- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
Canım ben ilişkiden 14 gün sonra kan verdim negatifti. Yumurtlama günü ilişki oldu ara kanamam oldu oyle biliyorum yumurtlamayı. 21 gün sonra pozitifi gördüm ama o 1 hafta içinde hiç test falan yapmadımMerhaba sizin nasıl öyle oldu yumurtlama günümüzden emin miydiniz test vs kullandınız mı? Yani gec yumurtlama mı oldu acaba diye düşündüm. Ben de adete 5 gün kala bu sabah yaptım da negatif
Ya kızlar benimde belim ağrıyor karin şiş kadın ağrısı var kaşık ağrısı mide bulantısı arada oluyor dünden beri vijinamdan akıntı geliyor kötü koku geliyor nedendirBende krem gibi beyaz akıntı dediğin kasık ağrıları adet sancıları bel ağrısı ama hafifti
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah
Ümidini kaybetme üzülme canım rabbim zamanını bilir. Benım 22 haftalık gebeliğim sonlandı yani canı veren de Allah alan da. Akışına bırak kendine dikkatevet ilk hamileliğim . 2 kere tüp bebek denedim olmadıbirkaç ay kendimiz denemek istedik. 2.transferimdede aynı belirtileri yaşamıştım sonucu negatif çıktı . doktora söylediğim de bebek tutunmaya çalışmış ama olmamış demişti . o yüzden bu seferde aynı belirtiler olunca çok ümitlendim
Kötü kokulu ise enfeksiyon olabılır rengi nasıl?Ya kızlar benimde belim ağrıyor kanım şiş kadın ağrısı var kaşık ağrısı mide bulantısı arada oluyor dünden beri vijinamdan akıntı geliyor kötü koku geliyor nedendir
Cok ilginç gercektenCanım ben ilişkiden 14 gün sonra kan verdim negatifti. Yumurtlama günü ilişki oldu ara kanamam oldu oyle biliyorum yumurtlamayı. 21 gün sonra pozitifi gördüm ama o 1 hafta içinde hiç test falan yapmadım
Forumda çok gördüm boyle durumlar sonradan değerleri artıp pozitif olanlar o yüzden ümidinizi kesmeyin adet gününüzü bekleyinCok ilginç gercektenAllah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize umut oluyosunuz dua edin insallah
çok üzüldümÜmidini kaybetme üzülme canım rabbim zamanını bilir. Benım 22 haftalık gebeliğim sonlandı yani canı veren de Allah alan da. Akışına bırak kendine dikkat
Önce beyazdı şimdi kahverengi gibi koyu sariKötü kokulu ise enfeksiyon olabılır rengi nasıl?
Ya işte şimdiye kadar yoktu 2 gündür var rengide kahverengi koyu sarı gibiKötü kokulu ise enfeksiyon olabılır rengi nasıl?
Adetine ne kadar var canımYa işte şimdiye kadar yoktu 2 gündür var rengide kahverengi koyu sarı gibi
Hayır canım da sen dikkat et yine dekızlar nrmal gebelikte de kabız olmak ve ıkınmak embriyonun düşmesine neden olabilir mi
bazen komik sorular sorabilrim kusura bakmayın artık :) sagol canım çok teşekkürlerHayır canım da sen dikkat et yine de
Komik değil canım neler neler soruyorlar burdabazen komik sorular sorabilrim kusura bakmayın artık :) sagol canım çok teşekkürler
hadi ya :). tüp bebekte ıkınmayın diyorlar da o yüzden sordum .Komik değil canım neler neler soruyorlar burda
Yumurtlama gününü biliyo musun? Testle veya akıntına göre yumurtlama günün gectiyse ihtimal çok düşük ama kimisi de gec yumurtluyor adetten birkaç gün önce bile hamile kalabiliyor. En temizi test yapmakKızlar merhaba size sorum olacak adet gününe 5-6 gün kala korunmasız ilişki yaşadık dün adet olmam gerekirdi hala olmadım lekelenme de olmadı adete dair sizce böyle bu ihtimal var mı 2 yıldır istiyoruz bu ayda adetine 5 -6 gün var hamile kalmam imkansız diye ilişki yaşadık böyle bi ihtimal olabilir mi
Olabilir geç yumurtladıysanız imkansız diye bir sey yokKızlar merhaba size sorum olacak adet gününe 5-6 gün kala korunmasız ilişki yaşadık dün adet olmam gerekirdi hala olmadım lekelenme de olmadı adete dair sizce böyle bu ihtimal var mı 2 yıldır istiyoruz bu ayda adetine 5 -6 gün var hamile kalmam imkansız diye ilişki yaşadık böyle bi ihtimal olabilir mi