Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Aramanıza gerek yok, çok eskide değil 217.sayfada. Ayrıca yukarıda da alıntılamıştım yazdığınız yorumu. Nasıl bulamadınız anlamak mümkün değil cidden...
bu zamana kadar zaten tavırlı yorum yapmamisim siz yada sizler diyelim.neyse ya benkendimden eminim kimseye kasitli birsey demedim.hep doktorumdan da sikayet ettim ona kizdim.tabi anlamak isteyene

217. Sayfada karman çorman alıntı bile belli degil bi yazi var yorumunu altına yazmış. 217 de telefondan bi dünya şey yazdım bu kadarı çıkmış.herkeste maşallah bana sormadan tü kaka yapmış.ben mi kötüyüm şimdi.

Son düzenleme:
217. Sayfada karman çorman alıntı bile belli degil bi yazi var. Daha hangi sayfadan geldigi belli degil
217. sayfaya girip okuyun, sizi iftira atan yok. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı... İçim şişti ama yine de bir kere daha açık açık yazayım, yazılanları kopyalayıp yapıştırıyorum aynen:

T tugsem_10 : benimde öyle git doktora haber ver diyor amcaoğluna haber veriyoruz sanki

Liviya : Bsy sorucam burda bsy olursa git doktora haber ver diyoruz ya oyuzdenmi boyle yaziyosun biz burda azmi cokmu bsy bildigimiz icin doktoruna haber ver diyoruz yani keyfimizden degl cok kustugun zmn zaten doktora gitmen lazim Tövbeler olsun bu saatten sonre burda kimsenin işine karışmam

Bunların neresi karman çorman. Gayet açık ve net. Sadece @Liviya yazınızı alıntılarken bir harfi falan sildiği için galiba orada alıntılayamadan çıkmış yorumu. Ama bu anlaşılamayacak bir şey değil......

bak arkadaşım
o bsy bsy diye yazanı ben yazmadım 2 kişiyi alıntılamış heralde.
dün telefondan yazdım diyorum anlayabiliyormusun.
zaten baştan bulamadım buluncada tek o cümle kalmış.
bi dünya şey yazdım.
sana nasıl mantıklı geliyorsa durup dururken sana sarmam
neyse sen ve liviya daha bana sormadan hemen ceza kesmişsiniz.

Can'ım bende 7. Haftada başladı 16-17 kadar devam etti.. Su içemedim, yoğurt ekşitiyordu yiyemedim tek iyi gelen 25 kuruşluk kalem dondurmalardı:) birde gün içinde uyuyunca daha kötü oluyordu mutlaka kusuyordum.. Sürekli bulantı hali ama hiç bişeyden tiksinmedim biraz yiyip çıkarıyodum:) şimdide yeme diye başımda toplanıyorlar:):) geçer inş bu günlerin daha sağlıkla devam edersin

Birincisi. Bn iftira atmaktan Allaha siginirim ikincisi bn tek senin yazdigini alintiladim bn bi arkadasa cok kusuyorsan doktora gitmen lazim diyince sende o arkadasa yazdin ki bnmde öyle git doktora haber ver diyor amcaogluna haber veriyiruz sanki diye cvb yazdin yani neyi iftira bunu vallahide billahide sen yazdin ucuncusu biz seni suclu ilan etmedik sana haber vermeden seni kınamadim sana direkt cvb yazdim ve yazdigim seyde kotu bsy degl hicte kotu soz yazmadim dördüncüsu buddua etmek iui bsy degl bn sana zarar verdiysem beddua et gunahtr ya Allaha hevale ediyorum da ne demk bn sana oyle bsy soyledimmi bu kadar kinli olma yazdigin seyi yazmadim iftira diyosun ya cok ayp arkadasim bn hayatimda kimseye iftira atmadim istersen yazdklarini yolliycam tekarae bi oku

benim hiçbişseyden haberim yok ne düşünmemi beklerdin bir sürü yazdıklarımdan bi o cümle kalınca bende şaşırdım.orda arkadaşın alıntısı altında tek o cümle yazıyor alıntıyla alakası var mı sence benim el birliği edip asıp kesmişsiniz bile beni

Kusura bakmayın ama şu dediklerinizi de ben anlayamıyorum. Bir düzgün yazsanız da sıkıntı çekmeden okuyup anlasak iyi olurdu. Ayrıca bahse konu olan yorumunuz dün değil "BU GÜN saat 07:42" de yazdığınız yorum. Her neyse... Ben açıklamaktan yoruldum. Anlamak isteyen anlardı zaten bu kadar yazıya. Artık size cevap yazmak istemiyorum. Yolunuz açık olsun. İnşallah bebeğinizi de sağlıkla dünyaya getirip, analı, babalı, huzurlu, mutlu, sağlıklı büyütürsünüz...

Son düzenleme:
canm bos ver bizi gene yanlış anladi Allaha havale etti diycek bsy bulamıyorum

Ya arkadasim bak oku biz sana niye iftira atalim ya yazdin sen yazdin senin telefonundan baska kim yazicak ya bu kadar olma ya gunah ya daha nasil anlatiyim T tugsem_10 senin profilin deglmi sen yazdin iste bz sana kotu bsymi yazdk hakaretmi ettik ya Alla askina yapma boyle ya

Boşver canım. Ben anlatmaktan yoruldum. İnatla anlamak istemiyor. Biz hep iyi niyetimize yaklaştık ama kötü niyetli olduk nasılsa...

ben nutrıvıd d kullanıyorum cnm

ben anlatıyoırum sebebini zaten bi garip tuhaftı diye yazmışsınız kim yerimde olsa ayın tepkiyi verir.biseyden haberim yok.atılıp tutulmuş hakkımda.ben şimdi onun devamı var desem kime neyi anlatacağım kendime inanıyorum kimseye sarmadım desem neyi görmek istiyorsanız onu göreceksiniz asıl ben artık anlatmak istemiyorumda bu yanlışlık manası ile hakkımda neler düşünüldüğüne öğrenmiş oldum.

canım benı yanlıslıklamı alıntıladın

Teşekkür ederim umarım geçer bir an önce. Çok üzülüyorum sanki besleyemiyorum bebeklerimi gibi geliyor. Yiyorum ama çıkarıyorum hemen. Bu haftaya kadar çok iyi geldik sanırım kendimi nazar ettim

Ayyy yazmıyayım dedim çalışıyorum şimdi gördüm ama dayanamadım. Sen kaç haftadır burda yazıyorsun yok lekelendim Yok şöyle oldum. Liviya, ben ve bazen başka arkadaşlar sana hep öneride bulunduk. Biz bu bebeklere kolay kavuşmadık sen dahil. O nedenle biraz dikkat edip en azından bir hastaneye gitmen konusunda hep cevap verdik sana. Senin iyiliğin için. Ama sen sürekli garip cevaplarla döndün bize. Bende dün akşam liviya benden önde gittiği için ona danıştım kusma için. Seninle ilgisi yokken yaptığın yorum hoş değildi. Ve şu an bu yorumunu kabul etmiyorsun.

Allahbic
peki arkadasim sen haklisin hakkini helal et

inşallah yorumlarını okuyabilirsin diyorum
hala yargılıyosun ya
.senin alıntınla tutuyo mu diyorum benim yazdığım cümle.
sen hala bunu yazmıssan bunu dedin diyorsun
hakkımda düşünceni de öğrendim.
benden de böyle bişey duymadığın halde hakkıma giriyorsun
.hala da diyeceksin ki bunu yazdın bunu diyosun sen orda takıl ne diyim
ayrıca bu topik harici başka topiklere de yazdım.sıkıntılarımı.
doktora dakika başı gidebilecek durumda olsam giderdim.
sana garip gelecek diye herkes mi garip bulmalı cevabımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…