- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bende adet olcakmışım gibi ağrım vardı dedim herhalde psikolojik bi test yapıyimde negatif çıksında aklım onda kalmasın olim dedim pozitif çıktı. Adet olcakmışsında olamıyomuşsun gibi bi ağrı oluyo evet ya bi test yapsan ya canm
Bende adet olcakmışım gibi ağrım vardı dedim herhalde psikolojik bi test yapıyimde negatif çıksında aklım onda kalmasın olim dedim pozitif çıktı. Adet olcakmışsında olamıyomuşsun gibi bi ağrı oluyo evet ya bi test yapsan ya canm
Ay sen hamilesin inşallahbenim bu ikinci hamileliğim ilkinde çok uyuyodum ondan test yapmıştım bundada yine uyku olursa evet hamileyim derim dedim ama testi adet oluyim bi an önce diye yaptım kimisinde belirtiler erken başlar kimisinde geç iki hamilelik belirtilerim bile birbirini tutmuyoken. Sende bişeyler var gibi
Devlette sıkıntıda özele bi bak sonuçta sadece bi kan testi hatta sağlık ocağına git sabah erkenden ücretsiz hamileysen inşallah çıkarDimi bana da var gibi geliyo artık kabullendim var diyorum kesin olarak. Randevu aldım dr randevuları iptal etmiş moralim bozuldu
Devlette sıkıntıda özele bi bak sonuçta sadece bi kan testi hatta sağlık ocağına git sabah erkenden ücretsiz hamileysen inşallah çıkar
İnsan düşündükçe stres oluyo geçmiyo zaman. Ama bu kadar belirti ne bilim hamilesin gibiŞehir dışındaym pazartesi gidicem inşallah canım :) inşallah hamileyimdir
İnsan düşündükçe stres oluyo geçmiyo zaman. Ama bu kadar belirti ne bilim hamilesin gibi
Merhaba hanimlar. Bat 18 ocak bekleyis basladi...tek degisiklik iki gündür agzimda kuruluk ve aci tat...hayirlisi neyse o olsun.sizlerde belirti var mi?
Buda belirti olabilir tabi test yapana kadar bi soru işareti var hayırlısı olsun canm hakkındaBenimde 2 hamileliğim oldu bu belirtilerim olmuştu bide akşamdan beri kasıklarımda sıcaklık hissediyorum bu normal mi
Buda belirti olabilir tabi test yapana kadar bi soru işareti var hayırlısı olsun canm hakkında
Valla ben beklicem senin sonucunu:)Aynen canım inşallah bakalım yapınca test atarm
Valla ben beklicem senin sonucunu:)
İnşallah canm benim sende hamiş olarak aramıza katılırsınSağol canmseni merakta bırakmıcam haberi alır almaz yazıcam
İnşallah canm benim sende hamiş olarak aramıza katılırsın
Yorgunluk uyku hali bende de başladı cok sevdiğim çayı icemiyom bir başka değişiklik ama yine de adet gecikmesi olmadan bişi düşünmek istemiyorum. Belki kendimizi çok dinliyoruz bilmiyorum. Bı tane oğlum var ona hamileyken adet günüm bir gün geçtiğinde test yapmıştım çift çizgi görmüştüm. O güne kadar hiçbir belirtim yoktu ya da memlekete gitmiştik kalabalık vs dikkatimi vermedigim için anlamamıştım. Rabbim hayırlı olacaksa nasip etsin...bu bekleyiş de güzel.Merhaba canım. Hakkımızda hayırlısı. Bende de belirtiler var. İlk göğüslerimde şişlik sızıyla başladı. Sonra şişkinlik gaz oldu. Geceleri yatamıyodm sanki 9 aylığım yastıklar dizip yatıyodum daralıyordm. 1 kerelik ağzımda metal bişey varmış gibi tat oldu. Kokulara hassasiyet başladı çok sevdiğim bi yiyeceğin bile kokusu beni rahatsız etti. Yorulunca çok ayakta durunca kasıklarımda batma oluyo ara ara baş dönmem oluyo. Çabuk Yoruluyorm hep uykum var
Yorgunluk uyku hali bende de başladı cok sevdiğim çayı icemiyom bir başka değişiklik ama yine de adet gecikmesi olmadan bişi düşünmek istemiyorum. Belki kendimizi çok dinliyoruz bilmiyorum. Bı tane oğlum var ona hamileyken adet günüm bir gün geçtiğinde test yapmıştım çift çizgi görmüştüm. O güne kadar hiçbir belirtim yoktu ya da memlekete gitmiştik kalabalık vs dikkatimi vermedigim için anlamamıştım. Rabbim hayırlı olacaksa nasip etsin...bu bekleyiş de güzel.
Valla ben beklicem senin sonucunu:)
Canm yerleşme kanamasıda olabilir. Mesela benimde lekelenmem oldu kahverengi doktorum tedbir amaçlı düşük hapı verdi. Sende bi test yap bakalım. Kan versen bi özel hastanede daha çabuk sonuç alırsın ya da acile bi git.
Canım bugün lekelenmem oldu pembe baya korktum hiç ağrım yok acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum artk test yapsam çıkar mı acaba yerleşme kanamasıysa 2 3 güne çıkar yazıyodu