Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bulantım Yok yemekten bazen bir saat sonra bazen hemen kusuyorum aniden. Yarın doktorda muayenem var. Kendi doktorumuda değiştirdim. Napsam bilemedim

Bulantım Yok yemekten bazen bir saat sonra bazen hemen kusuyorum aniden. Yarın doktorda muayenem var. Kendi doktorumuda değiştirdim. Napsam bilemedim
Demk bulanti olmadan yemkten sonra kusucaksn ama baharatli yemk yediysen de hmn kusturuyo eger cok varsa kusma serum taktrman lazim canm cunku sivi kaybedersn kusmaktan

Demk bulanti olmadan yemkten sonra kusucaksn ama baharatli yemk yediysen de hmn kusturuyo eger cok varsa kusma serum taktrman lazim canm cunku sivi kaybedersn kusmaktan
Baharatlıda yemedim dikkat ediyorum aslında ama acaba çok mu yağlıydı. Çok yok canım bir kere oldu bu akşam ama hiçbişey kalmadı içimde o derece. Yarın doktora gidicem bakayım kusmazsam beklicem muayenede sorcam ne yapmalıyım?

Ozmn oyle yap canm yoğurt ye iyi geliyor cok yagli yememeye calis birde baharatli hic yeme inşallah tekrar kusmazsin

Bn gebe kaldigimdan bu yana 8 kilo verdim bu hafta konturola gittim 1 kilo almisim ilk uc ay kilo vermek normaldr uc aydan sonra kilo almaya baslarsin bn 5 ayda kilo almaya basladim
kilo almasam iyi idi böyle iyiyim aslında.
benimde öyle git doktora haber ver diyor amcaoğluna haber veriyoruz sanki

Ozmn oyle yap canm yoğurt ye iyi geliyor cok yagli yememeye calis birde baharatli hic yeme inşallah tekrar kusmazsin
dün menümde yoğurt vardı.açlıktan midem bulanınca yoğurtta bastırmadı içimi.

[QUOTE="tugsem_10, post: 52716304,
benimde öyle git doktora haber ver diyor amcaoğluna haber veriyoruz sanki

Bsy sorucam burda bsy olursa git doktora haber ver diyoruz ya oyuzdenmi boyle yaziyosun biz burda azmi cokmu bsy bildigimiz icin doktoruna haber ver diyoruz yani keyfimizden degl cok kustugun zmn zaten doktora gitmen lazim
Tövbeler olsun bu saatten sonre burda kimsenin işine karışmam

Kızlar slm bende tüp bebek tedavisine başladım cumartesi yumurtalarımı toplayacaklar bende embriyoları dondurtmayi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Hamiş kalan arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı inşallah.

Liviya cım sıkma canını. Açıkçası arkadaşın konuşması,tutumları biraz garip. Ben danışmak istedim sana sen benden önde gidiyorsun daha tecrübelisin diye. Şimdi kahvaltı edicem tekrarlarsa yine randevum var zaten bugün gidicem hemen. Arkadaş biraz rahat bu konuda bizlere göre

Yani cok şaşırdım canm ya bn ona kotuluk olsun diye dememistim bu kadae tedaviyle oldu diye hp git hastaneye diye israr etmistim yani kendisi bilir ne yapmak isterse yapar bn cok kotu bulantilar kusmalar yasadim su dahi icimedigim icin cok sivi kaybettim bir gunde 4 tane serum takildi oyuzden dedim canm eger cok varsa gitmekte fayda var diye inşallah gecmistr canm simdi nasılsın

Onun durumu benden ciddi canım sonuçta lekelenme yani. Kolay bulmadık bebeklerimizi biz. Şimdi iyiyim kahvaltı yaptım bir sıkıntı yok. Ama sorcam bugün doktora tabi.

Onun durumu benden ciddi canım sonuçta lekelenme yani. Kolay bulmadık bebeklerimizi biz. Şimdi iyiyim kahvaltı yaptım bir sıkıntı yok. Ama sorcam bugün doktora tabi.
Aynen canm artk karismicam bu arada iştehen nasil iyimi artk bulanti kusmayla yavrun kendini hissetrmeye başlamış annesi

Aynen katılıyorum canım dediklerine

Aynen katılıyorum canım dediklerine
Burda hic birimiz bir birimizi tanimiyoruz canm ama hp bilgi alışverişinde bulunuyoruz bnm bilmedigim seyleri sz anlatiyorsunuz bnm bilgim olan seyleri bn anlatiyorum ama hic kimseyi hayal kırıklığına uğramasını istemiyoruz gerçeği söylemek gerekiyorsa kırıldım arkadaşa ya

burda anlamadim benim yazimdan mi almis benim yazimla mi karışmış.anlamadim ben biri bana mi yazmış

Yapmış olduğun şu yorumundan bahsediyorduk:
ama yazizin geri kalani benim degil ki başka yazı ile karışmış.ikincisi de o amcaoğlu doktora dedim.doktorun ilgisizliğini soylemek için.konuşmak yerine bana sorsaydınız asıl ben size kirildim şimdi su zamana kadar yaziyorum.sormasam diyen yok geriye döndüm bulamadım da o yorumları.

Canını sıkma canım, herkes bizim gibi ince düşünemiyor malesef. Ben de kırıldım ama boşver. Ben öncesinde arkadaşa defalarca çörekotu yağı kullanmaması gerektiğini belirttiğim halde, inanmadı, araştırmadı bile, kullanmaya devam etti. En son dayanamadım, arkadaşı tanımadığım halde içim rahat etmedi. İnternetten yazı buldum gönderdim de öyle inandı galiba, kullanmayı bıraktı o zaman. Tabiki her söylenene kimse inanmasın ama en azından bir şeyi kırk defa diyorsak da bir araştırıp doğrusunu bulmak gerekir diye düşünüyorum. Bu konu da içimde kalmıştı. Yeri gelmişken belirtmiş olayım...

Aramanıza gerek yok, çok eskide değil 217.sayfada. Ayrıca yukarıda da alıntılamıştım yazdığınız yorumu. Nasıl bulamadınız anlamak mümkün değil cidden...

Kimseye kötülüğüm zararim dokunmadigi halde pek iyi niyetli de olunmadigini görüyorum.üstüme iftira atanlari allaha havale ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…