greathopes arkadasım bu konu aşıyla ilgili gelişmelerin yazıldıgı yer
az önceki yazdıgın gazeteden kopyalayıp yapıstırdıgın ölüm haberleri buradaki arkadaslara ne gibi fayda sağlar sence? zaten insanlar diken üstünde,onları daha da üzmeye gerek var mı?
ha eger senin mantalitene göre çok yararlıysa kalsın
ha yok değilse sil lütfen
arkadaşım yazdığım bir mesajı silip silmeyeceğim konusunda sen karar veremezsin.bu aşı konusu tüm hamile arkadaşlarımı ilgilendiriyor ve bende kaygılandığım noktada bu haberi de duyurmak istedim.ayrıca dünyadaki gelişmelere bu kadar kapalı olmayın başbakan gibi olmayacam da olmayacam diye dikbaşlılığın kimseye faydası yok.üstelik gebelikle ilgili siteleri dolaşırsanız çoğu konuya yer vermiş ve yapılmasını da tavsiye ediyorlar.
ayrıca ben yapmadığım bişeyi de kimseye tavsiye etmem bu vebali de almam.geçen hafta doktoruma da danıştım ve doğumdan sonra bebeğimin hala risk altında olacağını da düşünerek şimdiden bağışıklık kazanması adına aşımı oldum.hiçbir yan etkisi de olmadı.ben kimseye olun diyemem ama benim de daha önce yaşadığım kararsızlık döneminde çevremde aşı olan örnekler aradım.benim gibi olan varsa yardımcı olmak tüm niyetim
Arkadaşlar herkese selam,
Stres yapıp birbirimizin moralini bozmaya gerçekten gerek yok. Zaten hem medya hem de hamilelik yeteri kadar psikolojimizi etkiliyor. Respicim sen de Benim de hamile olan ve bu hastalığı atlatan birçok bildiğim insan var hem de ateşleri bile çıkmadan. Bu ölüm haberleri çıkıyor ama her zaman dediğim gibi detaylar önemli. ....
Sevgiyle kalın.
hayatım beni yanlıs anlamıssınız.
benim tepkim topiğin içeriğiyle,gidişatıyla alakalıydı.
bak ne güzel sizler yurtdısı gelişmelerini üretici firmaların yayınlarını v.b veriyorsunuz.
bunlar yararlı bilgiler ,paylaşırken de hassas davranıyorsunuz.kimseyi korkutmadan yapıyorsunuz bunu.
o zaman ben de WHO Situation updates listesinden haftalık ölüm oranlarını her hafta düzenli olarak alıntı yapıp buraya kopyalıyım,bu mudur istenilen içerik? eger buysa ben yanılmısım kusura bakmayın o zaman
Cnm, ben kimse üzülmesin diye öyle bi msj attım. Biraz ortalık yumuşasın diye. Sakın öyle bişey yapma:) Moraller daha çok bozulmasın.
Benim derdime bak sen, patron felaket hasta ve işe gelicekmiş ya ben napıyım. Rapor alıp evimde oturmayı düşünüyorum hafta sonuna kadar
Cnm, ben kimse üzülmesin diye öyle bi msj attım. Biraz ortalık yumuşasın diye. Sakın öyle bişey yapma:) Moraller daha çok bozulmasın.
Benim derdime bak sen, patron felaket hasta ve işe gelicekmiş ya ben napıyım. Rapor alıp evimde oturmayı düşünüyorum hafta sonuna kadar
merhaba canım..aynen senin gibi evin içinde dönüp duruyorum dışarıda pek yürüyemediğim için..hatta bazen eşimide alıyorum beraber dolaşıyoruz:))))))havalarda kötü bu aralar maalesef maskeylede olsa dışarı çıkamıyorum o yüzden((aşının etkisizliği konusuna gelince ben yazdığımda daha 1-2 saatlik bir haberdi sonra amerikadakiler etkisiz biz fransadan alıyoruz falan dediler ama?????????????????
Esros merhaba!! :) o dedikleri dogruymus hakkaten, buraya gelen aşı ile amerikadaki farklı. Zaten amerikadaki 2 doz olarak vuruluyomus vs vs...Max. korunma ve bekleme benim de dusuncem. Ama aşı olanların da sayısı her geçen gün artıyor gibi...Sen kaçıncı haftandaydın bu arada?
merhaba canım...evet aşı olanlar her geçen gün artıyor ama benim fikrimi değiştirmiyor bu..çünkü henüz 23. haftamdayım...en azından daha önceki yorumlarımızda olduğu gibi son haftalarımda belki??????senin daha büyüktü yanılmıyorsam değilmi?
arkadaşım yazdığım bir mesajı silip silmeyeceğim konusunda sen karar veremezsin.bu aşı konusu tüm hamile arkadaşlarımı ilgilendiriyor ve bende kaygılandığım noktada bu haberi de duyurmak istedim.ayrıca dünyadaki gelişmelere bu kadar kapalı olmayın başbakan gibi olmayacam da olmayacam diye dikbaşlılığın kimseye faydası yok.üstelik gebelikle ilgili siteleri dolaşırsanız çoğu konuya yer vermiş ve yapılmasını da tavsiye ediyorlar.
ayrıca ben yapmadığım bişeyi de kimseye tavsiye etmem bu vebali de almam.geçen hafta doktoruma da danıştım ve doğumdan sonra bebeğimin hala risk altında olacağını da düşünerek şimdiden bağışıklık kazanması adına aşımı oldum.hiçbir yan etkisi de olmadı.ben kimseye olun diyemem ama benim de daha önce yaşadığım kararsızlık döneminde çevremde aşı olan örnekler aradım.benim gibi olan varsa yardımcı olmak tüm niyetim
greathopes merhaba...kötü bir niyetin olduğunu düşünmüyorum ama bu haberleri zaten bütün gün dinliyoruz...''aşıyı olmadınız ama bakın insanlar ölüyor'' gibilerinden buraya tekrar yazmak bana çok mantıklı gelmiyor canım...bu tür paylaşımlarda bulunmazsak bencede daha iyi olacak...
Rabbim hepimiz ve bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
merhaba gökçe nasılsın?(ismin konusunda yanılmıyorumdur umarım:)bende esra:)))