini cnm nasilsin bugun
Garip garip seyler okuyorum kızlar. Bosverin zaten. Düştü ateşim. ))
fazla okuyup kafanı fazla karıştırma tatlım aynı şeyi ben yapmıştım önceki transferimde daha çok kafamız karışıyor ve kendimizi dinliyoruz olmayan sıkıntılarımız çıkıyor.boşveeeerrrrr keyfıne bak tatlımmmmm iyi eğlenceler bende bugün sinamaya gidicem biraz gülelim öyle değilmiii hükümet kadını tavsiye ederim 1. güzeldii
İyiyim tatlim. Edilme dışlarda kahvaltidayiz arkasından birde sinema. Sen nasılsın.
iyi hafta sonlari..
sagol cnm senin nasil gidiyor
Kızlar ben Gezmekle kotu yapmiyorumdur dimi. Siz yatiyormusunuz. ((
Kızlar film superdi. Tavsiye ederim. İlk yari abartılmış sahnelerle güldürme çabasında olsada ikinci yari abartmadan gülmekten çatlatıyor. Kafam dağıldı iyi geldi iyikide gitmisim:)))
ilk yarida biraz sikiciydi ikinci yari daha guzeldi bizde ona gittik.
cnm sen nasil mutlu olacaksan oyle davran benim kendi fikrim bence kafan dagilmis biraz en azindan dikkat ettikten sonra bi sorun olacagini duşunmuyorum cnm bende evde bi fiil yatmiyorum ufaktan ev isi bile yapiyorumKızlar ben Gezmekle kotu yapmiyorumdur dimi. Siz yatiyormusunuz. ((
iyi gidiyor biraz karnim agriyordu sabah ama simdi iyiyim.bugun disari cikip sinemaya gittik..
dondurulmus embriyo1494]Özsen bugün senin kacinci günündu canim.