Dondurulmus embriyo.

Kızlar 3 gündür yoktum biraz kafa dinlemek için tatile çıktık eşimle
geçmişi pek okuyamadım inşallah güzel haberler vardı

canım çok iyi yapmışsın.hoşgeldin cananve nanna pozitif sonuç aldılar bugün testleri vardı ama ikiside cevap yazmamış

benim sonuç açıklanacağında senin transferin olacak hadi hayırlısı rabbim bu çabalarımızı ödüllendirsin inşallah :) belki karşılaşırız yine :)

Cnmm hayırdır inşallah :18:

canım benim gebeliğim bio kimyasal oldu.68,5 dan 17 ye düştü.doktorum estrofem kullnmadığım için embriyoların tutunduğunu ama köklenmek için rahim uygun olmadığı için düşüşe geçti dedi.bugün adet oldum çarşamba günü randevum var doktorum ara vermeden devam dedi

canım ben estrofemin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum şimdi daha dikkatli davranıyorum burada birbirimizden ne çok şeyler öğreniyoruz :) sen nasılsın? hemen başlayacaktın sanırım :)

Deme yaaaaa çok üzüldüm
Cnm sen ne kadar güçlü birisin hayran kaldım sana senin gibi olmak çok isterdim hemen tedaviye başlamanada çok sevindim benim hala kanamam devam ediyor nerdeyse 1 ay oldu çok korkuyorum bi problem mi var diye:18:Artık bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum

canım çok iyi yapmışsın bu tatiller tedaviyi olumlu etkiliyor :)

Cnm tatil iyi geldi ama kanamam çok uzun sürdü kimyasal gebelikten sonra nerdeyse 1ay sürdü bitmek bilmedi
Tedaviye mart gibi başlıcam sanırım biran önce başlasam keşke
Sen ne durumdasın cnm tedaviye başladın dimi kusura bakma fazla takip edemdim

canım ben estrofemin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum şimdi daha dikkatli davranıyorum burada birbirimizden ne çok şeyler öğreniyoruz :) sen nasılsın? hemen başlayacaktın sanırım :)

AMAN CANIM SAKIN UNUTMA O İLACIHAYATIMDA UNUTMAYACAĞIM BİR KABUS OLDU O İLAÇ BANA CANIM ÇARŞAMBA GÜNÜ GİTTİĞİMDE BÜYÜK BİR İHTİMAL BELLİ OLUR TEDAVİYE BAŞLAYIP BAŞLAMAYACAĞIM DOKTORUM BAŞLARIZ DEDİ AMA BAKALIM MUAYENEDEN SONRA NE OLACAK.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERİR İNŞAALLAH

canım benimbirbirimizden farkımız yok.doktorum dedi ara verme sakın adet olunca gel başlayalım bugün iş başı yaptım gelip beni tebrik ediyor arkadaşlar o zaman üzüldüm dedim maalesef gebelik negatif insanlarda ne diyeceğini şaşırdı.bugün zorlandım ama alıştım sende güçlüsün canım.adetin bitsin yine deneyeceksin.kanamanın devam etmesi ile alakalı doktorunu arasan canımbu sene hepimiz annelik yolunda ilerlemiş olacağız

benim ctesi transferim olacak cuma istanbula gideceğiz heyecan ve korku bir arada :) adet uzun değil mi? benim doğumdan sonra 37 gün sürdü ona bile fazla dedi herkes :) inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız bu yıl :)
geçen özltk yazdım yaz gününde kışa döndü hayatım inşallah bu kış gününde yazım geri gelecek :)

Benim arayacak bi doktorum yok artık doktorum ayrılmış
Çok kötü oldu ne yapacağımıda bilmiyorum allah yardımcımız olsun cnm inşallah güzel haberler alırızda bugünleri birazn önce unuturuz

canım ben sorumsuzdum ilaç konusunda ama senin yazdıklarından sonra eşime söyledim takibe aldı beni :)

canım çok iyi yapmışsın.hoşgeldin cananve nanna pozitif sonuç aldılar bugün testleri vardı ama ikiside cevap yazmamış

Geldim kizlar giremedim bi türlü.. Test sonucum cikti cok sükür kanda da pozitifi gördüm. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarimdasiniz hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz destekleriniz sayesinde hep icimde umut oldu, korkuya kapildigim anlarda hep beni rahatlattiniz iyiki burayi kesfetmisim.. Sizler nasilsiniz görüsmeyeli?

Cnm herşey yolunda olur en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın inşallahhhhhhh
Banada çok uzun geldi doktorumda ayrılmış soracak kimsede kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum:18:
Gittiğim merkeze bi gidicem yüz yüze konuşmak için bakalım beni neler bekliyor:44:

canım ilk gün zor oluyor ben de 20. gün işe başladım bilmeyenler bebeği nereye bıraktın demişti o zaman çok zordu ama buna bile alışıyorum artık bebeğim ve öldü kelimesini aynı cümlede kullanabiliyorum rabbimin bu sınavını da layığıyla geçeceğiz inşallah :)

oooooooooooooooooooooooooooo çok güzel hayırlı olsunnnnnnn RABBİM KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNNNN :)

Kızlar 3 gündür yoktum biraz kafa dinlemek için tatile çıktık eşimle
geçmişi pek okuyamadım inşallah güzel haberler vardı

Canimm hosgeldin :) bende seni merak ediyodum yoktun bi kac gündür. Cok iyi yapmissiniz kafani dagitmissindir arada gerekiyo gercekten :))

Ayyyyy çoook sevindim yaaaa maşallah
Test sonucun kaç çıktı cnm Kolay bi hamilelik yaşarsın inşallahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…