döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79
selam kizlar. benimde bat 14 - 15 subat. garip seyler var bedenimde ama " bu ay hamileyim " dedigim belirtiler degil ama. yoruldum. tüm yazilanlarin hepsini okudum.
Hakkında hayırlısı canm inşallah güzel haberlerini alırız

Arkadaslar bende klomen kullandım bu ay. Üç gun once ilaç bitti. Bugün sağ kaşigimda acayip ağrı var. Hafif akıntı oluyor. Acaba yumurtlama mi oluyor
Evet canım yumurtlama bende kullandım doktora kontrole gittiğimde çok güzel yumurtalar olmuş çatlaması için ovirtile verdi onu yaptırdım ama 3 gündür bi ağrı bi halsizlik ölüyorum

Ben AMH sebebi ile tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu ay hiç yapmadığım bir şey yaptım olmayan yumurtalarım için yumurtalama testi aldım ve pozitifi gördüğüm günlerde ilişkiye girdim. Psikolojik değilse ara ara sağ ve sol kasığımda titreşim gibi sızılar oluyor. İnşallah beklemedeyim.

Ateş basması hatta eşim bile çok sıcaksın yaniyorsun demişti menapoza giren insanlar nasıl yanıyorlar işte aynen öyle klimanın 7/24 çalışmasına rağmen bir türlü soğuyamamıştım
Daha sonrada kirpiklerimin çapraz çapraz olduğunu gördüm yumurtlamadan iki gün sonra ( buda döllenmenin olduğunu açıkça belli ediyordu)
Tabi herkeste böyle olucak diye bir kural yok ama bende bunlar olmuştu
Adetime 7-8 gün kalada hamile olduğum netleşmiş oldu

Canım merhaba benim dün veya bir önceki gün yumurtlama günümdü gün aşırı ilişki yaşadık şimdiden bir belirti olur mu benim belimde ve kaşıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var

Canım merhaba benim dün veya bir önceki gün yumurtlama günümdü gün aşırı ilişki yaşadık şimdiden bir belirti olur mu benim belimde ve kaşıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var

Tatlım benim yumurtlama gününden itibaren hiç geçmeyen batma şeklinde ağrım olmuştu ki ben adetime7-8 gün kala netleştirmiştim hamile olduğumu
Rahmime düştüğü gibi anladım hamile olduğumu
Yumurtlama gününden iki gün sonra ben rimel sürerken çok zorlanmıştım ne kadar sürersem süreyim rimeli kirpiklerim çapraz çaprazdı gözlerim bir başka bakıyordu sanki
Ve çok sıcak basıyordu dediğim gibi klima falan fayda etmiyordu kasık ağrım vardı sonra benim bulantım ve baş dönmem oldu hafif hafif
Göğüs uçlarım koyulaşmaya başladı benim ilk başta hiç sızlama olmadı ve acaip yorgun hissediyordum kendimi hep yatasım vardı ki halen var 7/24 uyusam uyurum o kadar
Akıntım o ay hiç olmadı benim daha sonra başladı krem rengi gibi akıntı

Mrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar

Adetinize yakın test yaparsanız mutlu haberi verebilirsiniz

ne gibi belirtiler oldu

ne gibi belirtiler oldu

ne gibi belirtiler oldu
Valla şuan hatırlamıyorum ama o ay hamileydim üzerinden 3 sene geçti ve 4 gebelik daha yaşadım unuttum nasıldı. Göğüs uclarında sızlama oluyodu onu hatırlıyorum bir tek. Üşüme sıcak basması oluyodu ama kesn gebelik belirtisi diyebileceğim göğüs hassasiyeti olmuştu çünkü regl döneminde olmazdı

ne gibi belirtiler oldu

Bide göğüslerim şiş sızlıyo damar damar olmuş
Bak bunlar olmuş bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…