Dondurulmuş 2. Gün embriyosu transferi olanlar burdamı

Kızlar birşey soracağım embriyo transferi sırasında şırınga içindeki embriyosunu gören oldu mu bana sanki rengi kırmızı gibi geldi açık renkli kırmızı siz gördünüz mü

Kızlar birşey soracağım embriyo transferi sırasında şırınga içindeki embriyosunu gören oldu mu bana sanki rengi kırmızı gibi geldi açık renkli kırmızı siz gördünüz mü
Ben şırıngada değil ama ultrason ekranında bırakıldığı anı gördüm sadece

Kızlar son bir saattir kasık ağrısı değil ama vajina girişinde sanki yumruk atmışlar gibi bir ağrı oluştu hiç bu şekilde bir ağrı yaşayan oldu mu

Bugün transferin 7. Günü hiçbir belirtim yok oksapari vururken dün karnım çok morardı ve şişti siz de var mı bir belirti ne zaman test yaptircaniz kizlar
Oksapar iğne bendede morarma yaptı benimde test tarihime 5 gün yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum arada sadece çok hafif adet sancısı gibi oluyor birde göğüslerim hafif hassas dokununca hissediyorum

Oksapar iğne bendede morarma yaptı benimde test tarihime 5 gün yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum arada sadece çok hafif adet sancısı gibi oluyor birde göğüslerim hafif hassas dokununca hissediyorum
Testi bize de at hayırlı haber olsun 🙏

Bende yarın sabah yapıcam 6gün var normalde test günüme

Eklentiler

• C20114D6-AF9B-4FBE-B4B8-44EB987C955F.jpeg
    C20114D6-AF9B-4FBE-B4B8-44EB987C955F.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 119
X