döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Eve geleli 1 saat oluyo gelir gelmez sürprizle karşılaştım şehir dışından misafir gelmiş onlara hizmet lazm bilmiyorum ne olacak dinlenmem lazım ama malesef oturmaya bile vaktim yok rabbim onu korusun
Canm bebeğine bişey olsa o misafirlermiş falan kimse yanında olmaz git eşine çok ağrım var duramıyorum de. Bide önceden sııkıntıların olmuş ya endişelendim senin için

Canm bebeğine bişey olsa o misafirlermiş falan kimse yanında olmaz git eşine çok ağrım var duramıyorum de. Bide önceden sııkıntıların olmuş ya endişelendim senin için

Benim bide rahmimde şekil bozukluğu var ben de çok korkuyorum eşimde o anlayış yok malesef bişey olmaz der böyle ufak şeyleri büyütme diyo 2 düşüğüm var hala ufak şeyler oluyor bunlar

Allah Allah illa acı çekmen mi lazım. Söylesen dinlemez mi canm ya

Yok canm dinlemez hamile olduğuma inanmıyor zaten kanama başlasa adet oldun dicek zaten bide misafirler varken götürmez onlarda yatıya geldi anlayacağın işim zor

Seninde böyle heran kanaman başlayacakmış gibi aprın oldu mu canm batmalar falan bitti benim şuan sancılar başladı "(
Canm o bende de oldu hatta eski konuşmalarda da dedim adet ağrısı gibi ağrım oluyodu bi an önce adet oluyim diye test yapmıştım. Hala da ağrım oluyo doktorum rahim genişliyo bebek yer yaşıyo kendine demişti. Hatta ben hala namazlarımı oturarak kılıyorum eğilince çok ağrım oluyodu.

Benimde namazda dikilince ağrım oluyo biraz hafifledi ağrım ama fenalaştm az önce yatmam için gönderdiler gözüm karardı baş dönmem oldu yat dinlen iyi olunca gel dediler dinleniyorm şimdi

Benimde namazda dikilince ağrım oluyo biraz hafifledi ağrım ama fenalaştm az önce yatmam için gönderdiler gözüm karardı baş dönmem oldu yat dinlen iyi olunca gel dediler dinleniyorm şimdi
Baş dönmesi falan hamilelik başında olur canm kanaman yoksa mecbur yat dinlen. Dua et hiçbişey olmaz merak etme

Ay canım bende merak ettim ya şükür.

Ben bugun biraz kendimi zorladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum canm çünkü ağrım o zaman başladı dikaktli olmam lazım demekki bu seferki biraz narin çıktı :) kızım olacak belli ki rabbim sağlıkla kucağıma alacağım günleri de gösterir inşallah :)

Aynen kız gibi geliyo sanki :) bakalım hayırlısı olsun da kız erkek farketmez
Hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıklı bir şekilde kucağına alda inşallah Bu arada bende hiç belirti yok adet içinde hamilelik için de hiç yumurtlamadim mi acaba diye düşünüyorum artik sadece bugün çok ayakta kaldım kasigima ağrı girdi birden sonra çok akintim gelmişti o kadar o da soğuktan diyorum

Oda zor canım bişey hissetmiyosn elinden bişey gelmiyo ama bide öyle hamile kalsan sıkıntısız 1 ayın bitmiş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…