Dondurulmus embriyo.

Ayy hadi hayirli olsun canim :KK16: Allah yardimcin olsun insallah bebislerin sana simsiki tutunur 9 ay hic birakmazlarr :KK16::KK16:
Rabbim islerini rast getirsinn hayirli haberlerini bekliyoruz canim :KK49::21:
Allah razıolsun canım inşaallah Rabbim hepimize gönlümüzün muradını nasipetsin inşaallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar

5.gün embriyosu transfer edildi fakat olmadı gebelik. Şimdi 1i 5.gün diğeri 6.gün 2 tane donmuş embriyom var.Şubat adetimle bunun tedavisine başlayacağım. Tek mi transfer edilse acaba çift mi buna karar veremiyorum. Bide donmuşla şans daha mı yüksek?Rahim daha iyi hazırlanıyormuş. Yumurta toplama ve iğnelerden kurtulmuş oluyor düşünceleriniz nelerdir?

merhaba arkadaşlar

5.gün embriyosu transfer edildi fakat olmadı gebelik. Şimdi 1i 5.gün diğeri 6.gün 2 tane donmuş embriyom var.Şubat adetimle bunun tedavisine başlayacağım. Tek mi transfer edilse acaba çift mi buna karar veremiyorum. Bide donmuşla şans daha mı yüksek?Rahim daha iyi hazırlanıyormuş. Yumurta toplama ve iğnelerden kurtulmuş oluyor düşünceleriniz nelerdir?

:KK43: canım test günün olduğunu bildiğim için girdim topiğe çok üzüldüm canım inaşşallaaah dondurulmuşlarla hamiş olursun şubattaa,
benimde yarın test günüm çok korkuyorm, zaman daraldıkça umudumuda kaybediyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı 2embriyo transfer edilmiş açıkta olsa 2.çizgi çıkardı sanırım olsa gerçekten çok korkuyoruuuuuumm:18::18::18::18::18::18::18:

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederi rabbim isteyen herkeze nasip eder inş benim 5. gün embriyosu dondurulmuş haftaya perşembe keseyi görmeye gitcem inş rabbimin izniyle keseyi görebiliriz korku ve heyecan bi arada ne kadar zor geçiyo bu süreç allah sabır versin hepimize

Bende katılıyorum cnm yazdıklarına benimde transferim dondurulmuşlardan olcak ocağın 29 da hepimize Rabbim gönlünün muradını tez zamanda versin. ...

Benim doğumgünüm 28 Ocak çok istedim transfer o güne denk gelsin ama olmadı regl geciktiği için kısmet..

İnşallah güzel haberlerini alırız canımm :KK34:

:KK43: canım test günün olduğunu bildiğim için girdim topiğe çok üzüldüm canım inaşşallaaah dondurulmuşlarla hamiş olursun şubattaa,
benimde yarın test günüm çok korkuyorm, zaman daraldıkça umudumuda kaybediyorum:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı 2embriyo transfer edilmiş açıkta olsa 2.çizgi çıkardı sanırım olsa gerçekten çok korkuyoruuuuuumm:18::18::18::18::18::18::18:

korkunun ecele faydası yok canım :KK5: bende korktum eşim akşam sürükledi yaptıralım diye ben korkumdan gidemedim 1 gece daha kendimi öyle zannedeyim dedim. Rabbim inşallah senin yüzünü güldürür ama olmazsada üzülme hayat devam ediyor bak ayağa kalktım yeni tedaviyi nasıl yaparım onu düşünüyorum.histeroskopi yapılmadı bana yapılsa daha mı iyi onu danışacağım doktora felan yeni umutlara yelken açacağız artık napalım canım herşey bizim için :KK54:

kızlar test sonucum 199.6 çıktım bugün doktorumu arıcam ne diyeceğini çok merak ediyorum inş güzel şeyler duyarım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)hep böyle hamilelik haberlerini duyalım biz de umutlanalımmmmmmmm :)

nannaaaa canim tebrik ederim harika bir haber:) orjinal mesajini bi turlu bulamadim ona kan degerin cok guzel cikmis Allah bagislasin insallah kucagina al bu defa arakadasimmm:KK52::KK52:

Sagolll canim arkadasimmm darisi basina olsun insallahhhh :KK16: Kan degerim iyi cikti ama dertler bitmiyoki simdi de kese ve kalp atisi var insallah hayirlisiyla onlarida görürüm.. Amin bitanem insallah Rabbim bu defa kucagimada almayi nasip eder.. Allahin izniyle 14 subatta da senden böyle degerler aliriz insallahh ayy o zaman daha cokk mutlu olurumm heyecanla senin ve diger arkadaslarin da güzel haberlerini bekliyorummm :KK52: hepimiz güzel hamislikler yasayalim saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallahh :KK49: :21:

Sagolll canim arkadasimmm darisi basina olsun insallahhhh :KK16: Kan degerim iyi cikti ama dertler bitmiyoki simdi de kese ve kalp atisi var insallah hayirlisiyla onlarida görürüm.. Amin bitanem insallah Rabbim bu defa kucagimada almayi nasip eder.. Allahin izniyle 14 subatta da senden böyle degerler aliriz insallahh ayy o zaman daha cokk mutlu olurumm heyecanla senin ve diger arkadaslarin da güzel haberlerini bekliyorummm :KK52: hepimiz güzel hamislikler yasayalim saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallahh :KK49: :21:

hicc stres yapma canim tadini cikar bebisine konsantre ol hersey guzel olacak diye dusun beynini vucudunu ona gore motive et super olacak zaten insallah:) keseyide gorrusun kalbinide duyarsin minnosun vakti gelince kucagina da alirsin annesi acele etme vesvese yapma:) izindeyizz bizde guzel haberlr vericez insallahhh

kızlar kan testim 303,9 çıktı transferin 11.günü sizce nasıl değer

arkadasim cok iyi gorunuyor masallah 50 nin ustu iyi diye biliyorum seninki super:) darisi basimizaaa, sizn sorununuz neydi? morfoloji sorunu olanlardan guzel haber almak beni daha da umutlandiriyorda ondan soruyorum:)

arkadasim cok iyi gorunuyor masallah 50 nin ustu iyi diye biliyorum seninki super:) darisi basimizaaa, sizn sorununuz neydi? morfoloji sorunu olanlardan guzel haber almak beni daha da umutlandiriyorda ondan soruyorum:)

canım sağol benim pıhtılaşma sorunum var bakalım kalbi atacakmı daha önce atmadı sabırsızlıkla onu bekliyorum

hicc stres yapma canim tadini cikar bebisine konsantre ol hersey guzel olacak diye dusun beynini vucudunu ona gore motive et super olacak zaten insallah:) keseyide gorrusun kalbinide duyarsin minnosun vakti gelince kucagina da alirsin annesi acele etme vesvese yapma:) izindeyizz bizde guzel haberlr vericez insallahhh

Aklima geldikce cok heyecan yapiyorum yaa o zamanda rahmimde kasilma oluyo bende kendimi sakin tutmaya calisiyorum sanirim bende bi anormallik var kimsede duymadim böyle bisey bu da bana özel galiba :KK1: Canim benim hayirlisiyla zamanim gelmistir insallah=) haklisin kuzum sabri en iyi bizim bilmemiz gerekiyo ne sabirla bekliyoruz bebislerimizi.. hadi insallahh yaa az kaldi senin de baslamana hep duamdasin hepiniz icin dua ediyorum Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu :KK16:

canım sağol benim pıhtılaşma sorunum var bakalım kalbi atacakmı daha önce atmadı sabırsızlıkla onu bekliyorum

canim bende burda ogrendim bu pihtilasma sorununu falan, aspirin ya da igne kullandiriyorlar sanirim, inslalah bu defa bebisin saglicakla gelir sana..bende her ihtimale karsi bebe aspirini kullanmaya basliycam transferimden 1 hafta once..Allah kucagina almayi nasip etsin canim..

kızlar kan testim 303,9 çıktı transferin 11.günü sizce nasıl değer

Cok güzel cikmis canim degerin Allahim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK16:
Bende kalp olayindan cok korkuyorum.. Bende ilk bebegimi kalbi atmadigi icin kaybettim insallah bu sefer hersey yolunda gidecek saglikla kucagimiza alacagiz bebeklerimizi icimizi ferah tutalim :KK49::KK16:

Aklima geldikce cok heyecan yapiyorum yaa o zamanda rahmimde kasilma oluyo bende kendimi sakin tutmaya calisiyorum sanirim bende bi anormallik var kimsede duymadim böyle bisey bu da bana özel galiba :KK1: Canim benim hayirlisiyla zamanim gelmistir insallah=) haklisin kuzum sabri en iyi bizim bilmemiz gerekiyo ne sabirla bekliyoruz bebislerimizi.. hadi insallahh yaa az kaldi senin de baslamana hep duamdasin hepiniz icin dua ediyorum Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu :KK16:

hhaha sen heyecan yaptikca oda heyecanlaniyor demekki:) kasilmalar ondandir:) canim sagol dularin icin, bende ediyorum hep, bizler yine sansliyiz koyde, kasabada ucra koselerde bir suru kadin vardir tedavi olamayip cocuk hasreti ceken..Allah hepimizin gonlune gore versin insallah..

X