Dondurulmus embriyo.

Yüregine saglik canim o kadar güzel anlatmissin kii icimde yasadim.. Rabbim tez vakitte evladina kavustursun insallah hic kimsenin kucagi bos kalmasin..

kızlar test sonucum 199.6 çıktım bugün doktorumu arıcam ne diyeceğini çok merak ediyorum inş güzel şeyler duyarım

kızlar test sonucum 199.6 çıktım bugün doktorumu arıcam ne diyeceğini çok merak ediyorum inş güzel şeyler duyarım

Hadi gozun aydin canim, masallahhhh

Kacinci gun degeri, donmus transferimiii

Ayyy cok srvindim masallahhh, rabbim saglujli sihatli kucagibada almayi nasip etsin ins.

Tebrikler kızlar. Telefondan girdiğim için halay ikonları yapamıyorum. Size zahmet gözünüzde canlandırın. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin fıstık Senin duan kabul olur nede olsa hamilesin
Sonucunda süper çıkmış maşallahhhh Allahım sizi nazarlardan saklasın

Allahım bi güzel haber daha Canım çok sevindim sana ve bebişinede kocaman bi maşallahhhh
2014 çok güzel bi yıl olacak ben bu yıl bebek haberleri çok okumaya başladım darısı bizlerin başına inşallahhhhhh

canım çok güzel çok içten ifade etmişsin duygularını aslında hepimizin duygularına da tercüman olmuşsun Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahhh

benim sonuç açıklanacağında senin transferin olacak hadi hayırlısı rabbim bu çabalarımızı ödüllendirsin inşallah :) belki karşılaşırız yine :)

Evet öyle olacak gibi canım hayırlısı hakkımızda sen hamile kalabildin şansın daha yüksek rahminde bir sorun olmadığını gösterir bu inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın canım ben bilmiyorum bile gebe kalabiliyor muyum ama histereskopi yapıldığı için daha çok umut var daha çok kalınlaşmasına yardım eder belki. Sağlıklı da çözünürse dahasını dert etmem Allah'a kalmış ol derse olacak.

Ya canım bende sende okuduktan sonra çok önem veriyorum dondurulmuş tedavisinde şimdi bir içiyorum sonra iki ve üçe çıkacak alarm kurdum her akşam aynı saatte içiyorum. İlk tedavimde aynı saatlerde içmemiştim 3 taneydi günde transferden sonra hatta bir ere unuttuğum bile olmuştu öğlen ki hapımı o kadar dert etmemiştim şimdi alarm çalar çalmaz sarılıyorum hapa. Kaynanama gidicez bu akşam önce eve gidip lucrini vurucam yarım saat sonra da hapı içiyorum çantama attım hemen akşam orada içerim diye. İnşallah bu sefer olacak canım çünkü tutunmuş zaten rahminde bir sorun yok sadece ilacı güzelce alacaksın bu sefer.

Dondurulmuş tedavisi için okuduğum makalelerde şans tazeye göre azalıyor diyorlar ama hiçte öyle değil burada örneğini görüyoruz. Doktorum da öyle dedi özellikle pco olan e2 değeri yükselen hastalar için dondurulmuşlar bir nimet yumurta gelişmiyor, östrojen yükselmiyor kalite etkilenmiyor, iğnelerdi, toplamaydı derken yıpranmıyoruz daha az hormon alıyoruz. Ben taa 31 ocakta gidicem mesela bir daha sık sık kontrole gitme stresi yok ayrıca rahim daha iyi hazırlanıyor. İnşallah herkes teker teker pozitifi görecek. Benim tek emin olamadığım rahmimin yeterli kalınlıkta olup olmayacağı doktorlar 7 ile de yapıyorlar ama en az 8 olması en ideli hatta bence transfer için 9 olmalı ancak 6 ile bile tutan var okudum. Benim çok yükselen östrojene rağmen en son kontrolde 7 idi transferde kaçtı bilmiyorum ama Allah ol dedikten sonra da hiçbir önemi yok. Transfere birkaç gün kala ananasa başlayın kaç arkadaşımın o şekilde tuttu transfer günü ve sonraki birkaç gününde de tüketin tutunmayı kolaylaştırıyor

[QUOTE=dejavu_one;33620494
Çok tşkederim canım evet hislerimiz derin yoğun ve çoşkun bu yıl bebeklerimiz olacak

Bende katılıyorum cnm yazdıklarına benimde transferim dondurulmuşlardan olcak ocağın 29 da hepimize Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versin. ...

Tebrikler kızlar. Telefondan girdiğim için halay ikonları yapamıyorum. Size zahmet gözünüzde canlandırın. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sagol ribambocum bende genelde telefondan girdigim icin anliyorum seni canlandiririz biz aminnn insallah canim bu arada bisey sorcaktim sana bulantilarin fln ne zaman basladi senin? Bende hic bisey yok ya cok endiseleniyorum ne gögüslerimde ne karnimda sifir sanki hic bisey yokmus gibi :18: Bu arada simdi nasilsindir umarim daha iyisindir?

Amin fıstık Senin duan kabul olur nede olsa hamilesin
Sonucunda süper çıkmış maşallahhhh Allahım sizi nazarlardan saklasın

Her zaman dualarimdasiniz kuzumm ayy sanki hamile degilim gibi hicbisey hissetmiyorum hayirlisiyla bi keseyi görebilseydimm :44:
Aminnn canimm hadi sizleride bekliyorumm Hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim insallahh

Başladım :) dondurulmuşlar var onlar için cuma kontrol var 29 da da yolunda giderse transfer olacak inşaallah Âmin :)

Ayy hadi hayirli olsun canim Allah yardimcin olsun insallah bebislerin sana simsiki tutunur 9 ay hic birakmazlarr
Rabbim islerini rast getirsinn hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Her zaman dualarimdasiniz kuzumm ayy sanki hamile degilim gibi hicbisey hissetmiyorum hayirlisiyla bi keseyi görebilseydimm :44:
Aminnn canimm hadi sizleride bekliyorumm Hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim insallahh

Az kaldı cnm hemen arkadndan geliyorum bende hamileyim yazıcam allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…