Döllenme Sonrası gün gün hamilelik belirtileri

Konuyu okuyunca sana yazmak istedim. Belki okursun 🤗 bayağa uzun zaman önce yazmışsın düşük yapmışsın çok üzüldüm şimdi bebisin oldu mu nasılsın. Kendime gelince ben bu ay ilk kez korunmasız yapıyorum ve ovulasyon testini ilk kez kullandim. Açıkçası biraz acemiydim hamile arkadaşlarım sağ olsun her gün bana talimat verdiler 🤩 8 Nisan adet başladı 13 Nisan bitti 6 gün sürüyor 20Nisan ovulasyon pik yaptı 21 Nisan da devam etti ve 22 Nisan silik oldu testim. Ben 20 Nisan dollendigini düşünüyorum bugün 3 gün akşamı ve yaniyoruuuuuummmmmm buz gibi ayran içiyorum içim yanıyor ki ben asla soğuk su icemem bile su suuuuu suuuu deliriyorum resmen içtikçe icesim geliyor karnım deli gibi şişti şimdi senin yazdıklarını okudum 3. gün olayı aynı bende senin gibi oldum inşallah gebe kalmisimdir hayırlısı tabi ama şaşırdım yazdiklarini okuyunca bakalım.takip edicem.diger günlerimiz de tutacak mı Allaha emanet ol teşekkür ederim bilgi veripte bize yol gösterdiğin için

Konuyu okuyunca sana yazmak istedim. Belki okursun 🤗 bayağa uzun zaman önce yazmışsın düşük yapmışsın çok üzüldüm şimdi bebisin oldu mu nasılsın. Kendime gelince ben bu ay ilk kez korunmasız yapıyorum ve ovulasyon testini ilk kez kullandim. Açıkçası biraz acemiydim hamile arkadaşlarım sağ olsun her gün bana talimat verdiler 🤩 8 Nisan adet başladı 13 Nisan bitti 6 gün sürüyor 20Nisan ovulasyon pik yaptı 21 Nisan da devam etti ve 22 Nisan silik oldu testim. Ben 20 Nisan dollendigini düşünüyorum bugün 3 gün akşamı ve yaniyoruuuuuummmmmm buz gibi ayran içiyorum içim yanıyor ki ben asla soğuk su icemem bile su suuuuu suuuu deliriyorum resmen içtikçe icesim geliyor karnım deli gibi şişti şimdi senin yazdıklarını okudum 3. gün olayı aynı bende senin gibi oldum inşallah gebe kalmisimdir hayırlısı tabi ama şaşırdım yazdiklarini okuyunca bakalım.takip edicem.diger günlerimiz de tutacak mı Allaha emanet ol teşekkür ederim bilgi veripte bize yol gösterdiğin için
gebe oldunmuuuuuu

15. Gün keseyi gördüm demişsiniz yani ilişkinin üzerine 15. Gün kese karından mı göründü yoksa vajinal ultrason mu
Kese görünmesi icin beta 1000-1500 aralığında olmasi lazim burda bir yanilma var vajinalda bile en erken 5.5 haftada gorunuyor karindan 7. Ve 8. Haftada görünür bebim degerim 3750 yken gorduk ve adetim 2 gun gecmisti ben gebeligimide adetten 6 gun once yerlesme kanamasiyla ogrendim ilk tahlilde degerimde 247 ydi

kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve 3 aydır sürekli bu sitede erken hamilelik belirtilerini okuyup kafayı yiyorum :) eşimle 3 aydır deniyoruz fakat hala bi gelişme yok. bu ayda yumurtlama günü ve öncesi günlerde birlikte olduk ve yumurtlama gününden bir yada iki gün sonra kasıklarımda inanılmaz bir ağrı başladı en fazla yarım dakika girip çıkıyor ve hergün ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı sürekli yemek yeme isteği var başkada herhangi bir belirti yaşamıyorum adetime 6 gün kaldı olma hamile olma ihtimalim nedir beklemek inanın çok zor geliyor
Peki hamile miydin Cnm🙏

Merhaba bende 3 aydır deniyorum ve bu belirtilerim var gebe kalabildinizmi o ay

Meraba ben 20 sinde regl oldum ve bu ayin 14 dune kadar yasadigim belirtiler asiri bel agrisi goguslerde hassasiyet agrasifim aralarda beyaz akintim oldu uyuyamiyorum uyku duzenim bozuldu ve ayin 15 ve 16 sinda ikisindede birerkez yani iki kez pembe akinti geldi bugun ayin 19 u ve kasiklarim belim agriyor sanki kasiklarimda yanma hissi va idrar testi yaptim negatif sizce hamilemiyim

Merhaba arkadaşlar. Hamile kalmak istediğimde çok uzun zaman erken hamilelik belirtilerini araştırmış idim, ancak çok da tatmin edici bi sonuç alamadım. Ben 1 hamilelik geçirdim ve bebeğimi 10. haftada kaybettim.
Hamilelik belirtilerine ilişkin tüm gözlemlerimi paylaşıp benim gibi soru işareti olanlara azıcık da olsa yardımcı olmak istedim.
Öncelikle ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım, dolayısıyla döllenme günümü net olarak biliyordum.
Döllenme sonrası gün gün yaşadıklarımı ise şu şekilde:
1-2. gün hiç bir değişiklik olmadı.
3. gün: normalde çokj su içen biri değilim. 3. günden itibaren su ihtiyacım acaib arttı. ağzım sürekli kuru, ve kendimi elimde su şişesi ile gezerken buldum. İLk farkedişim ise, araba kullanırken arabada deli gibi su şişesi arıyodum.
4. gün: su tüketimi ile beraber idrar sıklığı da arttı tabii ki. İdrardaki fark ise, artık idrarımı tutamaz olmuştum.
5. gün. Saç dökülmesi: Saçlarım inanılmaz döküldü. Avuç avuç saç topluyordum evde. kesin kel kalacam dedim.
6.gün: UYku hali. Normalde gece kuşuyumdur. Uyumam. Ama inanılmaz uykum geliyordu. Uyku ile birlikte iştahım da çok arttı. Bir de sabahları çok erken uyanmaya bşaladım. Malum gece 18:00 de uyuyunca, sabahın köründe kalkıyodum.
bu belirtiler gebelik boyunca devam etti.
10.gün : ilk aş ermem. Canım deliler gibi helva istiyordu. Gittim marketten 1 kilo helva aldım ve yarısını yedim.
sonrasında tatlı aş ermesi devam etti.
Bir de gözbebeklerim çok büyüdü. Ayrıca cildim çok güzelleşmeye başladı.
11.gün: ovulasyon testinde silik çizgi çıktı. LH ve Btehcg aynı protein yapısına sahip olduğu için, LH testi(ovulasyon testi) hamileliği de gösterebiliyo. Tersi olmuyor. Yani Hcg testi yumurtlamayı göstermiyor.
12.gün. Hcg testi silik çizgi
15:gün: Kan testi yaptırdım ve betahcg 357 çıktı. Kese göründü.

11.güne kadar hamile olduğumu bilmiyodum açıkçası. SOnradan düşününce aslında ilk günlerde bile belirti vermiş.
bu konuyu merak edenlere yardımcı olabilmek temennisiyle...

X