Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

bende trasnferimi oldum bugunnn 12 gunluk bekleyis beni bekliyor :) simdi eve gelip anca dinlenmeye basladim yaa o yuzden biraz stres yaptim bisi olmaz demi bide normal yatiyorum bacaklarimi falan dikmiyroum oyle allahim tamamini getirir insaallah

bende trasnferimi oldum bugunnn 12 gunluk bekleyis beni bekliyor :) simdi eve gelip anca dinlenmeye basladim yaa o yuzden biraz stres yaptim bisi olmaz demi bide normal yatiyorum bacaklarimi falan dikmiyroum oyle allahim tamamini getirir insaallah
Canm hayirli olsun inşallah guzel olumlu haber alirsin bsy olmaz canm stres yapma bnde trasnerin ikinci gunu aglamistim stresten kismetinde varsa takla atsanda bsy olmazRobbim isteyen herkese nasip etsin amin

Canm hayirli olsun inşallah guzel olumlu haber alirsin bsy olmaz canm stres yapma bnde trasnerin ikinci gunu aglamistim stresten kismetinde varsa takla atsanda bsy olmazRobbim isteyen herkese nasip etsin amin
amin cnm bnm sagolasin rbbom insaallh her isteyene nadip eder

Konuştum içim rahatladı biraz. Sağlık ocağındaki doktor aklımı aldı diyebilirim. İkiz gebelikte bu kadar yükseklik normalmiş. Ama yinede dahiliyeye görünücem her ihtimale karşı.. çok geçmiş olsun canım açıkçası benimde boğazım ağrıyor 3 gündür taze portakal suyu limon sıkıp içiyorum umarım düzelir. Yoksa başvurcam doktora

Hayırlı guzel sonuclar insallah nerde yapildi transfer kacinci gun embriyosu kacinci denemen

Canm banada poliklinik teki doktor cok yuksek tsh hormonun boyle olmamasi gerekiyor demisti aklim cikmisti transferim ertelenicek diye ama cok şükür okadar kotu deglmis oyuzden sen sknti yapma cunku bnmde bildigim ikiz gebelikte tek gebelige gore hersey değişik oluyo ikiz oldugu icin o kadar yüksek cikmis korkulucak bsy yok ilac falan yazdimi

Dahiliyeye çıkmam gerekiyor canım randevu almadım daha. Arabamda bozuldu. İkili sonuçları çıksın aynı anda gideyim diyorum hastaneye. Gitmişken onuda yorumlatayım

Dahiliyeye çıkmam gerekiyor canım randevu almadım daha. Arabamda bozuldu. İkili sonuçları çıksın aynı anda gideyim diyorum hastaneye. Gitmişken onuda yorumlatayım
Anladim canm biran once randevu al baktr da icin rahat etsin kendine cok iyi bak canm bol bol meyve ye bn hic bsy yemedigim icin suan bağışıklığım cok zayif düşmüş hatta dogumdan sonra bademcigimi kesin aldr dedi doktor Allah saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin

iy aksamlar emriyolarinuzi kaca dondurdunuz bi dahaki sene icin
Bizim embriyolarımız dondurulduğunda ilk 3 yıl için belli bir miktar para ödemiştik. Şu an tam hatırlayamıyorum miktarını. Bu 3 yılın dolmasına az bir süre kala tekrar 1 yıl daha uzattık, bunun için 400 TL ödedik. Bundan sonraki her uzatılacak yıl için 400 TL olduğu söylendi. İlk 3 yıl daha uygun bir fiyata dondurulmuştu ama tam hatırlayamıyorum...

Gidicem canım yarın yada Perşembe. Aman kuzum sende dikkat et. Şimdi bide ikili telaşı sardı beni. İnşallah çıksa hemen içim rahatlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…