merhaba kızlar bugün aşımı oldum.allah hepimizi korusun.ben öğretmen olduğum için vurdurmak zorunda hissettim kendimi.bugün 10 öğrencim gelmedi okula.ben de riske giremedim zaten doktorum da tavsiye ediyor.hayırlısı artık şu ana kadar bir yan etkisini görmedim çok şükür.
merhaba elifce82,
kaç haftalıkken yaptırdın aşıyı?
Selam herkese!!!!
Gokcecim saol, bence de süper gerçekten. Annem gitti bugün sabah 7.30 da gönderdim kadını:) daha hademeler temizlik yapıyomuş, in cin top oynuyodu diyo cnm yaa. Arada da sen de artık kafayı yedin demeyi ihmal etmiyo.
Respicim, gerçekten tv de hiçbişey yok izdivaçlardan başka, napalım artık idare edicez:) İşin kötü tarafı ben annemde kalıyorum benim evle arası 3 blok ve orda internet yok o sıkıcı oluyor. Gündüzleri işte bir ara eve gelip bakıyorum sizlere.
Gokce dün pazara gidiyim dedim ne de olsa açık havadır dedim. Bi arkadaşım 2 ay evvel doğum yaptı ve gitmemi tavsiye etmişti. Allahım gitmez olaydım nasıl kalabalık anlatamam sana. İnsanlarla dipdibe yürüyosun. Girmemle çıkmam bir oldu. Girdikten sonra geri yokuş yukarı da dönemedim. Pazarın bir ucundan girdim bir ucundan çıktım. Transit geçtim milleti ite ite. Hiçbişey bakamadım. Anlaşılan doğuma kadar ben evden dışarı çıkmıcam bu gidişle. Ama tek seçenek pazara da sabahın 9 unda gitmek:)
--------------
Canim merhaba!!!
Nasil gidiyor ev hayati :)
Aman o pazar olayi guzel de, hakkaten insanin taze taze hosuna gidiyor, hakkaten cok kalabalik oluyor. 1-2 ay onceydi en son sanirim biz pazara gittigimizde, ben tabi yine maskeler, tam tesekkul...Orada bir pazarci dedi ki "abla benim esim de gecen hafta domuz gribi oldu, hastaneye yatirdilar, ama bisi olmadi boyle senin gibi maske takti" diye akannehir Ben tabi ufak ufak yengec adimlariyla adamin yanindan uzaklasmistim ama biraz da icim rahatlamisti...
Neyse ben de bu sabah doktora gittim ama acil ameliyati ciktigi icin aynen geri donduk. Aksam gidicez bakalim, kizicak bana da asi olmadim diye...Hadi hayirlisi :))
Bu evde oturmak bazen de biraz kotu oluyo galiba. Dun ben tam bir sinir kupu gibiydim. Kendime bile hayret ettim. Icime chucky girmis gibiydi :) Hic sevmem boyle sinirli insanlari, oyle de olmak istemiyorum ama galiba biraz da hormonal flndir diye dusundum...hihi
canım 24+3 günlükken yaptırdım.bir hafta da rapor aldım evde dinleniyorum.malum okul ortamı riske atamadım.ateş ağrı gibi yan etki falan yapmadı çok şükür.sen yaptırmayı düşünüyor musun.çalışıyor musun ?
Arkadaşım selam, böyle arada sırada bir girebiliyorum nete ondan seyrek yazabiliyorum. Valla koptum söylediğine, çünküüüüü hamile kaldığımdan beri eşim benim adımı chucky koydu ve takma adım öyle kalacak gibi. Sen de chucky deyince koptum valla. Kesin homonal. Ben ilk başlarda normale yakındım ama sonradan hafif paranoyalar ve sinir başladı. Bi de bu domuz gribi tantanasından sonra iyice sıyırdım tabi, işte bu chucky de yapıştı üstüme. Sen valla gece beni doğrarsın diyo bazen şakayla.
Merak ettim doktor randevun nasıl geçti. Pazarcının karısı hamilemiymiş ki. Ben daha önce de yazmıştım burda da hamile olup geçirenler var, başlık açıp yazmışlar.
Valla evde oturmak pek hoş gelmedi bana ama idare edicez artık. Gezip tozsam iyi olacak ama malum biliyosun. Artık şu odanın boya işi bitsin de meşgale çıkar bana. Oda düzenlemeleri falan. Neyse cnm işte böyle. Haberlerini bekliyorum...
--------------
Canim merhaba!!!
Nasil gidiyor ev hayati :)
Aman o pazar olayi guzel de, hakkaten insanin taze taze hosuna gidiyor, hakkaten cok kalabalik oluyor. 1-2 ay onceydi en son sanirim biz pazara gittigimizde, ben tabi yine maskeler, tam tesekkul...Orada bir pazarci dedi ki "abla benim esim de gecen hafta domuz gribi oldu, hastaneye yatirdilar, ama bisi olmadi boyle senin gibi maske takti" diye akannehir Ben tabi ufak ufak yengec adimlariyla adamin yanindan uzaklasmistim ama biraz da icim rahatlamisti...
Neyse ben de bu sabah doktora gittim ama acil ameliyati ciktigi icin aynen geri donduk. Aksam gidicez bakalim, kizicak bana da asi olmadim diye...Hadi hayirlisi :))
Bu evde oturmak bazen de biraz kotu oluyo galiba. Dun ben tam bir sinir kupu gibiydim. Kendime bile hayret ettim. Icime chucky girmis gibiydi :) Hic sevmem boyle sinirli insanlari, oyle de olmak istemiyorum ama galiba biraz da hormonal flndir diye dusundum...hihi
Herkese mrh arkadaŞlar Şuan 17 aylık dÜnya gÜzelİ bİr kızım var,ve 1,5 aylık ta hamİleyİm. Malum bu domuz grİbİ aŞısı İnsanları İkİye ayırdı,tabİ bende baya dÜŞÜndÜm bu konuda kızıma aŞıyı yaptırdım,ona yaptırıkende bende olmuŞtum ve hamİle olduĞumdan haberİm yoktu,İlk gİttİĞİm dr bebeĞİ aldırammı İlerde sakatlık rİskİ olabİleceĞİnİ ve hatta bebeĞİn kalbİ atmadıĞı sÖyledİ,bİz ordan Çıkar cıkmaz baŞka kadın doĞuk uzmanına gİttİk.,dr bey bakar bakmaz herŞey yolunda kalp atıŞlarını gÖrÜyormusun dedİ,aŞı olduĞumu sÖyledİĞİmde İse bİr Şey olmayacaĞını aŞı olduĞum tarİhİn henÜz Çok erken olduĞunu yumurtanın dÖllenme aŞamasında olduĞundan bahsettİ ve İÇİnİzİ rahat tutun dedİ,bu dr lada kalmadım amasyada duygu ÇelİĞe gİttİm gerÇekten Çok İyİ bİ dr Çok İlĞİlendİ bİzİmle,oda aynı Şeylerİ sÖyledİ,gebelİĞİn Çok erken tarİhİnde olduĞu İÇİn sorun olmayacaĞını anlattı,sİzİn bu konuda bİlgİlerİnİz varsa bana yardımcı olabİlİrmİİsİnİz.
selam herkezeeee:))))
gökçecim çok güldüm söylediğine yaa:)))içine chucky girmiş gibi haa:))) ne yalan söyleyeyim arada bende öyle hissetmiyorum desem yalan olur:))))evde oturmak bozdu bizi galiba...hem hamilelik hem bu hastalık...off off cuma günü sabahtan akşama kadar durup durup ağladım bende ...çok ilginç bir sebep yokken ama işte:))))
Sunwater merhaba!Arkadaşlar herkese selamm,,,,,
Bebişlerimizle birlikte mutlu sağlıklı gripsiz bir yıl olsun inşallah!!!!
Gökçecim naber, görüşemedik uzun zamandır. Yarın doktor kontrolüm var. 32 bitiyo hayırsıyla. Bu arada bir gazetede okudum d. gribi ülkemizde düşüşe geçmiş. (Habertürk'de dün yazıyodu) Hem ölüm hem de hastaneye yatış oranlarında azalma olmuş.
Sevgiyle kalın...