Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar merhaba. Benim de 4 tane dondurulmusum var ve bu ay ki adette transfer süreci başlayacak. Dondurulmuş daha iyi tutar dediler ama orasını Allah bilir. Ilk denemem olacak. Çok heyecanlıyım

Hmn hmn ayni sorun bnmkide ne yapsam degsrtsemmi acaba artk o doktorla devam etmicegini soyledinmi canm bn ne yapiyim acaba ay kafam cok karisik ya
Yok söylemedim ama ben şöyle içim rahat. Doktor ve gittiğim hastane Tanıdık onlar aracılığıyla gittim. Hastanede hem hemşire hem sekreter tanıdığımız var. Onlarda bizimle girdiler doktora. O nedenle bayan çok ilgilendi

Kızlar merhaba. Benim de 4 tane dondurulmusum var ve bu ay ki adette transfer süreci başlayacak. Dondurulmuş daha iyi tutar dediler ama orasını Allah bilir. Ilk denemem olacak. Çok heyecanlıyım
ALlah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla canım. Pozitif ol. Dikkat et transferden sonra. Sağlıklı beslen

Amin canım inşallah sağlıkla. Detaylı ultrason falan çekiliyor mu oldu mu? Ayyy sen çok öndesin ya ben sorarım hep :) hangi şehirdesin

Heheh sor tabi yardımcı olurum belki:) ben çektirmedim, tüp bebek doktorum Amerika'ya gidince bulunduğum yerde yüksek riskli gebelik uzmanına devam ettim.. Normalde ayrıntılı ultrasonu kendi çekiyordu gerek görmedi iyi bir sorum yok dedi bende başka yerde yaptırmadım.. Sakaryadayım ben, Kocaeli Umuttepe de tedavi gördüm.. Bazı doktorlar kesin çektirin diyor, bir sorun varsa önlem alırız diyor.. Bazıları da hastaya bırakıyor.. İstenilen ikili üçlü testleri yaptırmadım sadece yaptırdığım şeker yüklemesi oldu, hızlı kilo alınca bari bunu yaptıralım dedik

Zor oldu mu şeker yüklemesi

Zor oldu mu şeker yüklemesi

Baya zordu, fenalaştım ve yatırdılar bir saat.. Kusmak yasak tekrarlarlar yoksa.. 50g yaptılar yüksek çıkınca 15 gün sonra 100g yaptılar.. Onu içtiğim dakikadan itibaren yatırdılar çok zor gerçekten.. Aç karnına o kadar tatlı ki.. Bebiş seviyo heralde horon tepiyo içerdeŞimdiden uyarmak gibi olmasın ama yediklerinize dikkat edin, ekmek tatlı hazır içecek kaçının.. Ben ilk üç ay üç kilo aldım diğer aylar 4-4 aldım ve bebeğin suyu artınca hemen diyet önerdiler.. Siz şimdiden önleminizi alın:)

Bende ilk 3 ay hemen hemen 2,5-3 kilo aldım. Doktor bugün ayda bir kilo istiyorum ona göre dedi. Çokta yediğim yok ama anlamadım valla. 52,5 la hamile kaldım

Bende ilk 3 ay hemen hemen 2,5-3 kilo aldım. Doktor bugün ayda bir kilo istiyorum ona göre dedi. Çokta yediğim yok ama anlamadım valla. 52,5 la hamile kaldım

Çıtır anne seniiii:):) ben 76 ile kaldım:):) 100 ile doğurursam tebrik koycam kendime:):) ağzıma tatlı çikolata sürmediğim halde şekerim yüksek çıktı düşün yani.. Ne var sabah 6 da ekmek arası yediysem hemen dokunmasımı lazımdı:):) ama şimdi hıçkırık tutuyo içerde onu, öyle tatlı ki.. Gülüyorum haline, tekrar çekmeye razı gelirim diyorum Rabbim yeterki hayırla sağlıkla nasip etsin

Gerçekten öyle canım şükürler olsun Allah'a

Selam kızlar kontrolden gelıyorum bugun 10.gunumuzdu Dr rahim kalınlığını ölçtü 10 mm çıktı estrofeme günde 3 kere devam dedı 14.gunu Çarşamba'da Protestan hapa baslıcam 18 eyluldede dondurulmus transfer olucak çok heyecanlıyım sızın transferde kaçtı rahım kalınlığınız bana yuksek gıbı geldı 9 gundede çok artmazmı kafam karıstı

CAnımm yardımcı olmak isterdim ama İnan hiç hatırlamıyorum. Zaten doktorumda söylemedi bana şu kadar mm diye

Kızlar 5. haftamdayım , geçen çarşamba kese görmüştük , ama bugün kahverengi lekelenme oldu hiç de küçük sayılmayacak miktarda , aranızda böyle bi şey başına gelen var mı ??

Kızlar 5. haftamdayım , geçen çarşamba kese görmüştük , ama bugün kahverengi lekelenme oldu hiç de küçük sayılmayacak miktarda , aranızda böyle bi şey başına gelen var mı ??
Canim benimde bugun transferimin 9. Günü dün test yapmıştım 226 çıktı ancak dün akşamdan beri benimde kahve rengi lekelenmem var doktorum iğne verdi 1 tane ve evde dinlen dedi doktorunla görüş

Kızlar nerelerdesiniz? Liviya ? Bana yardım edin nolur. Tsh hormonum yüksek çıktı ne yapıcam çok üzgünüm
Canm bnmde transferden once cok ama cok yüksek cikmisti ilac kullanmistim korkma doktorunla konus ilac yazicaktr bnde dun tahlil yaptrdim bogazimda enfeksiyon cikti antibiyotik yazdi hamileligim boyunca bu üçüncü kez antibiyotik kullanisim olucak Allah yavrularimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…