- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
sağol Tubacım inşaALLAH yola devam hakkımızda hayırlısı canım
Kızlar 3 gündür yoktum biraz kafa dinlemek için tatile çıktık eşimle
geçmişi pek okuyamadım inşallah güzel haberler vardı
Ben işte cuma akşam regl oldum c.tesi gittim öbür odadaydım ben karşısında bir oda daha var ya ıraya aldı bizi belki de karşı odada da sen vardın benden çnce ya daa sonra girmiş olabilirsin. Lucrin kullanıyordum kullanmaya devam edicem son kontrole kadar bir de estrofem kullanıcam 31 ocakta kontrol var 6 şubat gibi de transfer olur dedi bakalım. Evet güleryüzlügüven veriyor insana kızlar benide tanıyor hemen hoşgeldiniz filan embriyoloğuna kadar hayırlısıyla tutsun canım sağlıkla kucağına al bu sefer. Bak seninde histereskopiden sonra tutmuş benimde olur inşallahh.. Benim daha ar yanii ancak bir ay sonra sonucu almış olurum. Napalım bekleriz senin az kalmış güzel haberlerini alırız inşallahhh
Cnmm hayırdır inşallah :18:
canım çok iyi yapmışsın.hoşgeldincanan ve nanna pozitif sonuç aldılar bugün testleri vardı ama ikiside cevap yazmamış
canım benim gebeliğim bio kimyasal oldu.68,5 dan 17 ye düştü.doktorum estrofem kullnmadığım için embriyoların tutunduğunu ama köklenmek için rahim uygun olmadığı için düşüşe geçti dedi.bugün adet oldum çarşamba günü randevum var doktorum ara vermeden devam dedi
canım benim gebeliğim bio kimyasal oldu.68,5 dan 17 ye düştü.doktorum estrofem kullnmadığım için embriyoların tutunduğunu ama köklenmek için rahim uygun olmadığı için düşüşe geçti dedi.bugün adet oldum çarşamba günü randevum var doktorum ara vermeden devam dedi
canım çok iyi yapmışsın bu tatiller tedaviyi olumlu etkiliyor :)
canım ben estrofemin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum şimdi daha dikkatli davranıyorum burada birbirimizden ne çok şeyler öğreniyoruz :) sen nasılsın? hemen başlayacaktın sanırım :)
Deme yaaaaa çok üzüldüm
Cnm sen ne kadar güçlü birisin hayran kaldım sana senin gibi olmak çok isterdim hemen tedaviye başlamanada çok sevindim benim hala kanamam devam ediyor nerdeyse 1 ay oldu çok korkuyorum bi problem mi var diye:18:Artık bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum
Cnm tatil iyi geldi ama kanamam çok uzun sürdü kimyasal gebelikten sonra nerdeyse 1ay sürdü bitmek bilmedi
Tedaviye mart gibi başlıcam sanırım biran önce başlasam keşke
Sen ne durumdasın cnm tedaviye başladın dimi kusura bakma fazla takip edemdim
canım benimbirbirimizden farkımız yok.doktorum dedi ara verme sakın adet olunca gel başlayalım bugün iş başı yaptım gelip beni tebrik ediyor arkadaşlar o zaman üzüldüm dedim maalesef gebelik negatif insanlarda ne diyeceğini şaşırdı.bugün zorlandım ama alıştım sende güçlüsün canım.adetin bitsin yine deneyeceksin.kanamanın devam etmesi ile alakalı doktorunu arasan canım bu sene hepimiz annelik yolunda ilerlemiş olacağız
AMAN CANIM SAKIN UNUTMA O İLACIHAYATIMDA UNUTMAYACAĞIM BİR KABUS OLDU O İLAÇ BANA CANIM ÇARŞAMBA GÜNÜ GİTTİĞİMDE BÜYÜK BİR İHTİMAL BELLİ OLUR TEDAVİYE BAŞLAYIP BAŞLAMAYACAĞIM DOKTORUM BAŞLARIZ DEDİ AMA BAKALIM MUAYENEDEN SONRA NE OLACAK.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERİR İNŞAALLAH
canım çok iyi yapmışsın.hoşgeldincanan ve nanna pozitif sonuç aldılar bugün testleri vardı ama ikiside cevap yazmamış
benim ctesi transferim olacak cuma istanbula gideceğiz heyecan ve korku bir arada :) adet uzun değil mi? benim doğumdan sonra 37 gün sürdü ona bile fazla dedi herkes :) inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız bu yıl :)
geçen özltk yazdım yaz gününde kışa döndü hayatım inşallah bu kış gününde yazım geri gelecek :)
canım benimbirbirimizden farkımız yok.doktorum dedi ara verme sakın adet olunca gel başlayalım bugün iş başı yaptım gelip beni tebrik ediyor arkadaşlar o zaman üzüldüm dedim maalesef gebelik negatif insanlarda ne diyeceğini şaşırdı.bugün zorlandım ama alıştım sende güçlüsün canım.adetin bitsin yine deneyeceksin.kanamanın devam etmesi ile alakalı doktorunu arasan canım bu sene hepimiz annelik yolunda ilerlemiş olacağız
Geldim kizlar giremedim bi türlü.. Test sonucum cikti cok sükür kanda da pozitifi gördüm. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarimdasiniz hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz destekleriniz sayesinde hep icimde umut oldu, korkuya kapildigim anlarda hep beni rahatlattiniz iyiki burayi kesfetmisim.. Sizler nasilsiniz görüsmeyeli?
Geldim kizlar giremedim bi türlü.. Test sonucum cikti cok sükür kanda da pozitifi gördüm. Rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin dualarimdasiniz hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz destekleriniz sayesinde hep icimde umut oldu, korkuya kapildigim anlarda hep beni rahatlattiniz iyiki burayi kesfetmisim.. Sizler nasilsiniz görüsmeyeli?