- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hamilesin sanırım..takvim acmissin. Öyleyse hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah herşey yolundadır...
5 senelik evliyim canım 2 hamileliğim oldu düşük oldu hayırlısıyla sağlıklı olur inşalalhAllah tamamına erdirsin canm. Yeni mi evlisin uğraşarak mı oldu. Hani bu kadar his maşallah diyelim
Benim de bu ay icimde garip duygular var. Daha önce hamilegimde hiçbir belirti yasamadigim için birşey düşünemiyorum...belki de yok birşey. Haftaya inşallah hayırlı haberler alırım. Bekleyen herkes de hayırlı gebelik haberleri alır umarım.
Sağlıkla sıhhatle olur inşallah canm. Çok tatlı yaaa5 senelik evliyim canım 2 hamileliğim oldu düşük oldu hayırlısıyla sağlıklı olur inşalalh
Sağlıkla sıhhatle olur inşallah canm. Çok tatlı yaaa
Aynen canm dua et bana pazartesi kontrole gitcem inşallah söylerTakibi bırakmayalım bebişlerimizin cinsiyetlerini de paylaşırız canım :)
Aynen canm dua et bana pazartesi kontrole gitcem inşallah söyler
İnşallah canm herşey istediğin gibi olsun. Kontrolde doktoruna düşüklerini söyle kanla ilgili bişeyler varmış burda okumuştum önlemini alıyolar bide progestan verir tutunması için.Ederim canım bende salı günü gidicem sende bana dua et sorun çıkmaz inşallah :)
İnşallah canm herşey istediğin gibi olsun. Kontrolde doktoruna düşüklerini söyle kanla ilgili bişeyler varmış burda okumuştum önlemini alıyolar bide progestan verir tutunması için.
Hadi hayırlısı canm benim. İnşallah gönlünce olur herşeyEski gerekli tahlillerimi hazırladım dr a göstericem canım bakalım ne tedavi uygulayacaksa başlasın artk
Hadi hayırlısı canm benim. İnşallah gönlünce olur herşey
Amin canım inşallahInşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın rabbim
Amin canım inşallah
Canım benim adetten önce olurdu ama bu ay yok kasiklarda belli yerde değil genel şişlik var ve bugün başlayan beyaz akintim var aslında gebelik hissi yok ama adet belirtileri de olmadı inşallah canım hayırlısıyla hamile oluruz ve beraber beklerizCanım göğüslerdeki şişlik sızı meme ucuna iniyorsa büyük bi belirti gebelik için. Çok sayfada gördüm hamile kalanların çoğunda bu belirti var. Seninde güzel haberini bekliyorum bizide bilgilendir haberi alınca. Birlikte bebişlerimizi bekleriz :)
Canım benim adetten önce olurdu ama bu ay yok kasiklarda belli yerde değil genel şişlik var ve bugün başlayan beyaz akintim var aslında gebelik hissi yok ama adet belirtileri de olmadı inşallah canım hayırlısıyla hamile oluruz ve beraber bekleriz
Aynen biliyor musun o kadar kuruydum ki yumirtlamadim acaba diye şüpheleniyorum ama bugün beyaz akıntı var ama uzayan değil pihti pihtiInşallah canım :) benim mesela 1 hafta kuruluk vardı 2 gündür akıntım başladı
Aynen biliyor musun o kadar kuruydum ki yumirtlamadim acaba diye şüpheleniyorum ama bugün beyaz akıntı var ama uzayan değil pihti pihti
Merhabalar beninde Ni sorum olcak adetim normalde hiç gecikmez bu ay 3 gün geçti test yaptık negatif böyle bişey yaşayan var mı
Insallah canım hepimiz mutlu haberlerle geliriz:)İnşallah güzel haberlerle gelirsin canm :)