döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
Benim de bu ay icimde garip duygular var. Daha önce hamilegimde hiçbir belirti yasamadigim için birşey düşünemiyorum...belki de yok birşey. Haftaya inşallah hayırlı haberler alırım. Bekleyen herkes de hayırlı gebelik haberleri alır umarım.

Inşallah canm haberlerini bekliyorum

Ederim canım bende salı günü gidicem sende bana dua et sorun çıkmaz inşallah :)
İnşallah canm herşey istediğin gibi olsun. Kontrolde doktoruna düşüklerini söyle kanla ilgili bişeyler varmış burda okumuştum önlemini alıyolar bide progestan verir tutunması için.

İnşallah canm herşey istediğin gibi olsun. Kontrolde doktoruna düşüklerini söyle kanla ilgili bişeyler varmış burda okumuştum önlemini alıyolar bide progestan verir tutunması için.

Eski gerekli tahlillerimi hazırladım dr a göstericem canım bakalım ne tedavi uygulayacaksa başlasın artk

Amin canım inşallah:dua:

Canım göğüslerdeki şişlik sızı meme ucuna iniyorsa büyük bi belirti gebelik için. Çok sayfada gördüm hamile kalanların çoğunda bu belirti var. Seninde güzel haberini bekliyorum bizide bilgilendir haberi alınca. Birlikte bebişlerimizi bekleriz :)

Canım göğüslerdeki şişlik sızı meme ucuna iniyorsa büyük bi belirti gebelik için. Çok sayfada gördüm hamile kalanların çoğunda bu belirti var. Seninde güzel haberini bekliyorum bizide bilgilendir haberi alınca. Birlikte bebişlerimizi bekleriz :)
Canım benim adetten önce olurdu ama bu ay yok kasiklarda belli yerde değil genel şişlik var ve bugün başlayan beyaz akintim var aslında gebelik hissi yok ama adet belirtileri de olmadı inşallah canım hayırlısıyla hamile oluruz ve beraber bekleriz:dua:

Canım benim adetten önce olurdu ama bu ay yok kasiklarda belli yerde değil genel şişlik var ve bugün başlayan beyaz akintim var aslında gebelik hissi yok ama adet belirtileri de olmadı inşallah canım hayırlısıyla hamile oluruz ve beraber bekleriz:dua:

Inşallah canım :) benim mesela 1 hafta kuruluk vardı 2 gündür akıntım başladı

Inşallah canım :) benim mesela 1 hafta kuruluk vardı 2 gündür akıntım başladı
Aynen biliyor musun o kadar kuruydum ki yumirtlamadim acaba diye şüpheleniyorum ama bugün beyaz akıntı var ama uzayan değil pihti pihti

Merhabalar beninde Ni sorum olcak adetim normalde hiç gecikmez bu ay 3 gün geçti test yaptık negatif böyle bişey yaşayan var mı

X