döllenme zamanında belirti olur mu??

döllenme esnasında vucudunda farklılık hisseden var mı ???

• Ankete Katılan
    79

Yarın yapsam iyi olacak korkmaya başladm bende canm

Kasıklarımda batma oluyo 1 2 saniye batıyor geçiyor bugün çok yürüdüm yoruldum diye mi oldu acaba
Canm işte mesela hamileysen yorulmaman lazım. Kahverengi lekeye progestan verir yani bilmiyoruzda senin acil test yaptırman lazım. Belkide bunlar hep psikolojik en iyisi öğrenelim kurtulalım.

Canm işte mesela hamileysen yorulmaman lazım. Kahverengi lekeye progestan verir yani bilmiyoruzda senin acil test yaptırman lazım. Belkide bunlar hep psikolojik en iyisi öğrenelim kurtulalım.

Nöbetçi eczane bulursam alıcam canm birazdan test

Al bana da haber ver testi yap negatifsede ümitsizliğe kapılma. Benim testiminde ilkinde negatifti geç döllenme olmuş. İnşallah çıkar canm benim

Sağol canım inşallah bakalım. Yakında da eczane yokmuş araba yok yarına kaldım

Arkadaslar benimde bat a bir hafta var normalde şu ana kadar göğüslerim şişmiş adet olacak hissi olurdu hiç bişey yok ama kasık larim mi yada biraz üstü mü tam hissedemiyorum böyle şiş gibi tuvalete çıksam da aynı ve bugün beyaz parça parça akıntim geliyor bu zamana kadar hiç hamile kalmadım pkoluyum ama soğan suyu yaptım 4 aydır düzenli oluyorum eşimin işinden dolayı yumurtlama günlerimi tam degerlendiremiyirduk bu ay degerlendirdik her ay olduğumu gibi Rabbim den umudumu kesmiyorum bakalım bu ay meleğim benle olacak mı?

Canım eczacıya anlattım leke geldi şöyle belirtilerim var dedim. Eczacı dediki o muhtemelen yerleşme kanamasıdır şuan kanda bile zor çıkar idrarda çıkmaz beta değeri yerleşme kanaman geldikten sonra sonra 10 falan oluyo iki kat artması gerekiyo kanda bile 2 gün sonra 50 oluyo dedi değerin 50 olmadan idrarda çıkmaz dedi testi aldım ama 14 ünde yap dedi boşuna moralini bozma dedi bende bekliyorum

Ne güzel hamile olduğun biraz daha güç kazandı canm

Inşallah bu ay meleğin sana gelir yüzünü güldürür canım. Benim 2 gün öncesi leke geldi o güne kadar kasık ağrım oluyo du adet olucakmışım gibi ama olmayacağına da emindim sanki şimdi ise kasığıma batma oluyo saniyelik bişey farkettim ki gaz sancısı o ağrılar gaz sancılarına döndü iştahım yoktu 1 hafta. sonra mideme sancı girmeye başladı acıktığım zaman yemekten bir kaşık alıyorum geçiyo bu şekilde yemem arttı yine az yiyorum ama sık acıkıyorum gece yarısı kalkıp yemek yediğim oluyo. Benim şişkinliğim var bide alt karında şişlik var benim iç karnım geniş değil 3 aylık hamileliğimde bile karnımdan hamileliğim anlaşılıyordu. İnşallah bende hamileyimdir yanılmıyorumdur inşallah. Bide benim göğüslerim şişti baya şimdi sadece sızlıyo şişlik azaldı

Ne güzel hamile olduğun biraz daha güç kazandı canm

Evet canım zaten ben ilk ilişkimden beri hissediyorum sanki döllenme zamanını bile hissettirdi sanki hiç sıkıntı yapmıyorum içimde bi can olduğuna eminim hiç şüphem yok gibi adet olmayacağımada emindim sanki rabbim hissettirdi bana inşallah testtede güzel haberi alıcam. Rabbimin izniyle

Canım bende normalde böyle belirti felan aramam çünkü burda çok okuyorum bir sürü belirti yaşayıp adet olan ama aynı zamanda hiç belirti yaşamadan hamile olan ama insan Allah dan ümit kesmedikce adete yakın arıyor vücudun da belirtiler senin baya baya hamilelik için çoğu belirti yi yaşıyorsun ben hiç hamilelik yaşamadığım için ve adet öncesi de pek belirti hissetmezdim ama düzenli olduğum zaman bi kaç şey olurdu şuan onlar yok inşallah hamileyizdir ikimizde Ben ama hazırladım kendimi olmasam da bu ay özel bi doktora gideceğim rahim filmi çekinmek istiyorum tuplerimin tıkalı olabileceğini düşünüyorum çünkü

Inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın rabbim

Benim de bu ay icimde garip duygular var. Daha önce hamilegimde hiçbir belirti yasamadigim için birşey düşünemiyorum...belki de yok birşey. Haftaya inşallah hayırlı haberler alırım. Bekleyen herkes de hayırlı gebelik haberleri alır umarım.

Allah tamamına erdirsin canm. Yeni mi evlisin uğraşarak mı oldu. Hani bu kadar his maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…