Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahceci hastasiyim ben canim. İki blast embriyo. Senin kac embriyo transfer edildi. Ve hangi hastane
batıbahat hastanesi FUAT ESEROL. iki embriyo transfer edildi.
mrb cnm iyi aksamlar sukur bebislerimi aldim cnm dogru soyluyorsun beklemek en zor yani ama inss hepimiz için hayirlisi olur insss
günaaydınnnnn kızlar
canim allah herkesw hayirlisini versin.benim transfwrimin 3, guni
insallah huzel habwrlwr aliriz
günaydın canım...nerelerdeydin???ne zamandır yoktun???nasılsın???
hayırlı olsun ozsen rahat ol inşaallahh pozitif olur arkadaşım
merhaba yeşbü iyiyim sen nasılsın perşembe günü kalp atışlarımızı dinledik çok şükür 1cm olmuş bebeğim teyzesi çarşamba günü hafif lekelenmem oldu kahverengi hemen aradım dr umu ertesi gün gittik çok şükür iyiymiş bebişim iğne verdi dinlen 2 3 gün dedi öle işte sen nasılsın canım
hoşgeldin canım aramıza...inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur...
canım iyi olmana sevindim...bol bol dinlen şekerim...bende iyiyim çok şükür....birde bebeğimiz iyi olduğundan emin olsam keşke...aklımda bir türlü çıkaramıyorum.....işte kalbi atmaya devam ediyor mudur....gelişimi nasıldır...falan filan....27 sinde kontrolüm var....zaman geçmek bilmiyor.... ((
hepimiz için hayırlısı insallah rahat olucam diyorum ama olmuyor.zaman zor geçiyor.
hep dinleniyorum canım o korkular hiç bitmiyo kii kucağımıza alana kadar da bitmicek sanırım hatta daha sonrasında bile ama allahımıza emanet bebeklerimiz inşaallahhh hiç bişeycik olmucak elin karnında hep dua et gece kalkınca da et öpüyorum
gunaydin arkadaşlar hpimiz icin guzel bir hafta sonu olsun inss
gunaydin arkadaşlar hpimiz icin guzel bir hafta sonu olsun inss
..Bahceci hastasiyim ben canim. İki blast embriyo. Senin kac embriyo transfer edildi. Ve hangi hastane
arkadaslar kac kisiyiz mujdeli haberi bekleyen
..
arkadaslar kac kisiyiz mujdeli haberi bekleyen
Aslında 4. Ama sibel2332 epeydir yok. Yani transfer den beri. Sen nese ben var. Daimi online. :)))
benim ayin ondokuzu sizlerin kacindaAslında 4. Ama sibel2332 epeydir yok. Yani transfer den beri. Sen nese ben var. Daimi online. :)))
günaaydınnnnn kızlar