canım çok güzel ifade etmişsin rabbim kucağını doldursun :)
Âmin Canımmmm tüm isteyenlerin kucağı dolsun inşaallah...beğendiğine sevindim :) iyi geceler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok güzel ifade etmişsin rabbim kucağını doldursun :)
inşallah canımmmmmm çok güzel birşey kalp atış sesi :) rabbim herkese duyursun :)
Bugün senin için birkez daha hesaplaştım kendimle, geçmişimle,sevgilerimle, sevmediklerini...bugün senin için tüm gücümü toplayıp sarıldım yeni başlayacak güne umutla...Affettim kuranları, yıkankarı...ve özürdiledim üzdüklerimden...Barıştım senin için önce kendimle sonra herkesle ve herşeyle...Bugün birde gördüm ki yavrum daga cisminin varlığı düşmeden dünyama tüm gücümü senden alıyorum... Bugün senin için kimbilir kaçıncı kez el açtım Rabbime...Yalvardım ağladım dinlendim biçare seni istedim...Bugün senin için güzel yarınlar düşledim...
Made in 'bibukle'
kızlar test sonucum 199.6 çıktım bugün doktorumu arıcam ne diyeceğini çok merak ediyorum inş güzel şeyler duyarım
Canimmm cok sagoll darisi hepinize insallahhh Allahim isteyen herkese nasip etsinnn 😊 suan hala tedirginim kalp atisini duymadan tamam diyemiycem sanirim biliyosun ilkinin kalbi atmadigi icin kaybetmistim insallah bu defa Rabbim tamamina erdirir kucagima alirim.. 15. Gün degerim 2400 cikti 😊 insallahhhh canim benimmm hep dualarimdasiniz sizlerinde müjdeli haberlerini bekliyorummm 😄
kızlar test sonucum 199.6 çıktım bugün doktorumu arıcam ne diyeceğini çok merak ediyorum inş güzel şeyler duyarım
Bugün senin için birkez daha hesaplaştım kendimle, geçmişimle,sevgilerimle, sevmediklerini...bugün senin için tüm gücümü toplayıp sarıldım yeni başlayacak güne umutla...Affettim kuranları, yıkankarı...ve özürdiledim üzdüklerimden...Barıştım senin için önce kendimle sonra herkesle ve herşeyle...Bugün birde gördüm ki yavrum daga cisminin varlığı düşmeden dünyama tüm gücümü senden alıyorum... Bugün senin için kimbilir kaçıncı kez el açtım Rabbime...Yalvardım ağladım dinlendim biçare seni istedim...Bugün senin için güzel yarınlar düşledim...
Made in 'bibukle'
benim sonuç açıklanacağında senin transferin olacak hadi hayırlısı rabbim bu çabalarımızı ödüllendirsin inşallah :) belki karşılaşırız yine :)
AMAN CANIM SAKIN UNUTMA O İLACIHAYATIMDA UNUTMAYACAĞIM BİR KABUS OLDU O İLAÇ BANA CANIM ÇARŞAMBA GÜNÜ GİTTİĞİMDE BÜYÜK BİR İHTİMAL BELLİ OLUR TEDAVİYE BAŞLAYIP BAŞLAMAYACAĞIM DOKTORUM BAŞLARIZ DEDİ AMA BAKALIM MUAYENEDEN SONRA NE OLACAK.HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERİR İNŞAALLAH
Yüregine saglik canim o kadar güzel anlatmissin kii icimde yasadim.. Rabbim tez vakitte evladina kavustursun insallah hic kimsenin kucagi bos kalmasin..
Dondurulmuş tedavisi için okuduğum makalelerde şans tazeye göre azalıyor diyorlar ama hiçte öyle değil burada örneğini görüyoruz. Doktorum da öyle dedi özellikle pco olan e2 değeri yükselen hastalar için dondurulmuşlar bir nimet yumurta gelişmiyor, östrojen yükselmiyor kalite etkilenmiyor, iğnelerdi, toplamaydı derken yıpranmıyoruz daha az hormon alıyoruz. Ben taa 31 ocakta gidicem mesela bir daha sık sık kontrole gitme stresi yok ayrıca rahim daha iyi hazırlanıyor. İnşallah herkes teker teker pozitifi görecek. Benim tek emin olamadığım rahmimin yeterli kalınlıkta olup olmayacağı doktorlar 7 ile de yapıyorlar ama en az 8 olması en ideli hatta bence transfer için 9 olmalı ancak 6 ile bile tutan var okudum. Benim çok yükselen östrojene rağmen en son kontrolde 7 idi transferde kaçtı bilmiyorum ama Allah ol dedikten sonra da hiçbir önemi yok. Transfere birkaç gün kala ananasa başlayın kaç arkadaşımın o şekilde tuttu transfer günü ve sonraki birkaç gününde de tüketin tutunmayı kolaylaştırıyor
Tebrikler kızlar. Telefondan girdiğim için halay ikonları yapamıyorum. Size zahmet gözünüzde canlandırın. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin fıstık Senin duan kabul olur nede olsa hamilesin
Sonucunda süper çıkmış maşallahhhh Allahım sizi nazarlardan saklasın
Günaydin nannacım teşekkürederim :) Âmin cümle isteyenle birlikte...
Günaydin canimm Sen ne zaman basliyosun tedavine? Insallah tez vakitte kavusursun bebislerine
Başladım :) dondurulmuşlar var onlar için cuma kontrol var 29 da da yolunda giderse transfer olacak inşaallah Âmin :)
Her zaman dualarimdasiniz kuzumm ayy sanki hamile degilim gibi hicbisey hissetmiyorum hayirlisiyla bi keseyi görebilseydimm :44:
Aminnn canimm hadi sizleride bekliyorumm Hepimiz saglikla bebislerimize kavusalim insallahh