- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
seninde vucudunda farklılıklar var mı canım :)Benimde bat 17 ocak. Bende merak ediyorum konuyu takipteyim :)
Hayırlısı olsun canm inşallah gelir meleğinSuan icin bisey hissetmiyorum canim. Ben tedavi gördüm. Çatlatma ignesi vuruldum. Doktor bana onemli gunleri Çarşamba cuma ve cumartesi olarak soyledi. Bakalim beklemedeyim
Valla bende oldu bi akşam dışardaydım takside birden midem bulandı terlemeye başladım ama böyle şiddetli bi ağırlık oldu üstümde camlardan diye düşündüm ertesi gün aynı saatlerde aynı belirtiler oldu eşim gitti test aldı dedim adetten hemen sonra hamile kaldımda belirtisi mi test negatifti bi 10 gün sonra adetim geçti karnm ağrıyodu bi test daha yapıyim aklımda kalmısn da bi an önce adet olcaksam olim dedim test pozitif çıktı ilk testi yaptığım zaman döllenme zamanıymış.
Sağolasın sende ne değişimler oldu canmSağlıklı kucağına alırsın inşallah canım. Bende umutluyum inşallah hamileyimdir
Sağolasın sende ne değişimler oldu canm
Bide göğüslerim şiş sızlıyo damar damar olmuşSağolasın sende ne değişimler oldu canm
Yok canım benim korunmasız ilk ilişkim 2 ocakta oldu. Bu belirtiler bazı hamileler de çok erken hissedilebiliniyomuş araştırdım bayaBunların hepsi ilerleyen hamilelik belirtisi canm ama o göğüs olayı bendede baştan beri var. Mesela sık wc ye gitme ilerleyen aylarda çıkar ama bende öğrenmeden önce başlamıştı değişir yani belirtilerin zamanlaması acaba sen hani adetten sonra hamile kalmış olabilir misin hani üstünden zaman geçmiş olur test falan yaptın mı
İnşallah hamilesindirYok canım benim korunmasız ilk ilişkim 2 ocakta oldu. Bu belirtiler bazı hamileler de çok erken hissedilebiliniyomuş araştırdım baya
İnşallah hamilesindirnamazların yardımcın olsun kardeşim. Dua edicem senin için
Sendende Allah razı olsun kardeşim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah bu ay olmazsa bi daha ki ay hiç umudunu kaybetme Rabbim sabredenlerle beraberdirInşallah bacım. Allah razı olsun bende namazlarımdan sonra sana dua edicem rabbim yavrunu sana bağışlasın diye
Sendende Allah razı olsun kardeşim en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah bu ay olmazsa bi daha ki ay hiç umudunu kaybetme Rabbim sabredenlerle beraberdir
İnşallah canmAmin canım. Umudum var inşallah rabbim hayırlı zaman da nasip eder inşallah
canım 2018 de hamile kalmak isteyenler sayfasına buyrun.Inşallah bacım. Allah razı olsun bende namazlarımdan sonra sana dua edicem rabbim yavrunu sana bağışlasın diye
İnşallah canm