Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar, uzun zamandır sizleri takip ediyorum fikir edinmek amaçlı. Dışarıdan bir gözle affınıza sığınarak yorumda bulunmak istiyorum. Tuğsem arkadaşımızın yorumunu ilk okuduğumda, doktora ithafen yazdığını algıladım ve halende doktorun söylemi için "amcamın oğluna gönderiyor sanki beni" dedi diye düşünüyorum. Orada yanlış anladığınızın kanısındayım. Fakat Tuğsem arkadaşım, burada konuşabildiğin gibi rahat olabileceğin bir doktor seçmeli ve seni anladığından emin olmalısın. Bir nevi doktorunla arkadaş gibi olmalısın, bizler özel anne adaylarıyız. Seni gerçekten anlayan ve seni rahatlatan bir doktoru seçmeni tavsiye ederim.

beni anladığınız için teşekkür ederim.
ulaşabileceğim mekanda maalesef iyi doktor yok gibi.(özel dahi olsa)
evli arkadaşlarımın çocukları 5-6 yaşlarında onların tavsiye edecekleri doktorlar çoktan burayı terketmiş.
çalıştığım bölümde izin alma konusunda özellikle baskı var.
tüp bebek doktorum bursa da o da kısaca bana "buraya kadar getirdim seni bundan sonra naparsan yap" modunda.

Biz sana devamlı doktora git dediğimiz için bize söylediğini düşündüm. Biz seni yanlış anladıysak kusura bakma. Kendi adıma özür dilerim bu durumdan dolayı. Kimseyi kırmak istemem...

Aa iyiki gitmişsin nasil oldun simdi serum taktilarmi
Şimdilik gerek yok seruma dedi 3 kilo almışım hamile kaldığımdan beri yani 3 ayda. Ağır yediğin içinde olur dedi. Yarın için öğün programı verdi. Bide böyle dene yine geçmezse gel dedi. İkili test için ultrason ölçümlerini yaptı. Şükür güzel çıktı. Birde ikili için kan verdim sonuç beklicem artık. Sağlıkla inşallah

Ay senin icin cok sevindim canm ya zaman ne cabuk geciyo ya üç aylik oldunuz artik dimi inşallah guzel sonuc alirsin maşallah size

Ay senin icin cok sevindim canm ya zaman ne cabuk geciyo ya üç aylik oldunuz artik dimi inşallah guzel sonuc alirsin maşallah size
Amin canım.. Allah hepimizin kucağında sağlıkla göstersin. Ayaklarımız yerden kesildi bugün 30 dk boyunca muayene etti onları görmek o kadar uzun süre çok güzeldi. Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Amin inşallah canm heleki o ultrasonda kipir kipir yapiyorlar ya birde uyuyorlar ya o kadar guzel bsy ki Allah isteyen herkese nasip etsin ya

Amin inşallah canm heleki o ultrasonda kipir kipir yapiyorlar ya birde uyuyorlar ya o kadar guzel bsy ki Allah isteyen herkese nasip etsin ya
Evet yaaa en son rahatsız oldular resmen el kaldırdılar. Doktor diyo el sallıyorlar bize gidelim diye :))) Artık aynı karede göremiyoruz büyüdükleri için dedi doktor. Bu söz bile o kadar güzel geliyor ki insana. Gerçekten çok şükür. Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu

Maşallah bebişlere hereketliler ozmn canm cinsiyet tahmininda bulundumu doktor

Amin inşallah canm bnde hp kiz hissediyordum esim erkek hissediyordu bi baktik ki erkekmis saglikli olsunlarda
Benimkide bugün çok zorladı doktoru. Bence bu erkek bence bu kız diye diye delirtti kadını. Aynen canım dediğin gibi sağlıklı olsunlarda. Ben tüp bebek doktorumu değiştirdim bugün Yeni bir doktora başladım. Tüp bebek doktorum çok yoğundu çok zorlanıyordum. İyiki değiştirmişim. Bugün çok memnun kaldım bayandan

Canm bnde degistricem galiba doktorum cok ama cok iyi ama ayrntili ultrason test falan icin kendi anlasmali ozel yerlere gonderiyor oralarda bayag pahli ayrntili 1000tl bn o kadar paraya yaptramam dedim sadece ordan istiyorum dedi bn genede ona bsy demeden bugun 40tlye bi yerde yaptrdim duyunca ne diycek bilmiyorum hic degtrmk istemiyorum ama bazen cok pahli geliyo bana ne yapsam bilemiyorum

Benimde hem pahalı dediğin gibi,hem kendi dediği yerde yaptırmadığım zaman sonucu sormuyor bile. Ayrıca çok ama çok yoğun bir sürü tüp bebek hastası var. Hamileyle az ilgileniyor. O nedenle çok kararsız kaldım hep o doktor takip etti falan diye tedirgindim. Ama bugün hiç kalmadı tedirginliğim çok şükür

Hmn hmn ayni sorun bnmkide ne yapsam degsrtsemmi acaba artk o doktorla devam etmicegini soyledinmi canm bn ne yapiyim acaba ay kafam cok karisik ya

Teşekkür ederim umarım geçer bir an önce. Çok üzülüyorum sanki besleyemiyorum bebeklerimi gibi geliyor. Yiyorum ama çıkarıyorum hemen. Bu haftaya kadar çok iyi geldik sanırım kendimi nazar ettim

Yok Can'ım üzme sen kendini.. Öyle olmama rağmen bebeğim hep önden gitti, yeterki ye de sonra çıkar.. Yediğin bir kuru ekmek bile bebişlerini besler.. 4 hafta daha sabır inş az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…