Dondurulmus embriyo.

Ayyyyy çoook sevindim yaaaa maşallah
Test sonucun kaç çıktı cnm Kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhhhhhhhhhhhh

Canimmm cok sagoll darisi hepinize insallahhh Allahim isteyen herkese nasip etsinnn 😊 suan hala tedirginim kalp atisini duymadan tamam diyemiycem sanirim biliyosun ilkinin kalbi atmadigi icin kaybetmistim insallah bu defa Rabbim tamamina erdirir kucagima alirim.. 15. Gün degerim 2400 cikti 😊 insallahhhh canim benimmm hep dualarimdasiniz sizlerinde müjdeli haberlerini bekliyorummm 😄

gözün aydın canım .ALLAH tamamına erdirsin inşaALLAHçok sevindim çoookkkkk.Rabbim vaktinde kucağına almanı nasip etsin

ÇOK GÜZEL MAŞALLAH :)keseyi ne zaman göreceksiniz veya göndün mü? kalp atışını da hayırlısı ile duyarsın canımmmmm :)

canım endişelenme tadını çıkar inşaALLAH herşey çok güzel olacak.bende bugün adet oldum 3.günü gel demişti doktorum çarşamba gününe randevu almıştım dr. perşembe görüşelim dedi....bana yol gözüktü

kızlar canan dan bir haber yok mu?bugün testini tekrarlayacaktı.inşaALLAH herşey yolundadır...

ÇOK GÜZEL MAŞALLAH :)keseyi ne zaman göreceksiniz veya göndün mü? kalp atışını da hayırlısı ile duyarsın canımmmmm :)

Keseyi daha görmedik canimm cuma günü gidecegim doktora =) insallahhh kuzummm hayirlisiyla bi duyarsam o zaman ayaklarim yerden kesilir herhalde =) insalahhh sizinde bebisler tez vakitte gelirler hep beraber güzel hamislik geciririzz =))

Bugün senin için birkez daha hesaplaştım kendimle, geçmişimle,sevgilerimle, sevmediklerini...bugün senin için tüm gücümü toplayıp sarıldım yeni başlayacak güne umutla...Affettim kuranları, yıkankarı...ve özürdiledim üzdüklerimden...Barıştım senin için önce kendimle sonra herkesle ve herşeyle...Bugün birde gördüm ki yavrum daga cisminin varlığı düşmeden dünyama tüm gücümü senden alıyorum... Bugün senin için kimbilir kaçıncı kez el açtım Rabbime...Yalvardım ağladım dinlendim biçare seni istedim...Bugün senin için güzel yarınlar düşledim...
Made in 'bibukle'

Insallahh canimmm 😊 hadi hayirlisi olsun tatlim insallah bu defa kuzucuklarin kök salip seni 9 ay hic birakmayacaklarr insallahhh😄 kalbimde dualarimda sizlerle Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Insallahh canimmm 😊 hadi hayirlisi olsun tatlim insallah bu defa kuzucuklarin kök salip seni 9 ay hic birakmayacaklarr insallahhh😄 kalbimde dualarimda sizlerle Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

ALLAH C.C razı olsun canım nannacım inşaALLAH bu sene bizim anne olma senemizdir

çok güzel canım

canım çok güzel ifade etmişsin rabbim kucağını doldursun :)

Keseyi daha görmedik canimm cuma günü gidecegim doktora =) insallahhh kuzummm hayirlisiyla bi duyarsam o zaman ayaklarim yerden kesilir herhalde =) insalahhh sizinde bebisler tez vakitte gelirler hep beraber güzel hamislik geciririzz =))

inşallah canımmmmmm çok güzel birşey kalp atış sesi :) rabbim herkese duyursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…