döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Merhaba arkadaşlar msjlarin hepsini. Okudum. Ben de aralık ayında hamile kaldım bir ocak günü düşük oldu. Bu ay hamile kalmayi çok istiyorum ya. Dua edin bana da arkadaşlar lütfen

Merhaba arkadaşlar msjlarin hepsini. Okudum. Ben de aralık ayında hamile kaldım bir ocak günü düşük oldu. Bu ay hamile kalmayi çok istiyorum ya. Dua edin bana da arkadaşlar lütfen

Geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin

Arkadaslar bende klomen kullandım bu ay. Üç gun once ilaç bitti. Bugün sağ kaşigimda acayip ağrı var. Hafif akıntı oluyor. Acaba yumurtlama mi oluyor

Kızlar bütün mesajları okudum. Şey benim bat 20 ocak. Yatakta uzanırken kasıklarımda bi değişiklik seziyorum. Uykuya doyamıyırum. Bazen belime ağrı saplanıyor.Döllenme olmuşmudur?

Kızlar bütün mesajları okudum. Şey benim bat 20 ocak. Yatakta uzanırken kasıklarımda bi değişiklik seziyorum. Uykuya doyamıyırum. Bazen belime ağrı saplanıyor.Döllenme olmuşmudur?

Yumurta döllenene kadar belirtiler oluyor döllendikten sonra bu belirtilerde değişme oluyor. Herkes hissedemeyebilirmiş bu belirtileri. Döllenmenin olup olmadığını biz bilemeyiz. Kaç gün de adet oluyosn ne zaman yumurtlama oluyo yumurtalamadan sonra ilk ilişkin ne zaman oldu bunlara göre fikir yürütebiliriz

Tüm mesajları okudum meleğin seninledir inşallah canım bende geçen ay hafif derece polikistik over olduğumu öğrendim. İnsülin direncim yüksek diye ilaca başladım yumurta geliştirici de kullandım doktor kontrolünde. Önümüzdeki ay yumurta takibine başlıcaz ama sen bu ayda devam et ilişkiye belli olmaz belki tutar dedi doktor. Biraz iltihabım var diyede fitil kullanmaya başlamıştım reglim bitince. Fitiller bitsin ilişkiye başlayın demişti doktor. Fitilin 2.gününden sonra akımtım başladı aa dedim iltihap gidiyor. Ama 2 gün devam etti ve yumurtlama akıntısına benzettim ovulasyon testi yaptım. Reglimin 10.gününe geliyordu ve pozitife yakın koyuydu. Hah dedim yumurtlucam galba diye teste devam ettim ama giderek silikleşti. Ama nolur nolmaz diye fitili bırakıp ilişkiye başladım o gün. Sanırım 10. Günümde yumurtladım. Şimdi 20. Gündeyim üstünden 10 gün geçti yani. Ama ben o günden sonra 4. Gün bi akşam dans ediyordum birden kasığımın sol tarafına bi ağrı girdi. O akşam o ağrı bacağıma dizime belime ve kalçama vurdu ve uyutmadı beni, kramp gibiydi. Ertesi gün gündüz bir şey yoktu ama akşam hafif hafif batmalar yine başladı. Sonraki günlerde daha hafif hafif batmalar yaşadım arada sağ tarafta ama genel olarak sol kasığımda. Dün tavuk kızartacaktım yemeğe hiçbişeyim yoktu. Ama yemeği yaptıktan sonra bi fenalık geldi midem kalktı yemek yiyemedim karnım kasıklarım balon gibi şişti. Ve son 3 gündür sanki kasıklarıma bi balon sokmuşlar şişirmeye çalışıyorlarmış gibi hissediyorum. Bugün dışardaydım biraz yürüdüm en ufak hareketimde adım atarken sol tarafım batıyor ağrı giriyor. Şuanda ne tarafa yatsam rahat edemiyorum. Acaba yerleşme falan oluyor olabilirmi ? Lekelenme yaşamadım ama bikaç gündür kremsi beyaz akıntım var yoğun şekilde beni rahatsız edecek kadar geliyor. Bide 4. Günden beri kasıklarım fokur fokur gaz hareketi gibi midem bpzuk gibi ama ilaçtan olabilir o. Ve dünden beri feci gazım var ayıptır söylemesi

Canım inşallah hamilesindir. Bende yaşadım hepsini rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerini de alırız

Ben bir hafta önce yumurtladım testle . Değerlendirdik o gün.zaten iki günde bir sürekli ilişkimiz var. Bel ağrısı bazen yoklayıp gidiyor. Gece uykumdan keyif alamıyorum. Akıntım var. Beyazımsı ve sarımsı karışık uzun. Ama sürekli gelmiyor. Düz yatınca kasıklarımı hissediyorum,önceden hiç hissetmezdim

En azından ne olduğunu bilirsin canm önlemini alırsın. Başka bi derdin varsa da bu çıkar.

Canım bugün akşama doğru ağrılarım başladı korkuyorum arada giriyor ağrı belli bi süre sonra geçiyo ağrım var şuan

Hakkında hayır lısı olsun canm bat ne zaman senin

Canım bugün akşama doğru ağrılarım başladı korkuyorum arada giriyor ağrı belli bi süre sonra geçiyo ağrım var şuan
Acile git canım hiç bekleme ki önlemini al. Ben ufacık bi ağrımda doktoruma soruyorum. Hamilelik bu bi can taşıyoruz. İhmal etme canm

Acile git canım hiç bekleme ki önlemini al. Ben ufacık bi ağrımda doktoruma soruyorum. Hamilelik bu bi can taşıyoruz. İhmal etme canm
Eve geleli 1 saat oluyo gelir gelmez sürprizle karşılaştım şehir dışından misafir gelmiş onlara hizmet lazm bilmiyorum ne olacak dinlenmem lazım ama malesef oturmaya bile vaktim yok rabbim onu korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…