- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 33
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Canm bebeğine bişey olsa o misafirlermiş falan kimse yanında olmaz git eşine çok ağrım var duramıyorum de. Bide önceden sııkıntıların olmuş ya endişelendim senin içinEve geleli 1 saat oluyo gelir gelmez sürprizle karşılaştım şehir dışından misafir gelmiş onlara hizmet lazm bilmiyorum ne olacakdinlenmem lazım ama malesef oturmaya bile vaktim yok rabbim onu korusun
Canm bebeğine bişey olsa o misafirlermiş falan kimse yanında olmaz git eşine çok ağrım var duramıyorum de. Bide önceden sııkıntıların olmuş ya endişelendim senin için
Aa geçen okumuştum sırf bu yüzden düşük olabiliyomuş. Ama tedavisi varmış canm. Bence çok bekleme git bi acileBenim bide rahmimde şekil bozukluğu varben de çok korkuyorum
Nasıl gideyim canım kim götürücek beni kıvranmadan asla götürmez.Aa geçen okumuştum sırf bu yüzden düşük olabiliyomuş. Ama tedavisi varmış canm. Bence çok bekleme git bi acile
Allah Allah illa acı çekmen mi lazım. Söylesen dinlemez mi canm yaNasıl gideyim canım kim götürücek beni kıvranmadan asla götürmez.
Allah Allah illa acı çekmen mi lazım. Söylesen dinlemez mi canm ya
Seninde böyle heran kanaman başlayacakmış gibi aprın oldu mu canm batmalar falan bitti benim şuan sancılar başladı "(Allah Allah illa acı çekmen mi lazım. Söylesen dinlemez mi canm ya
Canm o bende de oldu hatta eski konuşmalarda da dedim adet ağrısı gibi ağrım oluyodu bi an önce adet oluyim diye test yapmıştım. Hala da ağrım oluyo doktorum rahim genişliyo bebek yer yaşıyo kendine demişti. Hatta ben hala namazlarımı oturarak kılıyorum eğilince çok ağrım oluyodu.Seninde böyle heran kanaman başlayacakmış gibi aprın oldu mu canm batmalar falan bitti benim şuan sancılar başladı "(
Canm o bende de oldu hatta eski konuşmalarda da dedim adet ağrısı gibi ağrım oluyodu bi an önce adet oluyim diye test yapmıştım. Hala da ağrım oluyo doktorum rahim genişliyo bebek yer yaşıyo kendine demişti. Hatta ben hala namazlarımı oturarak kılıyorum eğilince çok ağrım oluyodu.
Baş dönmesi falan hamilelik başında olur canm kanaman yoksa mecbur yat dinlen. Dua et hiçbişey olmaz merak etmeBenimde namazda dikilince ağrım oluyo biraz hafifledi ağrım ama fenalaştm az önce yatmam için gönderdiler gözüm karardı baş dönmem oldu yat dinlen iyi olunca gel dediler dinleniyorm şimdi
Uyumuşum canım çok şükür bişeyim kalmamış inşallah olmaz dahaBaş dönmesi falan hamilelik başında olur canm kanaman yoksa mecbur yat dinlen. Dua et hiçbişey olmaz merak etme
Uyumuşum canım çok şükür bişeyim kalmamış inşallah olmaz daha
Ay canım bende merak ettim ya şükür.
Ay canım bende merak ettim ya şükür.
O zaman bolca dinleniyoruz. Aa kız mı hissediyosunAyy canım ya kıyamam eksik olma merak etmişsin beni :)
O zaman bolca dinleniyoruz. Aa kız mı hissediyosun. Dedim naptı acaba
Ben kullandım canım 3 ay önce 3 aydır adetlerim düzenli çok şükür ama gebelik oluşmadı hiçİyi akşamlar arkadaşlar bişey sorcam aranızda soğan kürü kullanan var mı daha önceden
Hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıklı bir şekilde kucağına alda inşallahAynen kız gibi geliyo sanki :) bakalım hayırlısı olsun da kız erkek farketmez
Hayırlısı olsun inşallah kuzum sağlıklı bir şekilde kucağına alda inşallahBu arada bende hiç belirti yok adet içinde hamilelik için de hiç yumurtlamadim mi acaba diye düşünüyorum artik sadece bugün çok ayakta kaldım kasigima ağrı girdi birden sonra çok akintim gelmişti o kadar o da soğuktan diyorum